aky mate nazora skusenosti na tuto kozmetiku?je naozaj taka dobra ako draha,alebo sa plati len nza znacku?
Mary kay - skúsenosti
Počula som o tejto značke. Precitala som si všetky možné fóra a aj napriek negatívnym ohlasom som sa ozhodla som sa ju vyskúšať. Vyhladala som poradkynu ktorá mi zarucila kvalitu výrobkov. Pouzivala som kozmetiku 3 mesiace a moja plet je plna podkoznych vyrazok, ktore velmi bolia ( pred tym som mala sem tam nejaky pupacik ). Ked som sa opýtala poradkyni tak mi povedala ze je to normalne lebo.mi krem.vytahuje upchate pory alebo mam vyskúšať ďalší krém. Akurát ze vyrážky nemyzli len sa mi tvorili nové. Za produkty som nechala 110€ a pre mna su to len vyhodene peniaze a dalsie budem musieť investovať aby som si tvár dala znova dokopy. Jediné co si nechavam je cistilo na tvár a dekoracne vyrobky ako je make up púder ...ale ani v tom nevidim rozdiel oproti normalnym znackam. Ked ich dominam urcite si uz ďalšie produkty nekupim. Bohuzial moja skúsenosť je velmi zlá. Píšem to sem len kvôli tomu aby sa ďalším ženám nestalo to co.mne. Keby sem mozem pridať fotku boli by ste zdesene.
Anna1990, ty si snad robis srandu....vraj ci vobec existuje lepsia kozmetika. To teda existuje, ale Mary Kay to urcite nebude:-)
tak musim sa pridat k tymto nazorom ja aom sa stala zavisla na tejto kozmetike od prvej chvile ako som ju vyskusala ...od make up cez cistenie a cez sety ktore ponukaju moja plet je fakt krasnejsia a to som mala rozsirene pory po celej tvari objednala som si tam peeling s takym serum povodna cena 78 eur ak ste poradkyna vas to vyse s 35 % zlavou a ako mi to zmenilo na nepoznanie a co vsetko som skusila od chemickych peelingov a tak ani nevravim...takze moja skusenost fakt na vybornu.nevuem ci je vobec lepsia kozmetika
MK nič výnimočné. Znechutená vlezlosťou poradkýň. A všetky čo tu napíšu pozitívne skúsenosti sú poradkyne MK ;-) Bežná klientka so zdravým rozumom nebude príliš nadšená. Mne neublížila, ale ani nič výnimočné, že by som zostala verná iba tejto značke.
Nikoleta... prečo si nekontaktovala poradkyňu a nedala reklamovať??? Veď o tejto možnosti ti musela povedať, teda mala by. Mne napr. vyhovuje ale chápem, že tebe nie...jednoducho niečo v tej kozmetike nieje dobré pre tvoju pleť. Ak tú sadu nemáš dlho kontaktuj ju a žiadaj vrátenie peňazí.
Moja skúsenosť na MK= nič moc. Moja pleť bola stále pekná, ziadber väčšie problémy som nikdy nemala. Stále som mala T-zónu mastnejšiu ale to sa dalo prežiť a líca som mala normálne.
Po vyradení HAK , cca pol roka som sa nenormálne vyhádzala v oblasti líc, nevedela som, čo som mala robiť. Vytvárali sa mi stále nové a nové bolavé, podkožne vyrážky, samozrejme ako inak, nikdy mi to nedalo pokoj a rozrýpala som si stále všetko , čo sa dalo.
Stále som túžila vyskúšat MK, krásne balenia, stránka zaujímavá, poradkyn, ktoré slubujú zázraky a na hodinách krásy tvrdia , ako používanie tejto kozmetiky ich zachránilo a preto maju takú krásnu pleť.A na toto si myslím, že je to akurát jeden veľký dríst, ale nech si dávajú, čo chcú.. ich vec.
Poradkyňa ma vyzbrojila celou radou s výťažkom s Passion fruit a aloe vera. Používala som to asi cca 2 mesiace. Prvý týždeň v pohode, ale moje vyrážky sa nezlepšovali, dokonca sa zhoršovali a nato mi poradkyňa povedala, že to je normálne pre túto kozmetiku,ale že to prejde. V tomto som dúfala, že pleť si potrebuje zvyknúť. Samozrejme ... zlepšenie neprišlo ani ďalšie týždne nato. Tak som prešla na kozmetik s lekárne. La rosche posay, kde mi stačilo iba čistiaca emulzia a krém na vyrážky(lokálny) a po týždni som si nespoznala tvár. Vyliečilo mi to komplet akné.zostali mi jazvy, ale to sa dá u kozmetičky nejak urobiť.Hned ako sa mi rada minula som sa rozhodla , že dám ešte jednu šancu MK na leto, kedy táto rada možno bude fungovať. Používam treti týždeň a no a som sa vyhadzala! A teraz ma iba štve , že som uverila tomu super duper biznisu, ktorý ma MaryKay veľmi dobre premyslený, a zaplatila som zato 70€.doteraz lutujem.
Ps: Ak má niekto iný názor v poriadku beriem, ale kľudne mu aj odovdzám svoju nedopoužívanú radu za symbolickú cenu, oproti tomu , čo som ja zaplatila.
Ps 2: som nezávislá zákazníčka, ktorá je iba nahnevaná nato, že chcem mať peknú pleť, ako každá iná žena, staram sa o ňu a takto som naletela. Ale stava sa, aj zlá skúsenosť je skúsenosť.
To čo tu čítam... no len prevraciam oči. MK je skvelá kozmetika, ale samozrejme nemusí sadnúť každému. Ja mám teda citlivú pleť a vážne problémy so žalúdkom, a to spôsobuje, že som mávala vyrážky a dosť bolestivé. Kožná lekárka, kozmetička mi vôbec nepomohli, ale odkedy používam MK tak moja pleť je konečne po niekoľkých rokoch konečne pekná. A aby som mala kozmetiku lacnejšiu tak som sa zaregistrovala . Jedna z vás tu napísala, že poradkyne sú otravné a nevedia čo predávajú. No každá sme iná a potom vieme čo predávame lebo chodíme na rôzne školenia, ktoré robia aj lekárky, chemičky, kozmetičky atď. A prírodná kozmetika hm ja s ňou teda až také dobré skúsenosti nemám, ale každému sadne niečo iné.
Vazene damy, ak nemate financie na kvalitnu kozmetiku, patlajte si na ksicht tie vase miceralne vody(mimochodom obsahuju latky rovnake s pracimi prostriedkami) a mydla na ruky a podobne, a laskavo nesirte hluposti nicim nepotvrdene, tu na nete o kozmetike, ktora hlavne pomaha a lieci a je uznavana vsade vo svete a kvalitna kozmetika. Ak mate problem rieste ju so svojou poradkynou a nie na nete. Dakujem.
Akurát včera som bola prvý krát na ošetrní touto kozmetikou.Chcela som len make-up,ale nakoniec moju pleť očistili a naťapkali na ňu hydratačný krém a make-up.Večer som samozrejme ten sajrajt riadne zmyla,dokonca detox.mydlom.Ľudia to ste ma mali vidieť dnes ráno.Pleť začervenaná a podráždená.Ešte teraz večer cítim takú horúčavu.Je to asi tým,že moja pleť nie je zvyknutá na toko chémie,niekoľko rokov totiž používam prírodnú kozmetiku.Pani ma dokonca odhovárala od nejakých olejčekov a tvrdila,že táto kozmetika obsahuje prírodné zložky..čo sa dalo čakať..O tom,ká je to "úžasná" kozmetika som sa presvedčila.
Môj názor na MK! Sklamala ma tato značka objednala som si sadu MK na mastnú pleť... Pričom na výrobkach je písané ze sú na citlivú pleť.... Po 2 použití bola moja pleť pekná a potom sa spustila silná alergia suchá pleť a vyrážky!!! Mam ich skoro na celej tvári a som nešťastná! Ak môžem poradiť všetkým ženám neverte na túto predraženu kozmetiku plnú chémie zvoľte radšej prírodnú kozmetiku