Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Kravské mlieko obsahuje bielkovinu beta-laktoglobulín, ktorá je najsilnejším a najčastejším potravinovým alergénom
kravské mlieko obsahuje cholesterol a nasýtené mastné kyseliny, ktoré podporujú vznik aterosklerózy
kravské mlieko obsahuje látku IGF-1 (insulin-like growth factor 1), ktorá podporuje vznik rakoviny
preto ženy, ktoré konzumujú veľa mliečnych výrobkov, majú vysoké riziko vzniku rakoviny vaječníkov a prsníka
a preto muži, ktorí konzumujú veľa mliečnych výrobkov, majú vysoké riziko vzniku rakoviny prostaty
kravské mlieko obsahuje laktózu
ktorú nedokáže optimálne tráviť asi 40% dospelej populácie - laktózová intolerancia
a ktorá podporuje degeneráciu šošovky a vznik katarakty (šedý zákal)
kravské mlieko obsahuje zbytky hormónov, ťažké kovy a iné chemikálie, ktoré podporujú vznik rakoviny a iných degeneratívnych ochorení človeka
kravské mlieko obsahuje baktérie, vírusy a plesne

kravské mlieko na druhej strane neobsahuje látky, ktoré majú ochranný vplyv na ľudské zdravie
vlákninu
žiadne významné antioxidanty.
Prevzate z www.akv.sk Autor MUDr Bukovsky, PhD.

damian

Nie nie, aj v zdrojoch z ktorych cerpam je jesne vyznacene nebezpecenstvo mlieka a mliecnych vyrobkov na ostereoporozu. Mama dlho navstevovala 'normalnu nemocnicu' a bolo jej stale horsie a horsie. Ale zmenilo sa to velmi rychlo, radikalnou stravou. A odkial berie vapnik. V zelenine ako je soja (tofu) a brokolica) je omnoho viac vstrebatelneho vapnika ako v mlieku (kde su mastne kyseliny a ziv. bielkoviny)

andie

no hmm, a odkial vies damian, ze prave keby jedla odporucane mliecne vyrobky, ze by sa necitila este lepsie ? :) a dalsia vec, ktoru nechapem, preco tak oddane veris vsetkemu, co ten clovek povie a pritom nerozumies tym mechanizmom ? tiez by som chcela vediet, odkial berie ten vapnik, ked neje mliecne vyrobky..pozor inak na hypervitaminozu sposobenu vitaminom D. vedie k zlyhaniu obliciek a zivot ohrozujucim stavom.

zds

ahoj, ccc.
jasne, ze je Ca v a v sysroch mlieku dost.je aj dobre aj vstebatelny?
okrem Ca tam treba v dobrom pomere Mg a P, ku tomu edte D-cko.
Tejto podmienke (Ca/P) má z množstva syrov ako tak ok emental.
najviac mlieka a syrov zjedia a vypiju v usa.
nie je bez zaujimavocti, ze tam je aj najviac osteoporozy. nie je to samozrejme len o mlieku, ale aj.
v cine je to presne naopak.
mlieka minumum, osteoporoza zriedka.

ccc

a aby si vedel jedine nadbytky vit.A,D.E,K sa kumulujú v tukoch, všetky ostatné vit.tak ako príjmeš nadbytok aj kontinuálne vylúčiš, tie si v tele neukladáme do zásoby,lebo to sú vit.rozpustné vo vode

ccc

vidíš Damian v tomto je rozdiel..ja nemôžem brať vážne človeka, kt.napíše takú sprostosť ako som napísala v predchádzajúcom príspevku, lebo sa o to zaujímam dlho a niečo o tom už viem...nepopieram jeho posolstvo,ale toto je smiešne, čo som uviedla s tým vit.C napr.
a s tou osteoporózou..veď je jasne preukázaný vplyv vápnika na kosti resp. nedostatok vápnika na osteoporózu..a v mlieku je vápnika dosť veľa, veď kôli tomu sa odporúča piť mlieko !!(teda aj okrem iných látok, kt.v ňom sú a vitamínov)

damian

CCC, asi to neber doslovne. Neviem, nerozumiem sa vit C a ani ako sa zdrziava v tele. Mozno to myslel, ze sa vit C nedokaze potom v tele udrzat. To je jedno. Viem ale, ze sam seba vyliecil z tazkej ostereoporozy (ked mu lekari nevedeli pomoct). Teraz je v procese liecby mama mojej priatelky. V 'normalnej' nemocnici jej povedali, nech je VELA mileka a syrov. Zachar povedal, ze to je prave nebezpecne, koli mastnym kyselinam a ziv. bielkov a ze vapnik sa tym blokuje. Mama bola z toho nanic. Odporucili se jej, nech pocuvne Zachara, lebo aj v mojich knihach sa pise za sa na Ostereoporozu mliecne vyr. nesmu. Mame je lepsie, nema bolesti a znova je v praci.

ccc

no začala som čítať...a nechápem ako pán profesor môže napísať takú sprostosť, že keď človek príjma vit.c,b,esenciálne mastné kyseliny vo veľkom množstve organ si ich prestane sám vyrábať.
keby si náš organ.vedel napr.vyrobiť vit C tak by námorníci nezomierali v minulosti na skorbut.
nezabudol pan profesor, že nie sme psy ? pes si vie vit.c vyrobiť z potravy,ale my nie

ccc

myslím si, že ľudia vedia o alternatívnych spôsoboch liečby, teda myslím.že také spôsoby existujú,ale málokto chce neoverené postupy a liečbu skúšať práve na sebe..zvlášť pri takýchto chorobách..i keď testovať lieky na sebe nechajú..myslím, že pretrváva väčšia dôvera v lieky,ako iné spôsoby liečby a ja sa tomu nečudujem
akurát som dnes čítala, že v ČR liečia v 5nemocniciach rakovinu devitalizáciou,i keď to nie je liečba verifikovaná klinickou štúdiou.