Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

Marian Zednikovic, dalsia obet rakovinotvorneho rezimu...
Bolo by dobre zvediet ci, podrobiac sa Dietologickemu lieceniu rakoviny, ci by to prezil a ako dlho. Myslite si, ze vedel ze su aj ine ALTERNATIVY?

damian

Alternativa, na fore lymfom.sk mi stale ista zena pise: 'Ja sa stravou stresovat nbudem!' Ja tvrdim, ze kto ma voci sebe urcity stupen sebalasky a uvedomi si, ake je pre jeho telo strava dolezita, vobec sa nemusi stresovat, ale zmenit sposob zivota a moze tak urobit z radostou. Tak len tak dalej a s pozitivizmom!

ccc

tá situácia s tým melónom musela byť super..a chce to aj určitú silu a presvedčenie..ale nakoniec je z toho dobrý pocit.
ja našťastie na sladkosti tiež nie som a to len preto, že ma tak vychovali rodičia..stále mi otec opakoval,že cukor a soľ sú jedy..už dlhý čas viem, že mal pravdu.
ale občas si zasa dám,ale výnimočne

zds

vobec nesladim, sladkosti sem-tam na sluzobnych cestach, ked ma nudza pritlaci.
moj dobry znamy zasiel dalej v tom ako ja.
napr. na stretnuti s partnerom zo zahranicia cez desiatu jednoducho vybalil melón (bolo to v lete), lyžicu a dlabal, dlabal, dlabal.
Viete si predstavit, aku zaujimavu reakciu to vyvolalo. :)

Alternativa

Ahoj vsetci,
ja Vas "len" citam a snazim sa uvedomovat si v plnej miere Vase rozhovory. Mnohe z povedaneho dnes uz dodrziavam, tak nejako prirodzene som sa s celou rodinou k tomu dopracovala. Lebo extrem, ze si neuroticky kontrolujem, co jem - to tiez nie je to prave. A mnohe viem a nedodrziavam, zatial. Len sa rozpravajme dalej :D

damian

Presne tak ZDS. Nieco podobne som mal namysli. 'Vyluci cukor' znamena nesladit a teda nedodavat telu viac cukrov ako ho uz obsahuju samotne potraviny. Ale, ako hovorim, ak niekto nema zaujem pochopit, prijme tuto informaciu po svojom. To je o objektivnosti.

ccc

to bebu:
chirurg pri operácii okrem toho,že je oblečený do sterilného prádla od hlavy po päty, má rukavice,rúšku,a mal by mať aj ochranný štít.
len hlipák by chytal cudzie tkanivá,tel.tekutiny atd.bez adekvátnej ochrany,ale nie kôli nádorom,ale kôli množstvu iných infekčných chorôb...čiže u nikoho kto sa má aspoň trošku rád nehrozí kontakt s cudzím tkanivom bez adekvátnej ochrany.
a presne to som myslela inplantácia nádoru pokusným zvieratám,ale ako sa to presne robí to neviem a ani nechcem vedieť

bebu

to ccc,
to si ma potesila ccc, a ani ked priamo pracujem s nadorom-napr. pri operacii a dostane sa do kontaktu priamo s poranenou kozou, ci sliznicou alebo telovymi tekutinami?
a to si ako myslela-speciálne implantovat do tela rakovinu?to tak nejak robia pokusnym zvieratam?ako je to mozne ze sa im potom ujme, ked bezne to mozne nie je, to by ma tiez zaujimalo