Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ccc

a ešte k tomu vínku..Francúzi majú síce nízky výskyt rakoviny git,ale zasa majú jeden z najvyšších výskytov cirhózy pečene v Európe,

ccc

VÍRUSY sa krvou samozrejme prenášajú,ale nie je jednoznačne dokázané, že keď sa nakazíte vírusom napr.papilomavírusom,že jednoznačne dostanete rakovinu,čiže z tohoto pohľadu sa to nedá takto jednoznačne povedať.!
Ale ak si prečítate etiológiu karcinogenézy je tam aj vírusová príčina,ale i keď tam je zvýšené riziko vzniku rakoviny,nie je také jednoznačné ako napr.fakt,že keď dostanete do tela dosť veľkú dávku napr.salmonely.alebo šigely.že takmer so 100% istotou dostanete salmonelózu,alebo šigelózu.takže treba to rozlišovať,a vidieť aj v týchto súvislostiach,pretože nikdy by som netvrdila,že sa vírusy neprenášajú krvou lebo to je fakt,ale rakovina ako taká sa krvou neprenáša.

andie

a k vinku..jeden z dovodoch, preco maju francuzi najnizsi vyskyt rakoviny git je prave ten, ze piju vinko. obsahuje totiz mnozstvo antioxidantov mimoriadne dolezitych v boji proti rakovine. damian a predpokladam, ze jedna z rad pri rakovine je nejest mnozstvo jedal obsahujucich glukozu..prosim, z coho potom chces zit ? ved cukor je vsade, v bielkovinach, lipidoch, nukleovkach v atp..kazde jedlo ti udava enrgeticku hodnotu v kJ a ty si myslis, ze vacsinu z tohto cisla, co predstavuje ?? no predsa cukor..a kazdy cukor sa v intermediarnom metabolizme nakoniec utilizuje na glukozu, zasobne latky glykogen alebo v tukoch, ktore sa v pripade potreby opat menia na glukozu.

andie

inplantačná metastaza mi veľa nehovorí.. ale papilomavírusy áno. sexuálne správanie: včasný začiatok pohlavného života a promiskuita, čiže časté striedanie sexuálnych partnerov. pri takomto pohlavnom správaní sa zvyšuje pravdepodobnosť prenosu niektorých vírusov, najmä zo skupiny papilomavírusov, ktoré podmieňujú vznik malígnych buniek. ženy nakazené týmto vírusom majú 50-násobne zvýšené riziko, že sa u nich objaví karcinóm krčka. dnes poznáme dostupnú vakcínu. stojí 15 tisíc, z čoho poisťovňa preplatí 1,500 , čo je dosť málo. ani toto očkovanie však nie je 100%, teda, že ju nikdy nedostanete..

bebu

rk
pocula som o akejsi inplantacnej metastaze, ale coho presne sa tyka a ako sa moze presne "preniest" z choreho cloveka na zdraveho?to neviem. skus sa opytat Andie, ona je lekarka a mozno sa vyzna, no najskor by to vedel nejaky onkolog. co vsak viem urcite je ze papilomavirusy sa prenasaju!aj tie onkogenne!a to aj manualnym kontaktom. a sposobuju rakovinu kadecoho. uz sa to tu kdesi spominalo. a tych virusov je viac. a leukemia? to neviem-vidis, tyka sa to krvi.co ja viem?

zds

LCD monitopry určite nie, klasické novšie monitory majú vyžarovanie znížené ne bezpečné minimum.
v PC miesntiach treba dbať, aby zadná časť monitora nebola smerovaná ku obsluhe PC sediacej za ňou (hlavne staršie monitory).
toto sa bohužial vyskytuje v školských PC učebniach

pcmani

inak, zaujimalo by ma, ako je to s PC ziarenim a neustalou pracou za PC. neprispieva i toto ziarenie k nejakej tej rakovine???