Preco baby kazia vztahy, manzelstvo

Príspevok v téme: Preco baby kazia vztahy, manzelstvo
karinakarina

Písala som už na toto forum, ale písem znovu. Asi potrebujem trošku zasa povzbudiť. Bola som vydatá 12 rokov a aj som, mam dieťa. Muž sa zamiloval do nejakej sekretárky. Rozmyslal o návrate domov. Aj sa vrátil ale vydrzal 3 dni. Hovoril, že ma nechce stratiť a napriek tomu za 3 dni to bolo inak. Ta k.... mu pomotala hlavu este viac. Muž je financne zabezpečený a to sa mladej páci. Ja som sa naplakala,naprosila dost. Chcem sa vzchopiť, ale nejako mi to nejde. Viem, ze som dostávala rady, ze to prejde a budem stastná. Bola som stastná s ním, mali sme velmi pekné chvílky. Samozrejme boli aj zlé, ale za tych par rokov je to asi samozrejmé. Rozbiť rodinu koli tomu, ze sa zamiloval? Ano.. ale do kedy vydrzí ta zamilovanosť? Stále mi hovorí, ze je teraz slobodnejší, spokojnejší a hlavne zamilovaný. Som mu vysvetlovala, ze manzelstvo je trosku iné ako takáto pobláznenosť. Ja neviem, čo si mám uz o tom mysliet. Toho chlapa milujem a aj napriek tomu, ze mi tak velmi ublízil.... Neviem, či ,,bozie mlyny,, melu pomaly ale iste. Neprajem mu nič zlé, mozno len to, aby zažil to čo ja, to psychické trápenie. Trpím dosť dlho a hlavne teraz znovu, ked sa pred pár dnami vrátil a hned aj odisiel... Ako sa mam s tym vyrovnať? Viem, ze mi tu bude radané, najdi si kamarátky, chod do spoločnosti, rob čo ťa baví... ale mna nic nebaví... a pred dieťatom sa tvárim veselo, teda snazim sa, ale ked ho ulozim len placem a rozmyslam, kde sa stala chyba. Prečo dievca, ktoré nič nezazilo ide mudrovat do nasho manzelského vztahu. Je iné sa stretávať s niekym 2-3x do týždna a iné s niekým zit tak dlhu dobu.... Chcem sa z toho dostat... kedy uz príde ten čas???

Maoam

je to o cloveku, su ludia, ktorym to proste vyhovuje, maju mensie moralne zabrany, je ich vela, ini toho napr. nie su schopni

kazdy nech si zije ako chce, len je blbe, ked je clovek vo vztahu, kde tym ublizuje tomu druhemu (nieco tusiacemu) :-/

neviem ako je to u teba, lolovica, preco z toho manzelstva neodides? teda ked uz k muzovi nic necitis, si mlada....mas len 30

lolovica

Pozrite sa niktorých moderátorov,hercov....tiež sú ženatý a majú mladé milenky.To je ako v poriadku?...tak čo riešite?ja síce nemám mediálnu hviezdu,ale mám sa dobre a tak mi to vyhovuje.

Maoam

LILII - myslim, ze sa viaceri vyjadrili tym smerom preto, ze lolovica dost vykrikuje, same otazniky, vykricniky, proste vresti na fore :DD. No je to fakt, ze jej to vyhovuje, tak fajn, je to jej zivot, mne to zily netrha. Akurat som googlemaps odpovedala na otazku - co ju na tom sefovi vzrusuje ;-).

LILIII

vsak je to jej zivot o radu nikoho neziada ,tak co tu moralizujete nad nejakou lolovicou ... ak poziada o radu trebars sa prejavujte ,ale takto
nechapem poniektore :-/

Maoam

googlemaps: vzrusuje ju najmä jeho status, pozicia a stav bankoveho konta a fakt, ze jej pravidelne poskytuje darceky a ine benefity za sex

lolovica

čo myslíte,prečo si Ivana Gottová zobrala Gotta za manžela???nemyslím že pre krásu.Ved je od nej od 36r starší...!Taký B.Kollár-prečo baby naňho letia???...len pre prachy!!
Tak tu nemoralizujte!