Pravda o rakovine - VITAMIN B17

tajana39

To stym karcinomom štítnej žlazy som asi nepochopila, tiez mi ho zistili pred 16 rokmi a stale zijem...to akoze uz by som nemala?

ccc

keď sa tak zaujímate o výživu, určite ste čítali o tom, že pre nás ako európanov je neprirodzené konzumovať ovocie a zeleninu, kt.sa nerodí v našich zemepisných šírkach, pretože geneticky sme naladení na niečo iné.a vzpierať sa génom sa ešte nikomu nevyplatilo..
o tej liečbe rakoviny..kosa optimisti aj pesimisti zomierajú rovnako...možno optimisti trošku neskôr..MOŽNO!!
ale ak niekto má karcinóm štítnej žľazy do troch mesiacov to majú VŠETCI!!! za sebou...prežitie vaic ako troch mesiacov sa pri takomto nádore NEVYSKYTUJE!!
Damian hovädami sa netráp, ešte narazíš na tolkých..mňa tiež príšerne vytáča niekoho arogancia,a vtedy si presne poviem nech si s tým pocitom žije ten človek, čo sa tak správa..aspoň vieme, čo nechceme, čo je niekedy rovnako dôležité ako vedieť, čo chceme

ccc

Dobré ráno všetkým
to kosa
naši predkovia boli poľnohospodári pokiaľ sa nemýlim..pracovali na poliach , chovali si zvieratka a z toho žili, pokiaľ nezačal komunizmus v 50rokoch a nezatrhol im to alebo nie?
čiže o tom či pili mlieko hojne, alebo nie, môžme diskutovať, isté ale je, že sa mu nevyhýbali.
trošku ma rozčulije, že sa stále prikláňate k extrémom..a pritom práve to je to, s čím ja zásadne nesúhlasím..s extrémizmom akýmkoľvek.
To Damian
teraz ma ty chytáš za slovíčka, z čoho majú aminokyseliny ? ešte raz si pozorne prečítaj, čo som písala včera o 17.21.
a prepáčte, ale porovnávať našu potravu s Číňanmi, a inými národmi na druhom konci Zeme..veď oni si pestujú iné rastlinky, ovocie, zeleninu a všetko...a pijú KUMIS-kobylie mlieko-napr.Mongoli.
Zdá sa mi, že iba zds chápe o čo mi v tejto debate ide..ďakujem zds,aspoň kôli tebe nestrácam zbytočne čas.
ale fajn kosa, že si sa zapojil do debatky

damian

Dnes sa stala v robote hrozna vec, co ma vytocila. Primarka predpisala istemu dedkovi silne antipsychotikum (CLOPIXOL). Vsetsi sme sa cudovali, preco, kedze dedo na tom bol najlepsie zo vsetkych pacientov. Ked sme konfrontovali primarku, odvrkla, ze ci sme lekari. V duchu som si len pomyslel, ake hovada su na svete! Prepacte, ak sa to niekoho dotklo, ale len rozmyslam nahlas.

damian

Kosa, nielen to, ale clovek, z antropologickeho hladiska nebol vsezraves a nepil mlieko inecho cicavca a teda neviem, ze ako neumrel bez aminokyselin. Clovek bol bylinozravec a plodozraves. Ako opice.

damian

K ZALUDKU. Najskor rakovinu zaludka me clovek sancu ziskat z dlhodobeho vredu. Gastroskopia a este k tomu aj biopsia k tomu este viac dompomaha. LILDA, napsi mi na damiansk@hotmail.co.uk, o tom, aky mas problem zo zaludkom, prosim. Napisem Ti, co hovori o tejto chorobe odborna metabolicka medicina a nie medicina, ktora zaraba.

zds

veľa sa hovorí, aj tu píšeme, ako vyliečiť rakovinu.
je to samozrejme naliehavý stav, ktorý treba rýchlo riešiť.
avšak rovnako intenzívne sa treba zaoberať tým ,ako neochorieť na rakovinu.
je tu téma Desatoro pri onko ochoreniach.
najprv sa však treba naučiť, ako neochorieť na bežné a stredne náročn= ocohrenia - nádchy, angíny, chrípky, alergie, zápchy, žlžčníkové kamene, atrrózu a artritídu, a ďalšie.
prevencia pred rakovinou je určovaná prevenciou pred ostatnými chorobami.
keď sa toto zvládne, t.j. sme zdraví a zdravo žijeme, rakovina má minimálne šance.

zds

kosa, suhlasim s tebou, ohladom toho, ze v azii nepotrebuju mlieko a ludia tam ziju pekknych par tisicok rokov aj v rovnakom podnebnom pasme ako my.
ohladom toho, ze sa nevyliecia ti, co nechcu, tak to nesuhlasim.
je to zlozistejsie.
vseobecne ludia nie su vzdelavani o svojom zdravi a su pod tlakom reklamy a jednostrannych informacii.
je tazke "beznemu" clovekovi sa v tom orientovat.