Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

mira

Ľudia, ktorí majú teraz 100 rokov sa narodili r. 1908. Vtedy nebola chémia, takmer žiadny potravinársky, farmaceutický priemysel, takmer žiadne elektrina a žiarenie, nedovážali sa potraviny z tropov a z veľkej diaľky, ľudia jedli vačšinou to čo narástlo v ich okolí a pili neznečistenú vodu. Zvieratá vyrastali prirodzene a nebol ich nadbytok. Ľudia prichádzali na svet prirodzene. Porovnávanie je takmer nemožné. Viem, mali svoje problémy, nebola to iste prechádzka ružovým sadom, ale životné podmienky boli iné.

hmhmhm

Zabudla som napísať, že pani.W.Jamnická napísala aj nejaké knihy o astrológii a o sebe známa je " Elixír môjho života", možno tam sa dozvieš viacej, ja som ju nečítala.

hmhmhm

Zabudla som napísať, že pani.W.Jamnická napísala aj nejaké knihy o astrológii a o sebe známa je " Elixír môjho života", možno tam sa dozvieš viacej, ja som ju nečítala.

hmhmhm

ursulka, pani Jamnická bola herečka a popri tom sa venovala astrológii. Pila aj bylinkové čaje a robila si rôzne likéry z bylín, ale bylinkárka nebola v pravom slova zmysle. Cvičila každý deň cviky 5 Tibeťanov. To že sa dožila takého úctyhodného veku mala určite aj geneticky zakódované.

ursulka

ako zila pani Jamnicka, cim sa zaoberala ako sa stravovala ... proste co vsetko robila preto aby sa v zdravi a pohode a vitalite dozila 101 rokov?

mira

Áno, chorobou a bolesťou nám telo oznamuje, že niekde robíme chybu. Ináč to nevie povedať. Mali by sme ju hľadať, miesto potláčania chemickými preparátmi.

robbie56

hmhmhm: nikto nie je neomylny.
Teda sa pokusim dat odpoved na tvoju otazku pre kosu.
Ja by som povedal, ze rakovina nie je choroba ktora len tak niekoho chyti. Zvycajne to trva dlhe roky kym sa ludske telo dostane do stadia, ked sa zisti, ze ide o rakovinu. Pred tym uz zvycajne ide o rozne mensie choroby(hlavne metabolickeho charakteru - problemy s travenim, vredy, slepe crevo, parazity, ...) a az nakoniec sa zisti urcity nador a tak.
Parapsychologovia hovoria, ze povod kazdej choroby je v psychike a stavani sa k zivotu. A ze vacsina ludi sa nenavidi(ci uz v podvedomi alebo vedomi). Vacsina ludi sa stotoznuje s telom a ak im na tele nieco vadi, tak sa nenavidia.
Moze to byt tak ... energia ovplyvnuje hmotu a hmota tiez ovplyvnuje energiu.
Ak si stale v napati, nemas rad zivot, stres, tak mozes ocakavat, ze pride problem s hmotou(telom). Ak nicis hmotu(vacsinou nekvalitnym vzduchom, vodou a stravou, tak mozes cakat, ze to zaposoby na energiu(na teba, dusu, alebo nazvy to ako chces ...).

Ak niekto dlhe roky nezbada ako sa nicil(co telu chybalo, co bolo prebytkom, co nicilo dusu=stres, nervozita, nenavist, zavist), a zistia unho rakovinu, tak musi radikalne zmenit svoje navyky(to je pre cloveka asi najtazsie a vacsinou to sam ani nedokaze).

Co by som robil ?
Veril by som, ze dokazem zmenit svoje navyky. Dalej by som sa snazil pomoct telu aj dusi sa skonsolidovat. Telu dodat cistu vodu, enzymy, vitaminy a mineraly. Ale zalezi od stadia ochorenia. Niekedy je ucinnejsia hladovka, pevna vola, pozitivna mysel.
Vela ludi berie zivot inac, ak sa unho zisti rakovina, to by sa dalo nazvat ako dobry prvy krok. Dalej sa moze pokusit liecit telo. Existuje mnoho metod:
- breussova kura, - hladovka, - podporenie tela enzymami, cistou vodou, vitaminmi, mineralmi, odstranit skodlive a nepotrebne jedla.
Mnohi jedia omnoho viac a vo velkom mnozstve, nepotrebuju tolko energie a predsa jedia, mnohi jedia aj ked im nechuti ... mnohi maju rakovinu ...

radca

hmhmhm,

predpokladam, ze si lekarka, tak sa tu snazis hrat na obet. Povinne by malo byt len poistenie pre zivot priamo ohrozujuce stavy, ked clovek sam nema moynost rozhodnut, ci chce , alebo nechce liecbu. Vsetko ostatne vratane dlhodobej liecby rakoviny by si ludia mali mat moznost vybrat, ci si zaplatia, poistia, pripoistia, alebo nie.