Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
radca,nie nerozumiem.Pre istotu ale keď niečo napíšeš tak podotkni, že očakávaš len reakcie v štýle boja proti bielym plášťom,potom pochopím.Aj kosu a možno aj kamosa...?!V tom prípade nebudem diskutovať,lebo nebude o čom.
nielen lud9ovemu liecitelovi nezaplatia, ale ani uspesnemu lekarovi, ktori sa odvazi pouzivat miesto chemickych farmaceutik ucinne a bezpecne prirodne prostriedky. Zialbohu, cely medicky priemysel je dirigovany a sluzi farmaceurickemu priemyslu, poistovniam a financnym zaujmom lekarov.
Preto bolo treba okolo lekarov vybudovat kult osobnosti, aby o nich nikto nepochyboval.
Ja som na to extra citlivy, cez jeden kult osobnosti som uz presiel....
A demokracia je system, kde jednotlivec sam rozhodne, kde jeho tazko zarobene peniaze pojdu, nie zopar podkupnych politikov, ktori mu "pre jeho dobro" nariadia, co ma robit a zoberu mu na to znacnu cast jeho vlastnych penazi.
hmhmhm,
do mojho zdravia ti nic neni. Ani do toho, co bude, ked budem v dochodku. To je to, co sa ti snazim vysvetlit. Neviem, ci tomu rozumies, ale to komu a za co das peniaze by si mal clovek rozhodovat sam, pretoze ich nedostava zadarmo. AK ludom beries peniaze a nic im za to neposkytnes-nazyva sa to kradez a malo by to byt trestne. Bohuzial nie je. Druha vec je ta, ze napriklad ludovy liecitel, co je take iste povolanie ako lekar, je znevyhodneny, teda diskriminovany pretoze jemu peniaze len tak nikto za nic neda. Rozumies tomu?
radca, tvoje vyjadrovanie svedčí o tvojom charaktere, myslím tým to posledné pekné slovíčko.Ak nechceš platiť zdravotné poistenie so solidárnosti,tak potom by si nemal čakať,že niekto(aj ja) ti bude pripievať na zdravotné odvody keď budeš na dôchodku alebo to budeš potrebovať. Začni si šetriť už teraz nejakou formou, alebo ozaj dúfaš že budeš zdravý až do smrti? Našťastie povinné odvody sú ešte stále povinné a šetriť si nemusíš.
Je veľa chorôb ktoré sa nedajú ešte vyliečiť,dajú sa len liekmi udržiavať. Je veľa chorôb kde nezaberie ani prírodná liečba.Zrejme máš averziu kvôli nejakému zdutému obvoďákovi,tak ho vymeň veď na to máš právo.
mira máš pravdu, Jaro Filip si sám dosť zdravie ničil, preto tí čo si zdravie poškodzujú mali platiť ešte viacej.
Aj pacienti by si mali uplatniť DEMOKRATICKÉ ZÁLEŽITOSTI a priznať si že lekár si môže dovoliť len toľko, koľko mu pacienti dovolia, čo povieš kosa? Oni ale miesto toho frfľú v čakárňach.
Spomínam si na viaceré rozhovory s Jarom Filipom. Vždy v nich tvrdil, že nenávidí zdravú výživu a najradšej má slaninu, bôčiky a rezne. Zapité niečím ostrejším. Neželám mu zle, ale za to, čo ho postihlo si môže sám, ako i väčšina ostatných. Opakujem, nikomu neželám zle.
Ak sú choré deti , príp. vrodené vady, treba sa pozrieť na rodičov.
Pre objektívnosť musím povedať, že mnohí sa snažia hľadať tú správnu cestu, ale doktori a lekárnici ich odradia, tvrdiac im, že môžu jesť všetko, veď kto by konzumoval tie tony liekov ? Zastrašení ľudia im uveria.
Vidia totiž vegetariánov, ktorí nesprávne pochopili vegetariánstvo a dali sa na sladkosti, ovocie a pod. a zle dopadli.
hmhmhm,
pripad urazu by sa dal kludne hradit z urazoveho poistenia. Nechapem preco by som mal platit zdutemu obvodnemu lekarovi, ktory si mysli, ze je majster sveta a clovek od neho odide este chorejsi ako prisiel. A na solidarnost ti s prepacenim se.em.
radca, k tým zdravotným odvodom. Zdá sa že ti vadí platiť povinné zdravotné odvody. Tak ma napadá či máš pripravenú peňaženku aj na prípadnú nákladnú liečbu, ktorú by si nebodaj musel podstúpiť. Či máš dosť peňazí platiť v hotovosti aj za prípadné drahé lieky,úrazy,operácie, ktoré by sa ti mohli stať.
Ďalej by ma zaujímalo z čoho by asi štát platil za nevyhnutné lieky invalidom, za nevyhnutné transplantácie, záchranné služby, pohotovosti ...atď. Platenie zdravotných odvodov u nás stále funguje na základe solidárnosti voči iným. Môže niekto za to keď už od narodenia potrebuje lieky nevyhnutné pre život? Jedni ľudia potrebujú viacej liekov, iní menej a niektorí vôbec. Ale si si istý že ty ich nebudeš nikdy potrebovať?
Súhlasila by som s tým, aby v prípade že niekto je zdravý dlhé roky a navyše sa stará o svoje zdravie, nech mu je časť zdravotných odvodov vrátená. Tiež by som súhlasila s tým aby ten kto si svojvoľne poškodzuje zdravie alkoholom, fajčením a drogami, nech si pripláca.
radca a kosa, nestačí mať len vlastný úsudok, treba mať aj triezvy úsudok.
Ludia u nas boli roky vychovavany k tomu, ze lekar je neomylny a jediny, kto ma pravdu a vsetci ostatni su samani a podvodnici. Nehladiac na to, ze kazdy je povinny platit zdravotne poistenie a to aj ked potrebnu lekarsku starostlivost nedostane (a takych ludi je velmi vela). Navyse, ak by clovek prestal platit zdravotne poistenie, tak ho zacnu prenasledovat, ako zlocinca. z vlastnej skusenosti mozem potvrdit, ze zijem len vdaka tomu, ze som od lekarov vcas odisiel. Ako pise kosa, clovek musi mat svoj vlastny usudok.
nato aby clovek pouzil alternativnu metodu ( ci metody) musi byt nestrany, pouzivat svoj vlasny usudok, a okrem inych vyslovene DEMOKRATICKYCH ZALEZITOSTI, musi mat schopnost priznat si ze jelem clovek a MOZE UROBIT CHYBU.
Zial, vetsina ludi toto(CHARAKTER) uz davno stratila, a sucasna DE-GENERACIJA lem prispeje k tomu comu sa hovori evolucija.
oprava,
www.cancertutor.org
www.google.com