Dobry den,potrebujem radu ako dalej. V praci som spoznala muza s ktorym sme si hned padli do oka a preskocila iskra.No vedela som ze je zadany a ma vztah,nieco mi akosi hovorilo ze moc mu to neklape vo vztahu stale chodil nervozny a nikdy o vztahu nechcel hovorit. Tak sme sa nejak skamaratili no az po dlhom case.. ale vzdy som citila nejake napatie ked sme okolo seba prechadazali alebo sa niekde stretli. No po nejakom case sme zorganizovali firemnu chatu a po chate sme si zacali strasne vela pisat v kuse sme pisali aj cely den nonstop bolo to nieco neuveritelne, potom sme si vysli von, a zistili sme co nas oboch samych prekvapilo a to ze mame neskutocne vela veci spolocne cez rovnake nazory, rovnaky hudobny vkus ale tie ktore nas spojili asi najviac to ze sme mali uplne rovnake myslienkove pochody v hlave... rozmyslali sme presne rovnako (vyslovovali sme rovnake slova naraz) ako ked stretnete \"spriaznenu dusu\" neda sa to opisat proste to treba zazit... je to pocit kedy clovek chodiaci po svete s jednou polovicou srdca stretne tu druhu polovicu a zrazu citi naplnenost... neslo o nejaku klasicku zamilovanost... zalubena som bola vela krat ale toto som este necitila (nezazila.. )
Aj ked on stale tvrdil ze nemoze svojej priatelke ublizit a pod. vsetko som samozrejme akceptovala a chapala... ale stretavali sme sa stale a cim viac sme boli spolu a spoznavali jeden druheho tak o to viac to bolo silnejsie a silnejsie kedze sme stale zistovali ako sa uplne vnutorne na seba podobame... takto v zivote som mala pocit vnutorneho prepojenia jedine so svojim bratom a vzdy som si vravela takeho raz chcem partnera aby som s nim bola takto prepojena ako so svojim bratom.. a to presne som pocitila pri nom! Po case veci nabrali rychly spad a po prvej puse prislo prve milovanie a pod.
A neviem ako sa to udialo ale udialo lenze stale tam bola ta priatelka ktorej sa nechcelo ublizit.... nechcel jej ublizit on a samozrejme uz duplom nie ja pretoze vedela som ze jeho to bude ranit a to som chcela ako posledne aby bol on smutny! Po kazdom krasnom premilovanom veceri som sa rano zobudila som slzami v ociach a bolestou ako to vsetko je. Potom sme si vyznali lasku... bolo to krasne tie krasne chvile su neopisatelne. Co jedine ma trapilo nikdy nehovoril o svojom vztahu nevedela som co ho trapi v tom vztahu preco to neklape proste nikdy nic nepovedal a ja som nemala odvahu sa pytat.... vravel ze chce byt so mnou ale ze to nejde len tak ale ze to velmi chce ale nevie ako to spravit aby sme boli spolu normalne..... trosku som v tom sebecky pozerala na seba a vycitala som mu to. Tolko krat som to chcela skoncit no vzdy bol on ten ktory povedal ze nedokaze bezomna byt... a ze konecne ked ma spoznal je stastny a zistil co je skutocna laska. Lenze ja som uz naozaj nemohla takto pokracovat ubijalo ma to, ponizovalo.... nakoniec som to skoncila ja.
Nechcel to povedal ze aj tak ma bude vzdy lubit a zaujimat sa o mna.
Teraz sme bez seba je stale s tou priatelkou a ja sa snazim zit dalej ( pise ako sa citi zle a nespi po nociach) no trha mi vnutro neviem ako dalej zit.... nic ma netesi, zivot stratil zmysel ale co je najhorsie je ta tazoba vnutry bolest ktora ma taha dole a fyzicky sa citim ako keby mi odchadzali cele telo.
Neviem co mam robit snazim sa zabudnut (stretavat sa s priatelmi) ale taky pocit som nikdy este nemala....
Snivaju sa mi rozne sny ktorym nechapem a neviem si ich vylozit.... bojim sa aby neobetoval stastie nas dvoch pre niekoho s kym nieje ani nebude nikdy stastny. Tie sny ako keby mi chceli povedat toto.
Proste neviem co robit....
Laska....
a doplnim ,ze nieco podobne ako ty uz mam za sebou ...... nie celkom ale moja hrdost proste nepusti ;)
Pozrite sa, vsetky vase nazory akceptujem... a niesom najivny clovek a pozeram sa az prilis triezvo na celu tuto situaciu. Len je smutne ze polovica z vas co sem pise nezazila skutocnu lasku... len plytke city...
On s tou priatelkou ktoru ma nieje mesiac ani dva su spolu 4roky.... a skor ako keby nieco spravil a rozsiel sa s nou som to ja ukoncila.... Nechcela som byt ja pricina rozpadu vztahu....
Uz boli raz zozideni ale to este nepoznal mna, cize ten vztah nieje v poriadku...
si proste trosku hlupucka (prepac) ono je to tak ,ze muzi mavaju pomerne jasno ,co ku ktorej zene citia su viac racionalny ako my a aj ked klamu ,robia to preto ,aby neublizili .... pokial ich nieco zatazuje alebo sa nieco v citoch komplikuje riesia to co najpohodlnejsie ,nechavaju si cas na rozmyslenie ved nejak to uz dopadne ,alebo dufaju ,ze sa to vyriesi samo ..... v tvojom pripade sa/si to vyriesilo a jemu to len padlo vhod
tak uz nefnukaj :))
ja si myslim, ze ten chlap je pre teba ten pravy, je to laska tvojho zivota. druheho takeho uz nestretnes. len sa musis zmierit s tym, ze ma priatelku, ktorej nechce ublizit a tak ju bude mat pri sebe do konca zivota. neskor ju vezme za manzelku, porobi jej deti a tebe prislucha hrda uloha dozivotnej milenky.
ale ved jej tolko nenadavajte, tak sa dievca zahladelo do nepraveho, dostane facku, naivita snad ustupi
pripomina mi to skripta na vysokej... vec, ktora sa da napisat dvoma vetami popisana zlozito na tri strany. proste si zalubena do zadaneho, ktory nechce svoj vztah ukoncit. bodka. nic viac nic menej.
a riesenie? ty nic neporiesis, jedine, ze by si tu dievcinu zabila. je to problem toho fuzika, co je zbabelejsi nez krt.
Keby je to z jeho strany také ako píšeš tak by dávno tú priateľku opustil. Prečo by bol inak s niekym koho neľúbi namiesto toho aby bol s tebou a zažíval s tebou to pekné? hm.!