Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ccc

Damian o zdravom životnom štýle a zvlášť o zdravej výžive vonkoncom nie je problém nájsť si fundované imformácie..veď už aj 5. ročné dieťa vie, napr.že alkohol a fajčenie škodí...každý koho to aspoň trochu zaujíma vie, že škodí jesť údeniny a fast food a vidíš kto okolo teba čo je..ale čo s takými ľuďmi ? všetko má svoje hranice..môžeš donekonečna niekomu niečo vysvetlovať, ak on nemá vôľu to pochopiť a aplikovať do svojho života

ccc

Funy namôjdušu ty mi svojimi názormi a postrehmi úplne vyrážaš dych..nemôžem ináč ako s tebou na 100% súhlasiť.
napr. na traumatologii dostava chirurg ako rizikový príplatok kôli rtg žiareniu cca 500 Sk(aby som im nekrivdila tak to bolo minulý rok, neviem, či sa to už aspoň trocha dvihlo)ale aj tak ČO TO JE ? To je aj jedna z vecí, prečo si myslím , že určite aspoň v SR nejde niekto študovať medicínu kôli peniazom, lebo každá najposlednejšia úradnička v banke za priehradkou zarobí viac ako lekár ak to vezmeme na pracovný čas a nemusíme ani hovoriť o zodpovednosti...tiež sa mi nepáči, že každý sa oháňa Hippokratovou prísahou, akokeby lekár po tejto prísahe nemal nárok na "normálny" život, len kôli tomu, že ju zložil...ale takých si stále myslím, že je väčšina..a sú aj takí. kt.sa aj v tomto systéme naučili perfektne plávať ..to je druhá strana mince,ale nech to majú, nezávidím, ak robia skutočne všetko pre pacienta najlepšie ako vedia

ccc

neviem či čítaš knihy,ale skús si prečítať knihu, napísal to Doktor X a volá sa to INTERN-je tam krásne opísané, čím všetkým lekár pri začiatku svojej praxe prechádza- pocity, očakávania,strašné fyzické aj psychické vyčerpanie ale aj frustrácie zo smrti a utrpenia

damian

Presne tak, ludia maju svoje zdravie v r. A farmacie o tom vedia a preto sa to zneuziva.

K tym dobrym lekarom, je jedno, ci vysvetluju, ked vysvetluju to, ce sa 6 rokov ucili. Mna zaujima, preco nevysvetluju, ako strava vplyva na degenerativne a ine choroby, co je PODSTATA zdravia a zivota!!!

funy

ccc, suhlasim s tvojim poslednym prispevkom, co si napisala o lekaroch. naozaj , su u nas kvalitny lekari a su nedoceneni, ale napriek tomu, robia svoju pracu dobre, no a tie ich sluzby-36 hod., ked este aj operuju v noci a rano dalsie planovane operacie, tak im tada nezavidim, a doma kopec inych problemov a povinnosti, ajajaaj. no lahke to ozaj nemaju. a to teda, sa mi v tomto ten nas system nepaci. a tu-ma damian pravdu-s tym by mohla pohnut verejnost, aby sa lekar dostal tam ,kam patri-na vrchol spolocnosti, kedze pracuje a naraba so zivotmi cloveka. lenze nie, u nas sa verejnosti vela taji, pre nasu verejnost je lekar nepriatel, co berie uplatky a dobre si zije, chacha.vidis ake zavadzajuce?a to nehovorim o tom ake je to ich povolanie rizikove pre ich vlastne zdravie. ved normalny clovek ani nevie, kolko sa lekar ozaruje pri operacii, ked pracuje pod rentgenom, ako ho bolia oci a hlava, co sa musi tolko sustredit a rozmyslat a studovat novinky celozivotne, kolko vela prace maju. ale aj lekar studuje len z materialov dostupnych a !vedecky overenych" takze necakaj damian od drvivej vacsiny z nich ze uveria v existenciu lieku proti rakovine, ktory je utajovany. a keby aj, co s tym urobia? /a este, netvrdim tiez ze su len dobry lekari-ale prave preto by mali byt ti dobri, ale skutocne dobri lekari aj dobre ohodnoteni, pretoze si myslim, ze nie je dobri lekar ten, ktori je vkuse v telke na rôznych akciach "smotánky" a pod . a vsetci sa mu "klanaju" pretoze je to medialne znama "osobnost"/dolezite je aby mal svoju pracu rad, rad ludi, zivot, a robil svoju pracu dobre a v sulade so svojim svedomim. a mozno damian s tou verejnostou mas pravdu, len to by verejnost musela chciet, a myslim, ze verejnost uz je unavena a nevie komu ma vobec verit. vsak aj v spravach nas krmia kadecim len nie podstatnymi vecami a vobec, je toho vela, a neviem ci to vobec verejnost zaujima,

ccc

a ešte jedna vec..nemysli si, že každého človeka zaujíma jeho zdravie..je dosť veľa ľudí, kt.svoje zdravie majú v r..i, bohužiaľ

ccc

tak ako v každom povolaní aj v medicíne sú lekári takí a onakí..ja som zasa napr.narazila na imunoalergológa keď som ešte bola puberťáčka a mala som nejakých 17 rokov, kt.mi VŠETKO, čo robil a chcel robiť aj vysvetloval...preto jedno vyšetrenie u neho trvalo aj 45.min.Až mi bolo trápne, že on sa tak snažil a ja som mu ajtak skoro nič nerozumela..vieš Damian je to aj o tom, že niečo tak komplexné ako je hocijaká choroba vysvetliť aspoň trochu je veľmi ťažké keď ten druhý človek o tom nemá ani páru..veľmi nerada ale musím skonštatovať, že niektorí ľudia sú fakt ako teliatka

damian

A ties, otec ma hemoroidy. Zas, isiek k Dr. Zase tabletky. Nemal ochotu sa ani pozriet, v ako je to stadiu a ci to vobbec hemoroidy su. Bol som v Izraeli a jedna kamaratka mala hemoroidy, ale ani lekara nenapadlo predpisat tabletky. Krasne stacila harmancekova mast, harmancekovy obklad, oleje a jest vela vlakniny. Poviem Ti, CCC, keby som otcovi nenapisal a neprikazal, co ma robit, asi by ho roztrhlo, lebo to takto smerovalo. Bral tie slakobe tablety 2 mesiace a nic. Ale ani mu Dr nepovedal, ze Janicku, nesmies sediet na studenej stolicke (kedze otec ma taku pracu, v bagri pri -10 stupnovej teplote v zime. Skoda rec, CCC.

damian

S tym suhlasim, ze to ma lekar nenormalne tazke. Ale ten system je stavany tak, aby to mal lekar tazke a aby preto lahsie podlahol tomu systemu a hlavne farmaceotom, co mu klopu na dvere, hrozia a aj ponukaju vyhody. Je to hrozny psychicky a socialny tlak. A teda, v takomto systeme, ako moze clovek lekarovi doverovat, ked sam lekar je chudak? Povedz, ako mala moja Denisa doverovat lekarke, ktora okamzite vytiahla tabletky priti acidite zaludka, len co moja Denisa spomenula, ze ju niekedy boli zaludok? Nespytala sa ani len, kedy ju boli a ako silno a kde presne. Bol som tam a myslel som, ze ma porazi. Len povadala, nech berie tie tablety a nech pride o 2 tyzdne. NIC VIAC. Ziadne testy, ziadne pohmatove vysetrenie NIC!

ccc

funy je dobre, že si sa nam takto "vyspovedala", skutočne som mala pocit akokeby som čítala svoje myšlienky a pocity,kt. by som teraz iba nevedela tak jasne zformulovať ako ty..a som rada, že sú v tejto našej materialistickej spoločnosti aj ľudia ako ty..súčasne tá bezmocnosť ma zožiera