Dobry den,potrebujem radu ako dalej. V praci som spoznala muza s ktorym sme si hned padli do oka a preskocila iskra.No vedela som ze je zadany a ma vztah,nieco mi akosi hovorilo ze moc mu to neklape vo vztahu stale chodil nervozny a nikdy o vztahu nechcel hovorit. Tak sme sa nejak skamaratili no az po dlhom case.. ale vzdy som citila nejake napatie ked sme okolo seba prechadazali alebo sa niekde stretli. No po nejakom case sme zorganizovali firemnu chatu a po chate sme si zacali strasne vela pisat v kuse sme pisali aj cely den nonstop bolo to nieco neuveritelne, potom sme si vysli von, a zistili sme co nas oboch samych prekvapilo a to ze mame neskutocne vela veci spolocne cez rovnake nazory, rovnaky hudobny vkus ale tie ktore nas spojili asi najviac to ze sme mali uplne rovnake myslienkove pochody v hlave... rozmyslali sme presne rovnako (vyslovovali sme rovnake slova naraz) ako ked stretnete \"spriaznenu dusu\" neda sa to opisat proste to treba zazit... je to pocit kedy clovek chodiaci po svete s jednou polovicou srdca stretne tu druhu polovicu a zrazu citi naplnenost... neslo o nejaku klasicku zamilovanost... zalubena som bola vela krat ale toto som este necitila (nezazila.. )
Aj ked on stale tvrdil ze nemoze svojej priatelke ublizit a pod. vsetko som samozrejme akceptovala a chapala... ale stretavali sme sa stale a cim viac sme boli spolu a spoznavali jeden druheho tak o to viac to bolo silnejsie a silnejsie kedze sme stale zistovali ako sa uplne vnutorne na seba podobame... takto v zivote som mala pocit vnutorneho prepojenia jedine so svojim bratom a vzdy som si vravela takeho raz chcem partnera aby som s nim bola takto prepojena ako so svojim bratom.. a to presne som pocitila pri nom! Po case veci nabrali rychly spad a po prvej puse prislo prve milovanie a pod.
A neviem ako sa to udialo ale udialo lenze stale tam bola ta priatelka ktorej sa nechcelo ublizit.... nechcel jej ublizit on a samozrejme uz duplom nie ja pretoze vedela som ze jeho to bude ranit a to som chcela ako posledne aby bol on smutny! Po kazdom krasnom premilovanom veceri som sa rano zobudila som slzami v ociach a bolestou ako to vsetko je. Potom sme si vyznali lasku... bolo to krasne tie krasne chvile su neopisatelne. Co jedine ma trapilo nikdy nehovoril o svojom vztahu nevedela som co ho trapi v tom vztahu preco to neklape proste nikdy nic nepovedal a ja som nemala odvahu sa pytat.... vravel ze chce byt so mnou ale ze to nejde len tak ale ze to velmi chce ale nevie ako to spravit aby sme boli spolu normalne..... trosku som v tom sebecky pozerala na seba a vycitala som mu to. Tolko krat som to chcela skoncit no vzdy bol on ten ktory povedal ze nedokaze bezomna byt... a ze konecne ked ma spoznal je stastny a zistil co je skutocna laska. Lenze ja som uz naozaj nemohla takto pokracovat ubijalo ma to, ponizovalo.... nakoniec som to skoncila ja.
Nechcel to povedal ze aj tak ma bude vzdy lubit a zaujimat sa o mna.
Teraz sme bez seba je stale s tou priatelkou a ja sa snazim zit dalej ( pise ako sa citi zle a nespi po nociach) no trha mi vnutro neviem ako dalej zit.... nic ma netesi, zivot stratil zmysel ale co je najhorsie je ta tazoba vnutry bolest ktora ma taha dole a fyzicky sa citim ako keby mi odchadzali cele telo.
Neviem co mam robit snazim sa zabudnut (stretavat sa s priatelmi) ale taky pocit som nikdy este nemala....
Snivaju sa mi rozne sny ktorym nechapem a neviem si ich vylozit.... bojim sa aby neobetoval stastie nas dvoch pre niekoho s kym nieje ani nebude nikdy stastny. Tie sny ako keby mi chceli povedat toto.
Proste neviem co robit....
Laska....
2 lost prosim nevyjadruj sa k takymto temam :-P si este panic co o tom hovno vie :)
a co sa ostatnych tyka nemam rad taketo odsudzovanie... preco by mala byt stetka? a ten chlap? co ked ma deti to nikto z vas nevie. ja to beriem ze to vyzera ako typicky priklad toho ze si chlap nasiel bokovku aby si trosku spestril zivot ale mozno sa fakt zamiloval a drzi ten prvy vztah kvoli detom. popripade je jeho prva partnerka invalid alebo nieco podobne...
a co sa zakladatelky tyka tak ti garantujem ze tu "pravu lasku" aj ked neviem co to presne je zazila polovicka tohto fora a tiez je mi jasne ze to nieje nieco co sa da za par mesiacov rozdychat ale je to normalna vec v zivote a treba sa s tym vyrovnat...
Vojtoo... No neviem preco si myslis ze to bol ulet??
Myslis si ze zivotneho partnera stretnes iba vtedy ked ho cakas.. ked si slobodny a pripraveny aj financne a uz len ten partner je to naco cakas a chodis s ocami na stopkach??
Nehovorim ze tento je zrovna je ten moj pravy lebo to nemozem vediet... ale kto povedal preboha ze je to bol ulet??
Teraz z toho co si napisal tak on akoze bude do konca zivota podvadzat a odhadzovat zeny?
Ved to nieje normalne... pre kazdeho cloveka je tu jeden ten pravy prava... a cesta k tomu je niekedy trnista...
Tak isto ako zahodil svoju priatelku zahodi aj teba :)
som muz, a ak by som zahodil svoju priatelku za ulet, garantujem ti, ze by som to urobil znovu :D lebo logika.
neviem preco si veris natolko, ze nepride zena s lepsimi mierami ;-)
nie si jedina Bohyna na svete :D
Ale ak ti stoji rok-dva-ci tri za toto cele, a potom zistenie, ze si musis hladat noveho, tak prosim, kludne :D
Sejla, dakujem ti za odpoved vela veci som si pri jej citani uvedomila. Len nechcem toho muza nijako obhajovat, lebo spravny muz nepodvedie svoju priatelku...
Ale viem ze to nieje muz ktory by chcel mat viac zien naraz okolo seba a vyhovuje mu to alebo ze by to robil koli sexu, on hladal lasku ktora sa mu vo vztahu nedostavala je to velmi citlivy muz... a city ktore mi prejavil sa jednoducho nedaju predstrierat!! ..ale na druhej strane si uvedomujem ze je zbabely slaboch... ale ja ho neodsudzujem za to... aj ja sama som v mnohych veciach v zivote zbabela a radsej zutekam ako to riesit z oci do oci.. som rovnaka preto aj chapem ak niekto riesi veci zbabelo... Mne ta moja vlastnost v zivote velmi prekaza a aj ludom okolo, ale to neznamena ze zas nemam ine dobre vlastnosti a ze neviem uprimne lubit a ze som clovek hodny osudenia... takze presne sa tak aj pozeram ja nanho lebo viem ake to je....
Clovek v zivote musi k niektorym veciam dospiet zazit ich urobit chyby aby vyrastol v tom a neopakoval ich!
Niesom naivka ktorej chlap nahovoril ze ako ju lubi a pod. len aby si vrzol s inou... a ja mu na to vsetko skocim, mam dost rokov a rozumu na to ze viem posudit chlapa a okolnosti..
Viem ze sa chcel rozist ale ja som to radsej skoncila skor... a utiekla prec... a chcela som mu dat najavo hnev aby si uvedomil ake chyby spravil a ja viem ze si ich uvedomil a denne aj uvedomuje.
Ja som si nechcela zakladat svoje stastie na druhom nestati preto som zutekala radsej prec...
Chcela som ho nechat nech si uvedomi co chce a potrebuje v zivote... nechcela som tlacit a uz vonkoncom aby prechadzal zo vtahu do vztahu...
Ale proste ako som pisala je mi z toho velmi tazko boli to.. preto som sem musela napisat a dat von svoje bolesti a pocity.
Anik, nechcela som sa ťa dotknúť, ale... Vravíš, že sme nezažili skutočnú lásku... A zároveň jemu tá ohromná láska nestačí na to, aby sa rozišiel s priateľkou. Jednu vec si ty asi neuvedomuješ. Vzťah (nech by trval aj 30 rokov), v ktorom jeden skutočne podviedol a dajme tomu, že by k tej milenke niečo cítil, nie je zdravý, plnohodnotný vzťah dvoch ľudí. Navždy bude poškodený, teda za naivného predpokladu, že mal byť navždy. Kto preboha chce takýto vzťah? Ďalšia vec na zamyslenie, ak je po 4 rokoch rozhodnutý, že s ňou chce stráviť zvyšok života, prečo ju už dávno nepožiadal o ruku? A ak si nie je istý, ako dlho s ňou chce byť, nemyslíš, že ak by ťa skutočne miloval, tak by sa vykašlal na vzťah, krorý sa može kedykolvek skončit? Ak je chlap, zachoval by sa férovo voči tebe, aj priateľke. To, že je mu jej ľúto, nie je dôvod na to, aby jej naďalej klamal. Lebo, hoci to ona netuší, už jej ublížil viac, než akoby sa jej priznal. Ublížil jej v dlhodobom zmysle, ak s ňou chce naozaj ostať. Mne z toho vychádza že najpravdepodobnejšie je to jasný zbabelec a necíti k tebe až takú hlbokú lásku, ako tvrdí. Alebo ho len vzrušuje predstava zakázaného ovocia, preto ak by to "vyriešil", už by to stratilo s tebou "šmrnc". Pre neho to bolo celkom výhodné, ako to bolo, nech už jeho trápenie vyzeralo akokoľvek dôveryhodne. Ono, niektorí ľudia sa radi trápia a radi sa nechajú poľutovať, ak vieš čo tým myslím.
Čo sa týka teba, nie, šľapka nie si, ale predsa len si spravila veľkú chybu, ktorú si si neuvedomila preto, že si to brala po drobných chybičkách, tzv baby steps. A snažila si sa oklamať samu seba, že to nevidíš a nakoniec sa to skončí happy endom. Len bohužiaľ, práve za také chyby, kedy klameme toho najdoležitejšieho - sami seba - za tie zaplatíme najviac. Tak si to vezmi ako ponaučenie do budúcnosti a povznes sa nad to všetko.. Nezabudni, že všechno zlé pomine, bolesť prebolí a spraví nás silnejšími.
Anik ale sak ja ti to hovorim, co sces este pocut. Ty si riaditelka zemegule a on je najuzasnejsi chlap na svete, ktory nikomu nechce ublizit, a preto sulozi so svojimi spriaznenymi dusami vzdy tajne. Jasne, ze nikto z nas nezazil nikdy lasku, si jedina na svete, ktora lasku zazila. A my seci ta moc obdivujeme!
Proste keby som videla ze chlap je zenaty ma rodinu, deti... nepozriem nanho!! Aj keby neviem ake sladke recicky vravel.. proste naivna niesom!!
Ale je pravda ze som vedela ze ma vztah, no necakala som nic proste veci ktore sa stali prisli prirodzene... proste niektorym veciam sa clovek neubrani!! Ani som necakala ze ma to tak zlomi!
abi ja neviem co si cakala? .. keby ten vztah nefungoval s frajerkou by sa cestny clovek rozisiel a az potom sa vyspal s inou... asi celkom nehovoril pravdu... ja by som ani takeho chlapa ani nechcela.. mozno ok, keby sa s nou rozisiel hned potom ako sa s tebou vyspal..ale takto? ..hmm... keby ste sa dali dokopy tak mozes cakat to iste.. a potom aspon zazijes na vlastnej kozi ako sa citi jeho terajsia...
no ale za tvoj problem si mozes sama ,ved si vedela ,ze ma vztah ,tak co ine si cakala .... preto som tam napisala ,aby si nefnukala
Ved ani moja hrdost nepustila.... preto som to ja ukoncila! Ale milujem ako ste vsetci mudry... je to srab, kkt a ty si len naivna stetka a pod. smutne keby sa ktokolvek z vas ocitol v takej situacii tak chcela by som vidiet ako by to riesil bravurne....
Ani ja sama neviem ako by som sa zachovala na jeho mieste, mala som sama 5r. vztah a keby niekto prisiel neviem co by som robila...
Takze milujem tie mudre reci.