Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Mikri, človek, ktorý žije v miernom pásme, by mal jesť, ak chce byť zdravý:
- 50 % celozrnných obilnín v nepečenej forme, rôzne upravených, asi 8 druhov
- 30 % zeleniny vo forme kvasenej, surovej, tepelne rôzne upravenej,
- 10 % strukovín
- 10 % doplnkov ako semienka, domáce ovocie, morské riasy, vhodné dezerty, olej, soľ, sojová omáčka a pasta, vhodné prírodné koreniny.
Jedálniček sa dá pripraviť tak pestro, že za celý rok sa nemusí úplne zopakovať. Záhradka napovie.
Mikri,
jest mozes, co chces a nikto ti v tom nemoze branit. Nemusis sa riadit radami ludi, ktori sem chodia, ak nechces.
Biela muka sa da napriklad nahradit celozrnnou, ale ani ta neni idealna, kvoli obsahu lepku.
Vybornym napojom je napriklad kombucha zo zeleneho caju a trstinoveho cukru. Obsahuje vela vitaminov, mineralov, antioxidantov a enzymov stiepiacich bielkoviny dalej kyselinu mliecnu, glukuronovu, usnovu a dalsie.
Hm nemame jest bielu muku, mlieko, mäso, sladkosti .... To mam jest len zeleninu a ovcocie? Ja mam rada segedin, pomazanky na dobrom chlebiku a rozkoch... Tak co ma jest zdravy clovek?
Hmhmhmhm,
podla mna by si mala zacat rozlisovat medzi muzmi a zenami, pretoze su to dve rozdielne pohlavia. Ked sa vyzlecu da sa to lahsie zistit, ako ked len pisu prispevky.
kosa, ale ja som ti dala priamu otázku. Ak by si ochorela na rakovinu, čo by si urobila akú formu liečby by si zvolila?
Verila by si úplne tomu že sa vyliečiš ak budeš jesť marhuľové jadierka, nasadíš detoxikáciu, vyradíš mäso a mlieko? Nenavštívila by si vôbec onkológa? Odmietla by si chemoterapiu?
Zaujíma ma konkrétna odpoveď, nie tvoje filozofické úvahy.
kosa, len aby sme sa toho casu aj my este dockali . o to ide. lebo mnohi sa uz zial nedockaju,a mozno sa mohli
unas na SK zatial sa o tejto moznosti katapultu este nehovori..
samozrejme je nutno ale si uvedomit ze POKROK NEZASTAVIS...( teda nie ty osobne hmhmhm) a raz pride cas kedy skutocne sa bude hovorit ze RAKOVINA JE BANALNE OCHORENIE.
hmhmhm,
podme sa na to pozriet z ineho hladiska a to pre ludi na SK nezvycajneho.
poloz takuto otazku:
ak by pilot prudovej stihacky mal na vyber zostat v stihacke kotra nema moznost pouzitia motoru, alebo sa katapultovat, kotru moznost by pilot zvolil?
( pripomenme si pre mladsiu generaciju ze aj pilot POWELL ked mal presne takuto situaciju vo vyske takych 15 km tak sa tiez katapultoval a zvolil si moznost pred istov smrtov kotrej by sa dockal ak by sa z trafeneho U-2 nekatapultoval.
pistik napisaal som ti