Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Páčia sa mužom piercingy? ak áno, kde najviac a prečo?

kika =)

cawte ja by som si kcela dat pierc na bradu,ale tak na bok ak sa nekdo vyzna v piercoch thak sa ozvyte pls,diky :D

2nektarinka2

jaaaj no dnes som si dala piercing do pupku a bolelo ma to no nie ani ze bolelo ale stipalo teraz je to v pohode len ked si to cistim strasne to stipe ::))

petra369

ahooj pocujte cela by som si dat pirsing do jazyka ae tak mama mi to nece dovolit ae ja si to dam aj tak len som sa cela opytat ci by sa to dalo nejako utajit aby si to nevsimla .............a ete potrebujem nejake potvrdenie od rodicou ?? pred tym ako mi to spravia ....a boli to velmi ke dmi to napuchne ...........kujem

kitana

Ja maaam peirecing v jazyku a chalanom sa to paci....mam ho uz 5 rokov a minule ma tak napadlo, zeby som si ho vybrala...a moj priatel to hned zamietol...neviem podla mna je to individualne. Piercing v jazyku mi v podstate nevidiet a prave preto je to zaujimave, vidia ho iba ludia pri ktorych sa smejem a nie kazdy..tym padom ludia , ktori maju predsudky neodsudia ma skor ako by povodne asi odsudili

nikušik

mne sa pircingy strane a rada binsom si dala pircing na miesto pod nosom alezaroven nad perami ale neviem najst spravnytytanovy sperk!

brm brm

ha do obočia a najviac bolieť? o tom som ani nevedela, zato ked som si davala prepichnut jazyk,tak som dva tyzdne nemohla otvorit ani papulu... pupok nebol ziaden problem....brada bola na tom horsie..ale zijem...vyzeram zevraj uz trochu brutalne :D aaaa toto ze u kazdeho je to inak, a ide aj o to, kto a ako vam ten pierce robil