Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

nika-v

Šusterová mala rakovinu? Píšu že zomrela na akútny srdcový záchvat. Ak mám byť úprimná viacej mi je ľúto bežného obyčajného človeka, ktorému sa často nedostane adekvátna liečba a pomoc. Prominenti, tí ma zaujímajú najmenej vzhľadom na ich vplyvné kontakty.

kosa

Robite velmi prospesnu robotu.
Ozrejmovat ludi ohladom uspesneho vyliecenia rakoviny. Urcite sa to onym nepaci, ved ich cielom su len zizky z chorych.
Stat sa krestanom znamena nemat zisky z tazkosti inych.

Dalsou obetou tohto ziskuchtiveho mamuta je uz zomrela Irena Susterova, zomrela vo veku 71 rokov a aj tu len na rakovinu eventualne dosledko-komplikacije spojene z rakovinov.
Ani manzelky prominentov a prominenti neni su CHRANENI od ZISKUCHTIVEHO MAMONA.

Ale ANI TOTO tychto necharakterov nepouci o tom ze prednejsi by mal NIE ZISK a kvalita zivota.

nuz HOR SA ZA ZISKOM, BIOROBOTI!

radca

To je zaujimave. Inak v poslednej dobe sa vsetky autoimunitne choroby a aj rakovina davaju do suvisu s oslabenou imunitou. Dlhu dobu sa peredpokladalo, ze napr. astma, alebo roztrusena skleroza su sposobene "prebudenou" imunitou. Nedavno sa ale prislo na to, ze su sposobene nedostatocnou imunitou v urcitej oblsti imunitnej odpovedi.

damian

Toto tvrdenie Dr Mannera je najpozoruhodnejšie a malo by sa zopakovať a dať do kontextu. Ak sa prejavuje samotná podstatná príčina rakoviny spôsobená nedostatkom vitamínov/minerálov, spoločne so slabým imunitným systémom, a organizmus je zasiahnutý karcinogénnym stimulom, ako napr. fajčenie, alebo poškodenie bunky spôsobené plesňou alebo inými parazitmi, potom sa samozrejme môže, a s najväčšou pravdepodobnosťou aj bude, rakovina znovu zopakovať, a to dokonca aj po úspešnom chirurgickom zákroku, chemoterapii alebo ožarovaní. Príčina, prečo sa toto deje, je tá, že podstatný vyživovací problém nebol napravený. Väčšina lekárov dnes nemá žiadne školenie ohľadom výživy, sú vzdelávaní v inštitúciách, ktoré založili farmaceutické konglomeráty podporujúce svoje vlastné farmaceutické liečivá. Toto dostatočne vysvetľuje to, prečo sa s mnohými ochoreniami metabolizmu katastrofálne pasuje nie prostredníctvom požadovaných prvkov výživy, ale prostredníctvom silných, toxických 'liečivých prostriedkov'.

sesil

sonaš Ahoj, no ja som si tiež objednala kombuchu dosť lacno zo všetkým čo k tomu treba. Mam z nej výborný pocit a zlepšila sa mi imunita. Som bola velmy chorá , mala som 6 krát do roka zápal priedušnice a zápal hrdla. No už ju beriem 3 mesiace a mám po probléme :)) tu ti dám email na predajcu : distribucia.kombucha@centrum.sk

damian

Dnes majú výskumníci a lekári narastajúce presvedčenie, že rakovina je zložité ochorenie, ktoré je výsledkom narušeného metabolizmu (telesnej chémie). Je to zákerné ochorenie, ktoré sa týka celého tela; nervového systému, tráviaceho traktu pankreasu, pľúc, vylučovacích orgánov, endokrinného systému a celého obranného mechanizmu. V mnohých prípadoch je preto výsledkom časté opakovanie výskytu zhubného nádoru po liečbe konvenčnými metódami, ako je chirurgia, ožarovanie a/alebo chemoterapia, pretože základná podstatná metabolická príčina rakoviny sa zriedkakedy zvažuje a často zostane nenapravená.“ (Manner, Harold W Metabolic Therapy in Cancer, Cytopharma de Mexico)

RNG

Ja stale tlacim tie enzymi, kedze ich v tele neprodukujeme dost a prirodne sme alebo "odslachtili" alebo ich znicime pripravou jedla.