Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zhnusuje sa mi svojou povahou..

Príspevok v téme: Zhnusuje sa mi svojou povahou..
LopatakJou

Zdravím. Má priateľku s ktorou máme dieťa a žijeme spolu. Problém je v tom,že u nej úž dlho pretrváva neznesiteľná povaha. Neustále sa hádame kvôli maličkostiam, za každú blbosť sa uráža. To je ešte ta znesiteľnejšia časť. No najhoršie je na tom že pri hádke dokáže neskutočne urážať a vyprovokovať človeka až do zúrivosti. Kedysi dávno takáto nebola. Už viac krát som chcel rozchod s toho dôvodu že ma to neskutočne ničí ale teraz keď máme dieťa tak neviem ako reagovať. Myslím si že časom to začne ubližovať aj malému. Dohodli sme sa že sa obaja zmeníme. Ja že nebudem chodievať každý víkend s kamarátmi von a ona že zmení svoju povahu. Ja som samozrejme svoju časť dohody dodržal. Neznáša a ohovára mojich a svojich kamarátov ale z oči do oči je milá. Kopec ľudí mi dohovára že sa ani neusmieva že je stále vážna, a keď jej toto poviem tak mi odpovie že nemá sa prečo usmievať. Dalo by sa toho ešte veľa popísať čo všetko mi prekáža. My dokonca ani nemáme spoločné záujmy. Čo spravím dobre to zabudne, čo spravím zle to mám stále predhadzované na oči. Neviem ako pokračovať ďalej lebo fakt čím ďalej tým viac sa mi zhnusuje a už to v sebe nedokážem dusiť.

james bond

A tusis kde by mohol pramenit dovod jej chovania ? ci je proste taka povaha, to su veci ktore by si mal clovek vsimnut vo vztahu, aj ked niekedy je to tazke. Ked uz mate dieta musite mysliet hlavne na nho. Rieste to kym je este cas, lebo prichadzat kazdy den domov k zene, ktora ti bude liezt na nervy nie je bohvieco, pridu este vacsie hadky a odnesie si to dieta.