Rastový hormón rok 2006

Príspevok v téme: Rastový hormón rok 2006
eMKy

Ahoj všetci čo používaťe toto fórum.Pozeral som na tému rastový hormon a posledné príspevky sú tam velmi stare ešte z minulého roku.Pozeral som si aj tie príspevky sú zaujímave a tak ma napadlo či náhodou by sme spoločne tu tému prostrednictvom internetu znovu neotvorily...Dôvod???Ja sam som bol liečený rastovým hormónom 7 rokou a preto by som sa rád z niekým porozprával čo zažil to isté v živote čo ja...Aj ked viem že takých ludí je malo verím že najdem niekoho z kým sa bude dať o tom viac popísať...eMKy...marek z košíc

Maličká

CHCEM SI DAŤ CHIRURGICKY PREDĹŽIŤ NOHY!!!!
VRAJ UŽ TO VEDIA SPRAVIŤ AJ O 12 AŽ 15 CM!!!
DOZVEDELA SOM SA,ŽE NA SLOVENSKU BY TO VEDEL UROBIŤ MUDR. TEODOR KLUKA z Košíc!!!
Ak to tkanivo dovolí, dĺžka naťahovania nie je obmedzená, tvrdí chirurg MUDr. Teodor Kluka!!!

Jediný problém je ten, že spomínaný pán doktor robí
zatiaľ tento zákrok len pri zdravotnom probléme,
nie teda z estetického hľadiska!...
POČÚVAJTE VŠETCI:
A ČO KEBY SME SA DALI VŠETCI ZÁUJEMCOVIA DOHROMADY, A SKÚSILI VIACERÍ DANÉHO PROFESORA NEJAK PRESVEDČIŤ, POPROSIŤ...!!!!!!!
ABY ZVÁŽIL DÔLEŽITOSŤ TOHTO ZÁKROKU AJ Z ESTETICKO - PSYCHOLOGICKÉHO HĽADISKA!!!!!
ODPÍŠTE!

Maličká

Ahojte všetci moji MALÍ NEŠŤASTNÍ CHUDÁCI!❤
Aj ja patrím medzi Vás!
Som mladá žena a meriam 156 cm!!!
Mám doteraz za sebou roky komplexov z mojej prekliatej "nížky, plaču a zháňania vysokých topánok v lete či v zime!!!!!!!!!!
Lúdia sú bezcitní , pozerajú na malého človeka ako na nejakého mrzáka či Kvasimoda!
Nenávidím ich "úsmevné" komentáre typu:
- aká si malá...!
- koľko meriaš?
- bóóže aké máš vysoké topanky - Ja by som sa na
takých asi zabila!!! Povie Vám bezcitne dlhá chrapúnka v spoločnosti!
Namiesto toho, čo mala ďakovať Bohu zato, že
nie je na mojom mieste!!!!!! A potom nech mi povie,
že čo si obuje!

abad

Je operacia mozna cez poistovnu v takomto pripade, lebo ani ja som nebola liecena, tak isto to nie je na podnet lekara, ale na moj...

mifor

V 29-tke je už na rastový hormon bohužiaľ príliš neskoro. Ja mám 144 cm, 37 rokov a Turnerov syndróm. Neliečili ma, pretože kedysi u nás nebol rastový hormón dostupný. Ako som tu už písala, mala som aj negatívnu skúsenosť s predlžovacou operáciou, takže to vôbec neodporúčam!

jklô

Mám 29 rokov, 143 cm. Nikdy som nepracovala z toho dôvodu, lebo vyzerám detsky. Mám extrémne krátke končatiny a prsty. Viete mi poradiť o možnostiach, pracoviskách a cenách a tak isto, či je to hradené zdravotnou poisťovňou, lebo kedže nepracujem celé roky, mám VŠ, no žiaľ financie nemám. Chcela by som žiť plnohodnotnejší život, a mať lepšie životné šance a pracovať ako ostatní bez toho, aby som musela vyskakovať na stoličku, stávať na špičky, nosiť len vysoké topánky či šoférovať na vankúši a ďalšie nemalé ponižujúce činnosti...

naďa147

Ahojte všetci. Zaújmam sa o tuto temu z dôvodu mojej dcerky. Zistili jej zníženie rastového hormonu. Doktorka jej chce nasadiť liečbu. Dcera má za mesiac 7 rokov a má výšku 112 cm a váhu 17,7. Zaujma ma ako ste zvladali liecbu pripadne ci vam pomohla narast do stanovenej výšky.

mifor

Na predlžovacej operácií som bola v Prahe v r.2008. Operácia sa nevydarila, pretože nemenovaný docent bol úplne neschopný. Zostala som na rovnakej výške 145cm. Vraj má s predlžovaním skúsenosti, ale podľa toho, čo som zažila ja, je to úplný diletant. Poviem len toľko, nikdy v živote som to nemala podstúpiť. Strašné bolesti a za sebou tri operácie, obrovská jazva cez celé ľavé stehno a noha už nikdy nebude mať taký rozsah pohybu, ako predtým. Našťastie pravú nohu mi po tom fiasku už neoperovali, keďže sa operuje každá noha zvlášť.