Dobry den,potrebujem radu ako dalej. V praci som spoznala muza s ktorym sme si hned padli do oka a preskocila iskra.No vedela som ze je zadany a ma vztah,nieco mi akosi hovorilo ze moc mu to neklape vo vztahu stale chodil nervozny a nikdy o vztahu nechcel hovorit. Tak sme sa nejak skamaratili no az po dlhom case.. ale vzdy som citila nejake napatie ked sme okolo seba prechadazali alebo sa niekde stretli. No po nejakom case sme zorganizovali firemnu chatu a po chate sme si zacali strasne vela pisat v kuse sme pisali aj cely den nonstop bolo to nieco neuveritelne, potom sme si vysli von, a zistili sme co nas oboch samych prekvapilo a to ze mame neskutocne vela veci spolocne cez rovnake nazory, rovnaky hudobny vkus ale tie ktore nas spojili asi najviac to ze sme mali uplne rovnake myslienkove pochody v hlave... rozmyslali sme presne rovnako (vyslovovali sme rovnake slova naraz) ako ked stretnete \"spriaznenu dusu\" neda sa to opisat proste to treba zazit... je to pocit kedy clovek chodiaci po svete s jednou polovicou srdca stretne tu druhu polovicu a zrazu citi naplnenost... neslo o nejaku klasicku zamilovanost... zalubena som bola vela krat ale toto som este necitila (nezazila.. )
Aj ked on stale tvrdil ze nemoze svojej priatelke ublizit a pod. vsetko som samozrejme akceptovala a chapala... ale stretavali sme sa stale a cim viac sme boli spolu a spoznavali jeden druheho tak o to viac to bolo silnejsie a silnejsie kedze sme stale zistovali ako sa uplne vnutorne na seba podobame... takto v zivote som mala pocit vnutorneho prepojenia jedine so svojim bratom a vzdy som si vravela takeho raz chcem partnera aby som s nim bola takto prepojena ako so svojim bratom.. a to presne som pocitila pri nom! Po case veci nabrali rychly spad a po prvej puse prislo prve milovanie a pod.
A neviem ako sa to udialo ale udialo lenze stale tam bola ta priatelka ktorej sa nechcelo ublizit.... nechcel jej ublizit on a samozrejme uz duplom nie ja pretoze vedela som ze jeho to bude ranit a to som chcela ako posledne aby bol on smutny! Po kazdom krasnom premilovanom veceri som sa rano zobudila som slzami v ociach a bolestou ako to vsetko je. Potom sme si vyznali lasku... bolo to krasne tie krasne chvile su neopisatelne. Co jedine ma trapilo nikdy nehovoril o svojom vztahu nevedela som co ho trapi v tom vztahu preco to neklape proste nikdy nic nepovedal a ja som nemala odvahu sa pytat.... vravel ze chce byt so mnou ale ze to nejde len tak ale ze to velmi chce ale nevie ako to spravit aby sme boli spolu normalne..... trosku som v tom sebecky pozerala na seba a vycitala som mu to. Tolko krat som to chcela skoncit no vzdy bol on ten ktory povedal ze nedokaze bezomna byt... a ze konecne ked ma spoznal je stastny a zistil co je skutocna laska. Lenze ja som uz naozaj nemohla takto pokracovat ubijalo ma to, ponizovalo.... nakoniec som to skoncila ja.
Nechcel to povedal ze aj tak ma bude vzdy lubit a zaujimat sa o mna.
Teraz sme bez seba je stale s tou priatelkou a ja sa snazim zit dalej ( pise ako sa citi zle a nespi po nociach) no trha mi vnutro neviem ako dalej zit.... nic ma netesi, zivot stratil zmysel ale co je najhorsie je ta tazoba vnutry bolest ktora ma taha dole a fyzicky sa citim ako keby mi odchadzali cele telo.
Neviem co mam robit snazim sa zabudnut (stretavat sa s priatelmi) ale taky pocit som nikdy este nemala....
Snivaju sa mi rozne sny ktorym nechapem a neviem si ich vylozit.... bojim sa aby neobetoval stastie nas dvoch pre niekoho s kym nieje ani nebude nikdy stastny. Tie sny ako keby mi chceli povedat toto.
Proste neviem co robit....
Laska....
Anik, je mozne, ze s tou priatelkou je uz tak dlho, ze sa v podstate boji urobit zasadne rozhodnutie a opustit ju - hoci aj kvoli Tebe, ktora si pre neho tak super ako popisujes...
Boli ste spolu len chvilu a to co ste spolu prezili je sice krasne, no nemali ste ziadne bezne problemy paru, ktory zije spolu v jednej domacnosti... Cize podla mna si on uvedomil, ze nebude riskovat zabehnuty stereotyp, pretoze nikde nema zaruku, ze to, co ste prezivali chvilu by Vam vydrzalo na roky - skus si nastudovat etapy vyvoja vztahov a z toho pochopis, ze tak krasny zaciatok ma skoro kazda dvojica... No zistenie, ci sa k sebe naozaj hodite by prislo az po cca 2 rokoch spoluzitia.
Ak ale si jeho spriazdnena dusa, tak tomu proste musis dat cas :) ale kolko? no, moze sa stat, ze aj dalsie inkarnacie...
Laara: pre neho bolo take uzasne a jedinecne to, ze mohol mat dve naraz. Jednu osulozil rano a druhu vecer. A takto stale dokola. Chyba mu to a preto sa stale ozyva. Keby mu nehrozil rozpad oboch vztahov, hned by im obom navrhol, aby si to rozdali v posteli vsetci traja
Agnes.... tak prrrr! O sebeckosti tu nehovor pretoze ma nepoznas, povedz kto ti dal pravo ich sudit? A davat im rozne privlastky sebeckosti ked danneho cloveka vonkoncom nepoznas? Nesud lebo budes sudena....
Maa snad nejaku zlu skusenost s chlapmi alebo co? Napis radsej ty svoj pribeh... a nenavazaj sa do inych. Lebo tu potom moze platit porekadlo "trafena hus zagagala"
Len nevyzyvaj ludi k tomu, aby hadzali kamene kto je bez viny, aby si neskoncila s rozbitou hlavou! Tvoja teoria - ja som sebec, urcite su taki aj vsetci na svete by nemusela skoncit dobre!
A su to okrem toho len 2tyzdne co sme bez seba....(pomerne cerstva az horuca story).. on mi pise chce sa ku mne dostat... ale aj odpisem nieco ale viac menej snazim sa ignorovat....
No ako tak vidim tak na tomto fore som sa stretla s komunitou samej dokonalosti.. a coby nebolo malo tak este k tomu ludi so 100% moralkou.... "kto z vas je bez viny nech prvy hodi kamenom" poznate to??
No takze po prve nikomu som sa ja do vztahu netlacat nechcela!! ...od neho vysli prve impulzy nie odomna tak prrr!!
To ze su dvaja ludia spolu vo vztahu ako on s tou svojou a spolu nespavaju asi nieco nebude predsalen v poriadku... s tymto sa mi priznal, ale viac veci som z neho ani netahala ze preco je to tak lebo sam nevedel na to odpoved...
A milujem reci keby ta naozaj tak chcel a lubil by ta uz by davno bol s tebou! Vam to pripada mozno ze sme sa tam stretavali rok... ale veci sa maju ze to cele trvalo len 2mesiace... A z toho mesiac sme sa len stretavali kamaratili a pisali si... to ako mal hned opusat priatelku ked stretol nejaku kolegynu s ktorou si vysiel von? tak to by sa ludia rozchadzali asi nonstop podla vas... asi trochu trapne nie!
Ja som s nim neplanovala nic mat ale prislo to proste z oboch stran... potom mi zacal uz vraviet ze to chce skoncit a ze chce byt so mnou... ale videla som aky je z toho utrapeny ja tiez, tak som to proste skoncila ja! Nedala som mu ultimata ze vyber si medzi nou a mnou na to mam hrdost... pretoze on sam musi vediet co chce. Medzi nami to nechcel skoncit..... urobila som to ja!!!
Keby ta naozaj lubil ako ti to tvrdi, tak je s tebou. Ziadna ina moznost neexistuje. Ale asi lubi niekoho viac...
Anik, sny neber príliš vážne, lebo keď budeš stále rozmýšľať, čo tie sny znamenajú, tak začneš mať psychické problémy.
Vsak ju uz tolko neurazajte...nie je prva a ani posledna... musi si uvedomit, ze ak by chcel byt s nou, tak by ho na tomto svete NIC NEZASTAVILO... ani keby bol zenaty. Kolko ludi to tak uz zazilo? Staci chciet to naozaj... tak to proste ber tak, lebo inak nezabudnes... zial :-/