Pravda o rakovine - VITAMIN B17

zds

...a ku tomu milovaniu:
tak to je ochranný faktor č.1 :))),
a iste so mnou súhlasíte, že ho nenahradí nič, ani bioflavonoidy, ani xyz-terpai, ani výživa "pair exellance" :)
takze, chranme sa :) (rozumne)

ccc

Damian som ti poslala email, dúfam, že ho dostaneš, a napíš potom prosímťa či si ho dostal, lebo ta pošta ma už zlosti, dakujem

damian

Som sa pytal starkych, co polo pred 100-ymi narodeninami, co ic priviedlo k 100-vke. Povedali mi, ze odkedy sa zosobasili, rani pili med riedeny vodou (nalacno) a pred spanim poharik cerveneho vinka. Ale samozrejme, aj inak, zdravo jedli.

zds

červené vínko, s mierou, hm. bioflavonoidy, mňam...
nie som fanatik, kus nadšenia ale mám.
zrejme aj ty, zrejme aj ostatní.
.
Ahoj, Alternatíva :)

ccc

mimochodom ak Vás tak zaujíma ochrana proti rakovine a chorobám, k ochranným faktorom patrí aj primeraná konzumácia červeného vína..ale zdôrazňujem primeraná max. 2dcl/deň...mám pocit, že o tomto sa v našej spoločnosti málo hovorí,lebo ľudia si myslia čím viac tým väčšia ochrana a dopracujú sa tak akurát ku cirhóze pečene...a na to nadväzuje ďalší protektívny faktor a tým je milovanie

ccc

zds ani ja nechcem nikoho poučovať, nech si z toho každý vezme to, čo chce ,takže ak niektoré moje príspevky sú panovačné(pripúšťam to)tak zds aj Damian sorry píšem ako myslím a nemám čas to tu formulovať, aby to pekne znelo

ccc

a ja sa prikláňam k tomu, že ak by sa ľudia viac zaujímali o výživu..boli by zdravší..ak by pri rádioth a chemoth viac sa starali o výživu, minimálne by rádioth a chemo znášali lepšie