Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ifka..to mi je jasné,ale mňa zaujíma niečo iné.Kosa totiž písal,že sa tým dá zabrániť smrti.
transfuziou sa im zivot urcite predlzi.to ako by si im zivu vodu dala.skusenost z nasej ambulancie:-)
Ahojte:-)
Kosa,môžem sa spýtať prečo si myslíš,že transfúziou zachrániš onko pacienta?
Ak by si mal záujem pozriem ti u nás v robote,kolko onko pac.dostalo transfúziu a aj kolko krát a kolko z nich žije...možno ťa to ale sklame.:-(
Vsetky nadacie su o zviditelnovani a obohacovani sa. Co znamena,ze mala p.šusterova najlepsich lekarov?..snad len to,ze boli verejne znami?..ved dcera jej je kardiologicka..ako to,ze nevedela,v akom stave ma jej srdce matka?...len hltat tabletky na tlak nestaci..hoci je na nich vysoka cena,lebo mentalita ludi je taka,ze cim drahsi liek,tym je aj lepsi..a aj ked mi ho netreba,tak aspon nech ho poistovna zacvaka..potom sa necudujme,ze je nase zdravotnictvo v takom srabe,v akom je!!!
nehnevajte sa, ale ja takymto nadaciam promonentov vobec neverim.
Preleju peniaze do nadacie a potom z velkej casti tieto prachy sluzia na reziu nadacie a hlavne nadslusne platy kadekoho.
Sustrova rodina si teda ziadnu uctu nezasluzi.cela rodina za svojho prezidentovania vyzrala , co sa dalo.
kosa, veď netrep hlúposti. Keď niečo napíšeš tak si to over. Napísať že ty si myslíš že zomrela na rakovinu je zavádzajúce. Pani Šusterová mala určite tých najlepších lekárov, ale mala rozsiahly infarkt. Čo jej však slúži ku cti je, že založila nadáciu na pomoc Detskému kardiocentru a pomáhala aj v aktivitách zameraných na boj s rakovinou. A to sú fakty, nie domýšľanie.
podla najnovsich sprav na rakovinu zomrel Sydney POLLACK ( nepolak), znamy reziser-aktor.
jednov z AKUTNYCH MOZNOSTI ako zabranit smrti rakovinovych pacientov je transfuzija zdravej krvi rakovinopacientom.
NIKA-V,
nuz urcita mala svojho lekara, a jej smrt je ZLOU ZNAMKOV pre toho lekara.
myslim ze jednako zomrela na rakovinu len to verejne nechcu ozrejmit.
a nezabudni ze smrt na srce je v podstat tiez rakovina.
RNG,
vyborna informacija!
vdaka!