Mary kay - skúsenosti

123anna

pokial viem, je to takto: aspoň raz za 3 mesiace urobiť minim objednávku vo výške 96 euro a získať tak tovar s 35%
zľavou v hodnote 147 euro.K tomu budete pravidelne dostávať časopis Applause,ktorý vás
bude informovať o novinkách.

hviezda01

tak som sa na to pytala aj ten mojej poradkyne a vraj tam neni ziadna viazanost,ak si do roka od registracie nic neobjednam,tak sa mi len zrusi registracia a je to..

123anna

v nasom time mame pravidelne kazdy mesiac timovku - je to taka "bojova" porada, kde si povieme nove tipy ako nieco zvladnut, zhrnieme, co sa nam udialo od posledneho videnia...ale to je take pohodove posenie..potom su aj platene skolenia, na ktore sa prihlasim, ked ma nieco fakt, ale povinne to nie je..v konecnom dosledku ked nemam cas prist na timovku, tiez sa nic nedeje.
vobec nie si viazana, akurat ked chces byt registrovana ako kozmeticka poradkyna, musis spravit tusim minimalne raz za 3 mesiace objednavku v hodnote minimalne 1,5 basic-a

hviezda01

..ked si objednam ten startovaci kufrik a zaregistrujem sa,neznamena to,ze sa musim zucastnovat na skoleniach a tak?..nerada by som bola na nieco take viazana...

123anna

zalezi od toho, aky je typ pleti. neviem o ziadnom specialnom kreme na zilky, ale urcite by som nepouzivala mikrodermabraziu a mozno ani tw cistenie, asi skor botanical sadu a mozno rozjasnujuce serum a rozjasnujucu masku