Dobry den,potrebujem radu ako dalej. V praci som spoznala muza s ktorym sme si hned padli do oka a preskocila iskra.No vedela som ze je zadany a ma vztah,nieco mi akosi hovorilo ze moc mu to neklape vo vztahu stale chodil nervozny a nikdy o vztahu nechcel hovorit. Tak sme sa nejak skamaratili no az po dlhom case.. ale vzdy som citila nejake napatie ked sme okolo seba prechadazali alebo sa niekde stretli. No po nejakom case sme zorganizovali firemnu chatu a po chate sme si zacali strasne vela pisat v kuse sme pisali aj cely den nonstop bolo to nieco neuveritelne, potom sme si vysli von, a zistili sme co nas oboch samych prekvapilo a to ze mame neskutocne vela veci spolocne cez rovnake nazory, rovnaky hudobny vkus ale tie ktore nas spojili asi najviac to ze sme mali uplne rovnake myslienkove pochody v hlave... rozmyslali sme presne rovnako (vyslovovali sme rovnake slova naraz) ako ked stretnete \"spriaznenu dusu\" neda sa to opisat proste to treba zazit... je to pocit kedy clovek chodiaci po svete s jednou polovicou srdca stretne tu druhu polovicu a zrazu citi naplnenost... neslo o nejaku klasicku zamilovanost... zalubena som bola vela krat ale toto som este necitila (nezazila.. )
Aj ked on stale tvrdil ze nemoze svojej priatelke ublizit a pod. vsetko som samozrejme akceptovala a chapala... ale stretavali sme sa stale a cim viac sme boli spolu a spoznavali jeden druheho tak o to viac to bolo silnejsie a silnejsie kedze sme stale zistovali ako sa uplne vnutorne na seba podobame... takto v zivote som mala pocit vnutorneho prepojenia jedine so svojim bratom a vzdy som si vravela takeho raz chcem partnera aby som s nim bola takto prepojena ako so svojim bratom.. a to presne som pocitila pri nom! Po case veci nabrali rychly spad a po prvej puse prislo prve milovanie a pod.
A neviem ako sa to udialo ale udialo lenze stale tam bola ta priatelka ktorej sa nechcelo ublizit.... nechcel jej ublizit on a samozrejme uz duplom nie ja pretoze vedela som ze jeho to bude ranit a to som chcela ako posledne aby bol on smutny! Po kazdom krasnom premilovanom veceri som sa rano zobudila som slzami v ociach a bolestou ako to vsetko je. Potom sme si vyznali lasku... bolo to krasne tie krasne chvile su neopisatelne. Co jedine ma trapilo nikdy nehovoril o svojom vztahu nevedela som co ho trapi v tom vztahu preco to neklape proste nikdy nic nepovedal a ja som nemala odvahu sa pytat.... vravel ze chce byt so mnou ale ze to nejde len tak ale ze to velmi chce ale nevie ako to spravit aby sme boli spolu normalne..... trosku som v tom sebecky pozerala na seba a vycitala som mu to. Tolko krat som to chcela skoncit no vzdy bol on ten ktory povedal ze nedokaze bezomna byt... a ze konecne ked ma spoznal je stastny a zistil co je skutocna laska. Lenze ja som uz naozaj nemohla takto pokracovat ubijalo ma to, ponizovalo.... nakoniec som to skoncila ja.
Nechcel to povedal ze aj tak ma bude vzdy lubit a zaujimat sa o mna.
Teraz sme bez seba je stale s tou priatelkou a ja sa snazim zit dalej ( pise ako sa citi zle a nespi po nociach) no trha mi vnutro neviem ako dalej zit.... nic ma netesi, zivot stratil zmysel ale co je najhorsie je ta tazoba vnutry bolest ktora ma taha dole a fyzicky sa citim ako keby mi odchadzali cele telo.
Neviem co mam robit snazim sa zabudnut (stretavat sa s priatelmi) ale taky pocit som nikdy este nemala....
Snivaju sa mi rozne sny ktorym nechapem a neviem si ich vylozit.... bojim sa aby neobetoval stastie nas dvoch pre niekoho s kym nieje ani nebude nikdy stastny. Tie sny ako keby mi chceli povedat toto.
Proste neviem co robit....
Laska....
nové vzťahy a zalúbenost sú stále krásne,škoda,že netrvajú večne,
raz prídu problémy a hádky,ato je v každom vzťahu,ale ak sa nájde niekto kto ta vypočuje ak máš problémy,a bude ta chápať-može to byť zas človek,do ktorého sa zaľúbiš,preto lebo vždy je to tak.ten kto ta vypočuje,a chápe,nežije s tebou,to je iné.Obraciame sa vždy na toho,kto nám rozumie,a s toho sa može vytvárat nový vztah plný porozumenia,a časom aj lásky,ale čas vždy ukáže ako to vlastne je.Nikto nikomu nechce ubližovat,proste sa stane,že sa zalubiš znova a je to tu.A ten zadaný do ktoreho sa zalubiš,a s ktorým si rozumieš nevie ako dalej lebo má svoj vztah a je tažke ubližovat tomu koho milujeme.
muz sa rozhoduje medzi dvoma zenami, len ked naozaj musi.
a to, ci musi alebo nie, zalezi vlastne iba od tych zien.
od toho, ako lahko mu daju, ci mu davaju ultimata, ci pri udrziavani paralelneho vztahu nema logisticke alebo financne problemy.
skratka ci sa spravaju tak, ze si ich vie obe udrzat naraz, hodnoti proste pomer cena/vykon takehoto usporiadania.
Tak jej suke treba.Pliesť sa do vzťahu sa neopláca.
ja by som nejak neodsudzovala fakt, ze sa jej to stalo, lebo to sa stane mnohym ludom, hlavne ked su mladi, ona ten vztah ukoncila, takze az taka nemravna asi nebude, ani by necitila bolest, netrapila by sa...
nemyslim, ze patri medzi typicke rozbijacky vztahov, skor proste naletela na typicke muzske reci, ktori maju s tou svojou stabilnou dlhorocnou priatelkou krizu a potrebuju sa ist dat utesit a odskocit si inam...
no boze, tak stalo sa jej to, pouci sa (snad) a cas pomoze zahojit rany
vo vsetkom suhlas s Agnes..
ty sice hovoris, ze nie si naivna..no ty nie, ze si naivna, ty priamo zijes v naivkove..hovoris tu o velkej laske z cervenej kniznice..no tu si prezivala akurat tak ty..a sama sa teraz musis vysporiadat s nasledkami..cas vylieci vsetko a nabuduce sa snad poucis a nebudes liezt niekomu do vztahu a vabit zadanych chlapov..a odkial mas, ze ich vztah je nefunkcny? ak by to tak bolo, tak by ho davno ukoncil a bol s tebou..no to, co si nam tu opisala nebolo pre neho zrejme take uzasne a jedinecne, tak ako pre teba..stava sa
ovecka: stetka nie je, stetka ide za peniaze. Tato osoba je len velmi sebecka, chce si budovat vlastne stastie na nestasti inych. Sama sa rozhodla, ze jej kolega je nestastny vo vztahu, hoci on jej nikdy nic take nepovedal. Jeho priatelku vobec nepozna, o ich vztahu nevie nic, on o nom nikdy nehovori. Napriek tomu, ona si mysli, ze je tak dokonala a uzasna, ze on nemoze byt stastny vo vztahu s nikym inym, ako s nou. Bola o svojej dokonalosti tak presvedcena, ze sa mu strkala do postele a myslela si, ze sa jej podari rozbit mu vztah, lebo on ked raz spozna ju - jedinu dokonalu na svete uz nebude chciet inu. Ibaze sa pretaratala, on ju len vyuzil a s radostou si uzival s oboma. Preco by sa mal vzdat jednej zeny, ked moze mat dve a s oboma sulozit. To, ze raz mali krizu a boli rozideny nesvedci nic o nefunkcnosti ich vztahu, mohli mat nejaku nezhodu ktoru uz davno vyriesili. To, ze su spolu 4 roky naopak svedci o funkcnosti ich vztahu. Aj to, ze sa jej nechce za ziadnu cenu vzdat, ani kvoli takejto "pani dokonalej" co sa mu natlacila do postele.
Myslím si,že tú skutočnú lásku si prežívala len ty. Inak by už dávno bol s tebou a nie s priateľkou.
Ja by som k tomu dodala len tolko, ze ty nemozes vediet, ci on je, alebo nie je stastny. Ty vies len to, co ti povedal (snad) a vykladas si to podla seba. Jeho realita moze byt ina.
Spytaj sa seba co chces. Co chces aby sa stalo a preco to chces?
necitala som prispevky podo mnou, ak sa teda budem v niecom opakovat -sorry
chapem tvoje pocity, ALE - ak muz skutocne CHCE zenu, nepozna zabrany ani mantinely, proste si po nu ide, hoc by musel sadnut do auta alebo lietadla a precestovat tisicky km
kedze nie su zosobaseni a nespaja ich ani spolocne dieta/deti, majetok, nebude to tak celkom pravda o 'nefunkcnosti' jeho vztahu
mozu mat KRIZU, to nik nepopiera, ale mne to pride tak, ze vas chce obe, taha to na dve strany
Moja byvala kokegyna, tiez spoznala svojho terajsieho manzela este v case ked zil so svojou priatelkou... ale vztah uz dlhsie neklapal a jedinne co mu ostalo po tom vztahu boli dlzboby na krku po jeho priatelke....
Myslite ze preto ze zil v nefunkcnom vztahu nema pravo na skutocnu lasku?? ved si len precitajte statustiku kolko ludi zije v nefunkcnych vztah z roznych dovodov a jednym asi ktory sa vyskytuje najviac je ze "boja sa samoty"
ale takyto clovek nema pravo na stastie a je hned odsudeny?
Kokegyna to riskla aj ked jej nebolo vsetko jedno.. no skusila to a dnes su z nich stastni manzelia a cakaju babatko. Proste sa nasli... ale bohuzial neboli obaja pripraveny sa do toho pustit hned naplno.... kedze on si musel vyriesit situaciu.. a tiez to nevyriesil zo dna na den.... kedze tam islo skutocne o prachy....