Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
CCC, gratulujem! Dostal som email. Poslem Ti vsetko len co dorazim domov. Asi okolo 7-mej vecer, vasho casu.
...a ku tomu milovaniu:
tak to je ochranný faktor č.1 :))),
a iste so mnou súhlasíte, že ho nenahradí nič, ani bioflavonoidy, ani xyz-terpai, ani výživa "pair exellance" :)
takze, chranme sa :) (rozumne)
Damian som ti poslala email, dúfam, že ho dostaneš, a napíš potom prosímťa či si ho dostal, lebo ta pošta ma už zlosti, dakujem
AVSAK, vino (a iny alkohol) NESMIE clovek co rakovinu ma, koli vysokej koncentracii cukrov hlavne.
Som sa pytal starkych, co polo pred 100-ymi narodeninami, co ic priviedlo k 100-vke. Povedali mi, ze odkedy sa zosobasili, rani pili med riedeny vodou (nalacno) a pred spanim poharik cerveneho vinka. Ale samozrejme, aj inak, zdravo jedli.
červené vínko, s mierou, hm. bioflavonoidy, mňam...
nie som fanatik, kus nadšenia ale mám.
zrejme aj ty, zrejme aj ostatní.
.
Ahoj, Alternatíva :)
mimochodom ak Vás tak zaujíma ochrana proti rakovine a chorobám, k ochranným faktorom patrí aj primeraná konzumácia červeného vína..ale zdôrazňujem primeraná max. 2dcl/deň...mám pocit, že o tomto sa v našej spoločnosti málo hovorí,lebo ľudia si myslia čím viac tým väčšia ochrana a dopracujú sa tak akurát ku cirhóze pečene...a na to nadväzuje ďalší protektívny faktor a tým je milovanie
zds ani ja nechcem nikoho poučovať, nech si z toho každý vezme to, čo chce ,takže ak niektoré moje príspevky sú panovačné(pripúšťam to)tak zds aj Damian sorry píšem ako myslím a nemám čas to tu formulovať, aby to pekne znelo
a ja sa prikláňam k tomu, že ak by sa ľudia viac zaujímali o výživu..boli by zdravší..ak by pri rádioth a chemoth viac sa starali o výživu, minimálne by rádioth a chemo znášali lepšie
Damian ano od zvierat sa môžme toho veľa naučiť..určite, stále sa o tom presviedčam keď ich pozorujem