Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

RNG,
napisal si zaujimavy fakt: tak ako u vas ani u nas nam rodicia NEZAKAZOVALI jest jadierka;vetsinov zme prestali ked zme mali pocit nasytenia.
U nas z generacije na generaciju sa dedili dobre veci, a aj napriek TOTALITE ( od 1918 az dodnes) sa nam podarilo zachovat si dobre a cenne skusenosti.

kosa

andie,
ccc studuje studuje ( nuz ak je to klasicke LENIN-a tak je to okej)-kedze jej otec je biochemik tak to celozivotne studijum je viac ako namieste.
Tunak mam ale na mysli ( AKO NAPISAL RNG) ze niektori PARTICIPANTI BLOKUJU ROZVOJ SPOLOCNOSTI....a vysledky sa zavadzaju aj 20 - 30 rokov nieskor do prakse - vid PNC a pripad A.FLEMINGA-je zname pre zasvetenych ze FLEMING v podstate pribrzdil prienik PNC; dnes ho vychvaluju ako objavitela PNC...)
a ti hlupsi im na to naletia a este zaplatia z vlasnych penazi :)))))))))))))

kosa

andie,
uz sa to tunak napisalo nie raz, a aj RNG ti dal malicky naznak preco to tak je ( opytam sa na jeho nazor suvisiaci z mojov odpovedov tebe);chapem ze tie informacije tunak su FANTASTICKE (hlavne pre tych co NEVEDIA-aj pred sto rokmi ked zacali mysliet nad konstrukcijov lietadla, zamysli sa v akej poziciji boli tito ludia-konstrukteri, v ociach DEBILOV=NEVEDIACICH).
Podla informaciji kotre mam ja tak okolo 100,000 ludi rocne si vdaka tomuto RAKOVINOTVORNEMU PRIEMYSLU dokaze ''ZAROBIT A PODELIT'' tunak sumu o kotrej sa nam len tak moze snivat.
Verim ze nechapes moje prispevky ako ''OSOBNE OSOCOVANIE TEBA CI CO', co ja pisem je LEN A LEN MOJ NAZOR-NAZORY''-ci pravdivy alebo nie, to prosim nech posudi HISTORIJA.
tak ako v rozpravke H.C.ANDERSENA, kde dieta hovori ''KRAL JE NAHY''...dufam ze my nemusime mat tieto deti, a ze my dospeli mozeme( a MUSIME! hovorit pravdu)-NIKTO nezomiera na rakovinu v rukach LEKARA.
Takze este raz:
1,ti co zomreli nevedeli ze rakovina sa da liecit.
2;ak aj nejakym sposobom sa k nim dostalo ze sa to da liecit, tak tych co vedia ako na to ( napriklad RNG, ci DAMIAN), je asi tak 1 na 10,000,000 milionov)-su ludia kotri podlahnu rakovine len a len preto lebo LEKVARI(a trvam na tomto oznaceni tych ludi) NEMAJU vedomosti(vykonavaju postupy NEPOTREBNE v danom stadiju rakoviny-napriklad cim vetsi tumor,tym vetsia sanca na rychlejsie uzdravenie-pocula si o pripade jedneho nemca kotry ked zomrel po 15 rokoch zivota-prognoza LEKVAROV bola par mesiacov- s rakovinov tak jeho tumor vazil 20 kg?-, alebo UMYSELNE poskodia pacientov-jeden pripad kedy lekvari v Kosiciach pacientke kotra sa odmietla podbrobit chemoterapiji (kotru uz aj tak okolo 15 rokov mala uzivajuc PAPAVERINY, ALNAGONY ACILPIRINY, ATB atd atd) UMYSELNE dali pocas operacije VIAC AKO BOLO POTREBNE uspavacich prostriedkov, a pacientka im skoro skolabovala na stole, a UMYSELNE je prekrutili creva tak ze 2 ( DVA) mesiace nic nejedla a nasledne nemala stolicu- toto je samozrejme tazko dokazatelne, nakolko system na SK posoby tak ze NIE JE NEZAVISLY ODBORNIK kotry by posudil skutocnu pricinu smrti- vymahatelnost prava na SK je v podstate NULOVA).Tato pacientka porusila PRIKAZY JEJ OSOBNEHO LEKARA ZO ZAHRANICIA kotry ju TELEFONICKY liecil, otravovala sa konzumacijov tzv. zmrzlin-nanukov, nedodrzanim zdraveho sposobu zivota-vid DESATORO...- a a predposlednym klincom do rakvy bolo ze skonzumovala huby kotre jej zacali produkovat AFLATOXIN.
3;kedze do tejto skorumpovanej pyramidy( jedna sa o MILIARDY A MILIARDY kotre si zatial este stale deli len okolo 100,000 ludi, takze sa RADI vzdaju par odrobiniek) je stale mozne priberat hracov, nie je lahke pre tych kotri SU lekari, presadit sa v tom BAHNE.....

andie

rng, preco chyba ? myslim, ze zasadna otazka liecenia je ci ponechat nador v tele. konvencna medicina hned pristupuje k odberu nadora a to z dovodu moznosti migracie, co i len jednej nadorovej bunky. akonahle ti metastazuje, tak sanca vyliecenia prudko klesa a ak su zasiahnute uzliny velmi zaokruhlene sa do 5 rokov od operacie doziva len 10% pacientov..

kosa

ccc,
na skole zme mali UCITELA, kotry na zavzdy hovoril:
''ak mate pocit ze si vedomosti uz musite natlacit do hlavy, tak robite nieco co ak nie vam, tak urcite vasmu zakaznikovi NEBUDE PROSPESNE.najdite si nieco kde vedomosti si nebudete tlacit do hlavy, alebo zacnite poctivo pracovat a uvolnite miesto studijne schopnejsim''.

andie

kosa, kedze je podla teba rakovina banalna choroba, ktora sa da banalne liecit, vysvetli mi prosim ta, akoze na nu zomieraju miliony ludi ?? myslim, ze by si mal/a poucit cely svet a vsetkym by bolo hned lahsie..

kosa

Damian,
nazov temy (ktoru si zacal a TREBA SA TI ZA TO AJ verejne PODAKOVAT-ze si nasiel odvahu nacat verejne tajomstvo- co zatial nikto neurobil tak to robim ja v mene vsetkych CITATELOV- diskutujucich-NEVEDIACICH, prispievatelov,a aj tych par NEVERIACICH, TI vyslovujeme pochvalu uznanie A VDAKU) je ''PRAVDA O RAKOVINE-VITAMIN B17''.
prva cast temy je vyslovene socio-ekonomicka teda dovody preco dodnes nie je vsetkym zname ze rakovina je liecitelna a skutocne zomieraju LEN a LEN ludia kotry NEVEDIA o tom ze rakovina je liecitelna;druha cast temy je ''VITAMIN B17-a ja dodavam i B15'',co je v podstate technicka zalezitost-ako ten cyanyd reaguje na rakovinove bunky-v podstate rozpracovali Dr.BREBS Sr, Dr.KREBS Jr, Dr.KREBS W.

kosa

ccc,
ja si skor myslim,ze ty nepochybujes o tom ze rakovina je v podstate banalne ochorenie ktore sa da este banalnejsim sposobom vyliecit(NEINVAZNOV medicinov)- co tunak v skutocnosti je na pochybach su vedomosti kotre clovek ''ziska'' po tak dlhom studiju....teda vedomosti ako lekara, kotry ma ludom pomahat nie pri mechanickom poskodeni ale pri poskodeni sposobenom biochemickym narusenim homeostasy.

kosa

pre ccc,

ku dnesnemu dnu pozname 489 roznych rastlin, ktore obsahuju spominany vitamin B17.
Tych 200 to bolo uz v casoch ked Dr.'s KREBS' zacali skumat a dokazovat vedecky celu tuto zalezitost okolo rakoviny.