aky mate nazora skusenosti na tuto kozmetiku?je naozaj taka dobra ako draha,alebo sa plati len nza znacku?
Mary kay - skúsenosti
v startovacom balicku mas tie najpredavanejsie produkty, ty si potom mozes dokupit aj dalsie "balicky" s vyhodnou cenou, ale nemusis..teraz je to nejak zmenene, ja som mala napr. dva kroky uspesneho startu, teraz je to rozdelene na viac casti a cele je to vyhodnejsie, lebo ja som to mala tusim aj nejak casovo obmedzene, ze som si to musela objednat mesiac po registracii, ked som to chcela, alebo tak...
:-)..ok...ja som bola u jednej nedavnoa tiez mi to ponukala,ale ja si malo verim,tak neviem co mam urobit..tam staci,ked si kupim len ten startovaci balicek,aleboaj potom su este dajake investicie,alebo ako to funguje?
poradkyna :)
123anna-dakujem,stala si sa aj poradkynou tejto kozmetiky,alebo ju len pouzivas?
ahoj, ja som zacala pracovat s mary kay pred viac ako 6 mesiacmi, mala som fakt zlu plet...teraz sa mi postupne zlepsuje, prave vdaka mary kay, takze odporucam :) tie veci, ktore denne pouzivam (odlicovac, make up, cistenie, tonikum, ocny krem...) mam stale este povodne, aj ked uz planujem nieco dokupit..za tu cenu sa oplati. nemusi ti sadnut, ale nakolko si kozmetiku mozes vyskusat este pred tym, ako si ju objednas, vies to skor odhadnut, ako ked nieco kupujes v drogerii alebo cez katalog
no ved prave..ja si vacsinou kupujem v avone,ale vraj mary kay je aj lepsia,preto je taka draha,tak neviem..
no ved prave..ja si vacsinou kupujem v avone,ale vraj mary kay je aj lepsia,preto je taka draha,tak neviem..
Ahoj. Nam raz tu kozmetiku ponukala jedna pani, co pre nich robila. Dala nam tri pripravky urcene na starostlivost o ruky v hodnote asi 40 eur, boli velmi dobre, aj priatel ich rad pouzival :) ale tak najde sa urcite aj lepsia kozmetika a za malo.