Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

hmhmhm

kamos,ja tiež nejem párky a špekáčiky denne,klobásu si dám možno raz za rok.Ak chce kosa na to upozorniť tak nech píše zrozumiteľnejšie.A ešte keď napíše že je to podľa štatistiky,podobne ako s platmi,tak to je gól.To znamená,že štatisticky každý človek preimerne skonzumuje jeden párok-špekáčik denne a teda každý by mal dostať rakovinu.

damian

...aj aj tak sa ma v teme NAJLEPSI RECEPT... jedna opytala, ze co je zle na McDonalde?...bolo mi zbytocne asi aj odpovedat.

kamos

HmHhmhmhm,

miektori vedia a niektoi nevedia. Nie je skoda, ke sa to obcas pripomenie. Ja napriklad teraz viem,ze ked zjem polku parku denne, tak budem uplne v pohode.

kosa

svojho casu islo do parkov spekackov kvalitne meso. aj preto bola dodavka mesa v mensich mesteckach ci na dedinach dvakrat do tyzdna. Kazdy sa na tom smial a robili si srandu ze...socializmus ani meso nedokaze zabezpecit.... v podstate meso sa nejedlo u nas intenzivne do 1945 roku ( nakolko NEEKSISTOVALI VELKOFARMY NA PRODUKCIJU MESA) az po druhej europskej vojne doslo k rozvoju kapitalizmu v byvalom CS v tom treba zapocitat aj rozvoj velkofarm na vyrobu mesa ( hlavne hydiny a ciastocne aj osipanych a hovediny). Z rozvojom tychto velkofarm ( a prechodom z prirodzeneho mesa na meso umele) sa zacina aj rozvoj rakoviny v masovom meradle...ale to uz je ine kafe.

hmmmmm

predpokladam kamos, ze si reagoval na moj prispevok..preco im je to jedno a odkial to viem? .. uz roky sa hlasa o nezdravosti udenin, mastneho masa, velkeho mnozstva sladkostim...jasne, su ludia, co si to zobrali k srdcu, stravuju sa zdravo, eset aj bio kupuju, co je zbytocne, kedze bio na slovensku nie je bio ako by clovek cakal, len to ma cenovu prirazku... staci sa pozriet kolko ludi sa stravuje v mc donalde, same zdrave veci tam robi, vsakze...snad si nemyslis, ze o tom ti ludi nevedia :P .. a je tam cim dalej tym viec tucnuckych mladych ludim, vychovavame si mladu generaciu s americkymi navykmi

hmmmmm

ja takych nepoznam, spekacok jem statisticky raz za 5 rokov,a parky raz za 3 mesiace.. tym, co tieto potraviny jedia denne je to jedno, vedia o tom ake su nezdrave, co za sajrajt do toho ide, ale nemaju moc chut menit zivotny styl

kosa

hmhmhm,
jednalo sa klasicky o statisticky vysledok.
ak niekto zje dva parky ci spekaceky a iny zasak ziadny tak statisticky priemer bude jeden parok ci spekacok na statisticku osobu.
je to presne ako z priemernym platom.
zarataju do toho plat prezidenta co ma 100,000.00 mesacne a robosa co ma povecme 15,000.00 mesacne takze statisticka mzda je 62,000.00 mesacne.
vjem je to klamstvo ale takto to funguje.