aky mate nazora skusenosti na tuto kozmetiku?je naozaj taka dobra ako draha,alebo sa plati len nza znacku?
Mary kay - skúsenosti
Nedá mi to,ale musela som napísať.Tak veľmi ospevovaná kozmetika ma sklamala.Objednala som si 2 make upi.No boli hrozné.Tvár vyzerá ako maska,neprirodzene.Je hustý.Strašne špiní goliere.Vydrží len pár hodín.Vôbec sa pleti neprispôsobí.Už si ho nikdy nekúpim.Vyhodené peniaze.Vôbec neodporúčam.
MILE DAMY.CHCEM VAM DAT RADU.AK STE NIEKEDY MALI ALERGICKU REAKCIU NA HOCIJAKY KOZM.PRIPRAVOK NEZNAMENA TO ZE STE ALERGICKA NA TU ZNACKU..MALA SOM PROBLEMY S TOLKYMI KOZM.ZNACKAMI TAK MI KOZNA DOKTORKA SPRAVILA KOZNY TEST NA ALERGENY A ZISTILA ZE SOM ALERGICKA NA PARFUM..NIE NA NIVEU CI MARY KAY ALE NA ZLOZKU PARFUM KTORA JE V PRIPRAVKOCH.TERAZ POUZIVAM MARY KAY NAKOLKO JE NEPARFUMOVANA LEBO KUPIT NEPARF.PRIP. JE TAZKE BEZNE V DROGERII,SOM SPOKOJNA A ZATIAL SOM NEMALA ZIADNY PROBLEM.NIESOM DOKTOR ALE LEN VYUCENA KOZMETICKA TAKZE NIECO O PLETI VIEM A VIEM AKO MA FUNGOVAT
actafool1 prisposobuje sa krasne pleti, sa ti tak zzije s pletou, ze mas pocit a aj to tak vyzera, ze na sebe nic nemas a pritom to prekryje vsemozne :)
hviezda01 az ked objednavku neurobis rok od zakupenia Kroku 1. ta vyradia ;)
dorota11 a to si predstav, ze na CZ&SK nezvysili ceny uz asi 6-7rokov :)
kočky,ktore mary kay pouzivate, vedeli by ste mi poradit v com je skvely ich mineralny make up (taky prasok) ? pocula som nan vela plusov.. velmi pekne dakujem :)
Ahojte, chcela by som sa podeliť o skúsenosti s kozmetikou MK. Na prvom stretnutí som bola ohúrená, pretože som vždy mala problémy s mastným čelom a sem-tam nejaké akné.Objednala som.Po skoro roku sa mi pleť však tak zhoršila, že som ju vysadila a všetko sa zlepšilo.Bolo mi však ľúto peňazí čo som za to dala, tak som zase začala používať MK. Mám také problémy, že opäť vysádzam.Mám akné tam, kde som v živote nemala a také, že Vám neprajem...Sestra to isté, po čase a na rovnakým miestach ako ja, kamoška to isté.Nehovorím, že všetko je zlé,ale už by som ju nedoporučila.Navštívila som kožnú lekárku a budem rada, ak sa problémov zbavím.Doporučila by som odličovač a hydratačnú masku, kto máva šupinky.Inak nič.
predpokladam, ze ti zrusia registracne cislo a potom prestanes byt evidovana ako kozmeticka poradkyna a nebudes si moct objednavat...takze v konecnom dosledku, si si zbytocne kupila ten startovaci balicek, pokial z neho nepouzivas vsetky veci
a ked objednavku neurobim,tak co sa stane?
Používala som od nich kozmetiku asi pred rokom,prípravky su síce drahé ale pokial používas dlhodobo iba tuto značku tak po čase sú vidno výsledky aj ked minimalne...ked som s nou prestala a zacala používať iný druh tak sa mi vrátili problémy s pleťou...teraz používam zasa Mary kay a pomaličky sa mi pleť dava doporiadku :-) chce to len trpezlivosť a zo začiatku siahnuť dost do vrecka,ale vydrží to relatívne dlho :-) ale tiež myslím že je to predražené kôli značke samozrejme :-P
Neviem no niektoré prípravky sú strašne predražené, ale mám špirálu stadiaľ a tá je na nezaplatenie