Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
tie myslienky od zds su lakave /mam to ako sen ked budem na dochodku,ak to este bude mozne .../ ale popravde keby si tak zil , tak si v dnesnej spolocnosti automaticky podivinom , tak sa snazime najst niaku strednu cestu, kazdi trochu inak, preto naozaj nevidim dovod sa osocovat , vsak "kto nic nerobi ten nic nepokazi" :)
kosa zase vsetkych oznamkuj a bude vsetko po starom :(
mila ANDIE,
vidis aj ty sa ucis nebrat moje prispevky vazne (aspon daco si sa naucila z prispevkov od kosa).
Dakujem.
mila ANDIE,
tvoji pacienti su obetov systemu kotry im nezarucuje zdravie (hoci nan maju narok aj podla CHARTY OSN, a nielen, je to zakladne ludske pravo-na zdravy zivot),ty si zasa obetov TOHO ISTEHO systemu, kotry ta NEZAPLATI (hoci tvoji pacienti ZAPLATILI).
ako ZDS spravne napisal, ZME NA JEDNEJ LODI. a otazkov je KTO MA BYT kapitanom.
prevziať zodpovednosť za svoje zdravie
.
je jeden z najťažších krokov v našom osobnom živote.
.
ak sa nám to nepodarí, ťažko sa to podarí lekárom za nás vybojovať náš "boj".
damian, mám veľmi podobné skúsenosti s tým, že atb a ďalšie lieky nepotrebujem.
nie som o nič lepší ako iní, len si kladiem otázku:
keď to funguje u mňa, prečo to nemôže fungovať aj u iných?
andie, neosočujem lekárov. ak by mi išlo o život, zoberiem aj atb.
napr. mám výborného zubného lekára.
len povedz, existuje na svete čo len jediný zubný lekár, ktorý predíde zubnému kazu?
tu ide o to, že sme sa dostali pod úžasný tlak "čohosi", čo nás núti - nekonať.
úplne strácame zodpovednosť za vlastné zdravie.
lekári nakoniec riešia naše totálne zlyhávanie v oblasti životného štýlu, ak si odmyslíme vplyv ďalších fatkrovo - životné prostredie a pod.
tie kritické hlasy, čo sa na lekárov tu objavujú, skôr poukazujú na systémové nedostatky medícíny ako takej a nie na výborne odvedenú prácu množstva zdravotníckeho personálu.
lekári nie sú o nič viac skorumpovaní ako politici, právnici, športovci...je to taká tragédia nášho ľudského rodu.
.
ku tej traumatológii - z môjho pohľadu je to absolútna špička v medicíne, nič v minulosti takého perfektné nebolo.
Ano, Andie, z cistym srdcom priznavam, ze som od detstva bral antibiotika. Neviem ale, ci som ich skutocne potreboval, alebo som ich len bral, lebo boli predpisane. Z cistym srdcom ale mozem povedat, ze uz viac ako 5 rokov som nezjedol jedine antibiotikum, hoci predtym som ich mal raz-dva krat do roka. Moje argumenty nie su o tom, ci su lieky ucinne alebo nie, ale o tom, ako casto sa zbytocne predpisuju. Preco som prezil (a moje zdravie sa nezhorsilo, ba naopak) viac ako 5 rokov bez antibiotik?
zds, nie je podla mna na svete nic silnejsie ko priroda. len my mame sklony si mysliet, ze mozne byt nieco viac. teraz sa tak ale uprimne zamyslite, kolki z vas by tu uz neboli, nebyt atb ? kto s cistym svedomim moze povedat, ze ich nikdy nebral? polovicu z nas by uz vytriedil prirodny vyber, pretoze by nas zmiatol z povrchu obycajny povodcovia anginy ci dalsie bakterie, virusy..proste uz sa nedokazem pozerat ako tu vsetci znevazuju lekarov. to ze si ich nevazite je jedna vec, ale to ze ich verejne osocujete je detinske. ja by som si nedovolila povedat kriveho slova na ci uz vase alebo ine povolanie, pretoze si vazim kazde a je to kazdeho osobna volba rovnako ako to v co veri. toboz kosa, ktory v niekolkych prispekoch priamo naraza na umyselne poskodzovanie pacientka ( este, ze som sa ho naucila nerbat vazne..)uvedomte si, ze ktokolvek z vas moze kedykolvek zrazit auto, mat nehodu v praci, dostat anafylakticky sok .. aj potom budete takto reagovat ?? az potom zacnete doverovat lekarom ?? obcas sa najprv zamyslite a az potom rozpravajte.
damian, nehnevaj sa, ale keby som bola na cele poistovne a takyto lekar by chcel odomna preplatit za 100 pacientov mesacne 200 000 a to este BEZ vysetreni, tak by som ho niekam poslala..to je nehanebne. obvodak s priemernym obvodom ma denne aj 30 pacientov. na mesiac mu to da sice aj 60 000, ale po vyplateni sestricky a objektu mu ostane 26 000..neviem teda naozaj, kto sa viac nabaluje..