Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
kosa,
ja som hovoril o priemernom veku na Slovensku.
hmhmhhm,
prisudzovat predlzovaie veku ciste lekarskej starostlivosti je nezmysel. Na tom sa podiela mnozstvo faktorov od povahy a sposobu prace, zivotnych navykov, stravy a neviem coho este. Urcite povies, ze napr. ATB, alebo ockovanie ma tiez na tom velku zasluhu. Na to ti poviem, ze, tu lekar plni len administrativnu funkciu pri predpisovani a v podstate nie je na to potrebny.
A nejde len o výzor, dnes je 50-60 rokov bežný produktívný vek, v minulosti sa už v tom veku zomieralo.
radca, radšej si zakúsnem do jazyka...:)
ale zisti si niečo aj o minulosti, porovnaj si dobové fotografie a uisťujem ťa že sa nejedná len o módou zmeneného imidžu.
radca,
clovek je taky stary akym sa citi.
ano, 50 rocny je uz stary...teda ak sa tak city.
je nacase rozne pseudotradicije nielenze zmenit ale totalne vymazat z eksistencije.
Ringo Starr alias Richard Starkey, clen byvalych Beatles-ov si vo veku 68 ruockov chodi po turne hudobnom.
Joan Collins vo veku 75 rokov vyzera na 60 rocnu atd atd.
su to sice len zvrsky ladovca, ale vsetko sa da.
v kostole vas hypnotizuju.
hmhmhm,
priemerny ludsky vek sa SKRACUJE.
moja mama zomrela 72 rocna jej mama zomrela 90 rocna.
system pracuje uz dlhe roky na tom aby sa vek skratil.
to o predlzovani veku je len FAMA a BAJKA.
len skutocne slepy a hlupy nevidi, ze napriek vsetkym poznatkom, veku ludi sa evidentne...SKRACUJE.
hmhmhm,
skor by sa dalo povedat ze aj lekari v SUCASNEJ dobe su obetmi vysokoefektivneho systemu skorumpovaneho.
dakujem
hmhmhm,
neviem, ci si si vsimla, ale na Slovensku je 50 rocny clovek uz stary. Ak by si to chcela nebodaj prisudit ako uspech lekarov, tak tomu moc never. V krajinach kde ludia platia za lekarsku starostlivost a skoro nikto ju nevyuziva, pretoze je draha, sa ludia dozivaju viac ako napriklad na Slovensku.
A pritom priemerný ľudský vek sa predlžuje, napriek všetkým škodlivinám v súčasnosti, oproti zdravému prostrediu a strave v minulosti. Muži a ženy vo veku 40 - 50 rokov sú dnes ľudia v najlepšom veku, kým v minulosti to boli už starci. Čím to je?