Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Helikobakter casto pride a zmizne. Zrejme ma telo nejake systemy, ako sa ho zbavit. Mam v rodine 2 pripady, kde sa ho zbavili striebornou vodou, jeden zinkovym preparatom PepZin, co je obycajny zink L carnosine. V literature spominaju dokonca zink treonat. Pritom suplementacia zinkom je dobra, z potravin ho dostavame primalo.
Neviem co portebuje H.p. per svoju vyzivu. Ak vela bielkovin, tak bezmasita a zeleniniva dieta by mali ucinne pomoct.
Ale trvale vegetarianstvo nie je uzitocne pre telo. Z masa co cloveku dnes skodi su exhalaty, zamorenie, hormony a farmaceutika pridavane do krmnych zmesi v snahe zvysit prirastky a tym zisk.
Treba pouzivat len volne pasuci sa dobytok, bez antibiotik a hormonov, potom sa zle stranky masa vylucia. Stoji to viac ale stoji to za to.

kosa

RNG,
jeden z mojich byvalych chronickych pacjentovmal vysetrenie este v 1996 v Nemecku. Tam mu zistili Helikobakter pilori (invaznym sposobom), za co zaplatil 100 DM, a nasledne mu doporucili seriju ATB co ho malo stat dalsich 300 DM.
Za vysetrenie sa podakoval-vedel co ho trapi, a v podstate zacal uplatnovat ''Desatoro..prestal hlavne jest meso''.
Ten Helikobakter pilori mu dal pokoj odvtedy.
Mas nejaky podobny pripad?
dakujem za odpo.

kosa

damian,
smiech, ironija,sarkazmus boli kedysik PRAVIDELNOV castov nasho zivota.Citajuc ''ROHAC'',''DIKOBRAZ'' ci ''KROKODYL'', clovek sa aj takto psychycky zrelaksoval.
Pokial berieme vsetko v zivote vazne tak sa moze stat ze to neunesieme.
Ak pracujes v GB v psychyatriji ako pises, tak urcite vidis na vlasne oci pripady ludi, kotry brali zivot vazne na 100%, a v urcitom momente NENASLI tu vaznost, o kotrej si mysleli ze tam je...ci MUSI byt. NEMUSI.(ale take iste pripady sa stavaju vsade vo westernizovanom svete).

kosa

RNG,
Linus PAULING mal diagnostikovane ochorenie ladvin-obliciek, tak moznoze asi z tohto dovodu pouzival ascorbat sodny, a nie acid ascorbicum.

kosa

mila ANDIE,
veru veru, tie 2 ceny NOBEL-a nedostal zbytocne...A hlavne tu druhu.
Inac dovolim si polozit ti otazku:{Ak pochybujes o pravdivosti jeho nazorov-Linus-a PAULING-a(predpokladam ze len niektorych) kedze si povedala ze...hoci bol drzitelom dvoch cien NOBEL-a, to este neznamena ze sa nemohol mylit.} Aka ja pravdepodobnost toho ze ty sa mylis, a aka je pravdepodobnost toho ze vela nasich Mudr(bez cien NOBEL-a...)sa tiez myli v tom ze ignoruje(pravdepodobne nie z VLASNEJ vuole takze tuto otazku NEBER O S O B N E !)neinvazny sposob liecenia rakoviny-ktory ako uz vjeme je banalny?
dakujem za odpoved.

kosa

RNG,
suhlasim s tebov ze len JEDNA a JEDINA metoda NIE JE zaruka uspechu.Preto aj to ''Desatoro...''.
Inac ak smieme vediet, kolko rokov ti trvalo od poznania ze len ak SAM sa zacnes vzdelavat tak mozes aj sam rozhodovat o tvojom Zdravi?
vdaka za odpo.

kosa

pre ANDIE,
pouzila si slovnik cuzich slov na to aby si tunak vysvetlila pojem slova BANALNY?...Ak vysokoskolsky vzdelani ludia, kotri rozhoduju o ZIVOTE( byti a nebyti)maju takyko pristup k svojim pacientom tak ''dakujem pekne''...a necudujem sa ze ludia trpia...
Jeden lekar(skutocny lekar) raz napisal-majuc problemy z administracijov- ze ak mu nepomozu nieco urobit pre pacienta, tak do rubriky ''Pricina smrti''napise lajdackost byrokrata-nevedomost Mudr-cov.Dotycna osoba si to promtne rozmyslela v priebehu necelej hodiny lekar sa mohol VENOVAT svojmu povolaniu.
Inac vyznam slova BANALNY je tento: pochadza to zo starej francustiny kedyk sa ludia-otroci-poddani museli pravidelne=povinne zucasnovat na robotach(teras sa to vola Verejno prospesne prace)pre otrokara=feudala.
V mojom prispevku je slovo BANALNY pouzite vo vyzname LACKING ORIGINALITY.
ak hovorim ze rakovina je banalne ochorenie,tiez nemam na mysli ze je to pre trpiaceho nieco co sa da zjednodusovat. Ak hovorim ze rakovina je banalne ochorenie,tak mam na mysli ze nie je sposobene priselcami z planety Chambalamba ale jednoduchym nedostatkom.Upozornujem ze toto nieje MOJE tvrdenie ale ludi kotri uz pred 50 rokmi-hlavne Dr. KREBS Sr. Dr.KREBS Jr.,Dr.KREBS W.- tito ludia uz su mrtvi ale ich POZNANIE ZIJE. A najhlavnejsie-ich poznanie - LIECI.

kosa

annie,
rozlisujeme(v mojom pracovnom okoli,nielen ja osobne) medzi ZDRAVOTNE a TELESNE postihnutymi. My povazujeme za zdravotne postihnutych napriklad aj tych ktorym vypadavaju vlasy. Nie su vsak telesne postihnuti.
Aj niekto ma napriklad odrezanu koncatinu( vezmime priklad nohu), tak v sucasnej dobe je biomedicina tak rozvinuta, ze dotycny trpiaci moze dostat protezu a moze sa zaradit do pracovneho procesu( jasna vec ze neide pracovat napr.DO BANE);to ze nema nohu este neznamena ze jeho potomstvo sa narodi bez nohy. Myslim ze asi tak pred dvoma rokmi bol v F1 pripad, kedyk jazdec(talian?...nepametam si) mal tazku havariju prisiel o obidve nohy. teraz ma protezy s kotrymi sa naucil chodit a dokonca este snival o tom ze jazdit F1 OPET!!
Jasna vec ze kto nema nohy tak tam mu ANI jadierka nepomozu.
TELESNE a ZDRAVOTNE :okrem roznych vyznamov maju uz v prvom rade iny pocet pismen (7 vs. 9).
Dakujem za pozornost.

RNG

Damian, plne suhlasim. Pri tej komplexnej teme naimunitu ma nenapadlo, ze to moze byt porucha travenia a nizka imunita vyvolana zlou absorbciou( teda urcitym typom podvyzivenosti). To je definitivne najlepsi prvy krok!