Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Slzy na krajíčku...

lujzax

necítim oporu u svojho chalana (už viac nie) strácam pocit, že sa mu môžem vyplakať na rameno, bo parkrát ma už sklamal v tomto...to je dôvod môjho smútku, už som to zistila

Ajlunka

no nie vzdy je to ulava pre dusu...ked places velmi casto uz ani tu ulavu nepocitis...pocitis ju iba ked places napriklad- dvakrat za mesiac...podla mna

TinaM

vyplakat sa treba, to kazdopadne. Dokonca ja to k zivotu potrebujem :)
Niekedy sa mi ani nic zle nedeje, ani nemam dovod plakat a aj tak citim vo vnutri taky tlak a viem, ze sa vyplakat musim-len tak, preventivne. Vtedy si pustim moj "cry list"- pesnicky, ktore ma vzdy zarucene rozplacu, sadnem si v kupelni na zem (po tme), pustim si mp3 a vyplacem sa. Ak nie hned, tak na druhy den som ako znovuzrodena.

lujzax

emmni, tak s tou hudbou budeš mať pravdu :) dokonca, občas mi to trošku zlepší aj europa2. moc sa možno ľutujem, sú natom aj horšie iný, ale neviem si pomôcť

lujzax

ale ja sa bojím plaču...vydržím veľmi dlho plakať, aj tak 45min...najhoršie je, že sa začínam cítiť, že ma škola, priateľ dusia a najradšej by som to všetko nechala tak a šla ďaleko si užívať život bez starostí.

emmi009

Akurat predvcerom ma matka opat deptala a vycitala mi rozne veci/chyby.. Samozrejme musela(zneje mi to cudne - ale bolnajvyssi cas) ist do kostola.. Polku sv. omse som preplakala... Raz puknem v slabej chvili a placem-vzlykam aj pol hodiny...

Som citliva, no zatial nikto v mojom okoli akosi neprisiel.

Music is my painkiller.