Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Na znizenu imunitu. V prvom rade, jedna sa o nizku imunitu od narodenia, alebo neskor? Neskor je ziskana. Vrodena by sa ukazala skoro okamzite.
Je viacej druhov patogenov, co znizuju imunitu-od zamorenia tazkymi kovmi( ortut olovo-test na vzorke vlasov), patogeny(bakterie, virusy, mykozy, parazity).
Napochytro na zvysenie imunity pracuje collostrum(prve mlieko, obsahuje mnozstvo imunoglobulinov atd), beta glukany(prevencne 200 mg na 70 kg, intenzivne az do 1500mg)
vytazok s olivoveho listu, a mnohe ine.
Ale pre permanentne riesenie sa musi najst patogen a adresovat preliecenim.
Bez toho len tak skusat rozne lieky s bocnymi ucinkami(farmaceutika)je nebezpecne.
Ak ,tak prirodzene sirokospektralne prostriedky, ked jeden nezaberie, skusit druhe bez nebezpecia bocnych nasledkov.
Typujem na najpravdepodobnejsie:crevne nakazy alebo kvasne infekcie, borelioza, chlamidia, )
Crevne nakazy sa daju odstranit rychlo precistenim criev napr psyliom s pridavkom collostra(dospeli s vahou 70 kg 1 lyzica plus 5 gramov kolostra+ pohar vody, , deti umerne podla vahy menej. opakovat po 4 hodinach. Neskor nasadit probiotika, silnu zmes najmenej piatich, minimalne miliardy na tobolku.
Spravna crevna flora zvysuje automaticky imunitu. V pripade ze by to nezabralo na prvy raz, zopakovat, pripadne pouzit komplexne probiotika aj s podnymi mikroorganizmami(SOD).
Na ostatne pozrite predosle zlanky(kvasne infekcie =candida albikcans,borelioza a jej liecenie, paraziticke kury
Vrodene vady sa daju upravit len celozivotnou suplementaciou(doplnkom) chybajucich latok alebo posilnenim zvyskovych ale nedostatocnych obrannych systemov.
Marike, navstiv stranku ambulancie klinickej vyzivy www.akv.sk
Myslim, ze Dr Bukovsky by Ti odborne vedel poradit a 'nechemicky' pomoct Tvojmu dietatu. £ roky je skutocne malo na to, aby sa dieta davkovalo tolkou chemiou.
...este sa chcem opytat, ci sa da ta imunita nejak napravit, myslim natrvalo, zeby mal dobre aj testy krvne co sa tyka tych imunitnych protilatok-teda subjektivne ale i objektivne .to by som poprosila o nazor odbornika.dakujem. mam to aj vo zvlast-svojej teme
POMOC , prosim vas poradte
moje dieta ma znizenu imunitu na vsetkych urovniach-specificku i nespecificku, celkovu i bunkovu, a co ja viem co vsetko, len viem ze sa to ma aj vrodene a na vsetkych slizniciach ci tak nejak mi to vysvetlili /ja tomu moc nerozumiem/ a ze sa nan nalepi kazdy bacil virus bakteria co ide okolo a reaguje citlivo i na vsetky alergeny a vkuse je chore. prosim vas, som zufala z toho mnozstva liekov, ma len 3 rocky a rada by som mu pomohla. poradte mi nieco ako mu tu imunitu posilnit aj inak nez liekmi aby sa z toho dostalo. co mam robit. prosim o nazor aj lekarov aj inych odbornikov co tu diskutuju o zdravom zivotnom style som si vsimla.vopred dakujem za kazdu radu
„Homo Natures“ je „terminus vitales“ pre človeka, ktorý zatiaľ ešte sem-tam existuje.
Je to takmer vyhynutý druh, zdržuje sa niekedy pri mori, v odľahlých dedinkách, často vysoko položených v horách, kde ešte všemocné výdobytky modernej civilizácie nepoznačili krutým spôsobom prírodu ako aj samotného homo natures.
Je to taký – ehm, chmuľo.
Nerobí biznis, nemá veľké majetky, neštuduje, nie je mediálna hviezda ani laureát žiadnej ceny.
Je skromný, často aj chudobný.
Ale predovšetkým je zdravý – a šťastný.
Prakticky nepozná žiadne choroby.
Stravuje sa výhradne z toho, čo si dopestuje alebo dochová, sem-tam skočí ku moru alebo do susednej dediny, ak nestíha dorbiť na vlastnom políčku, čo potrebuje.
Plodí bez problémov zdravé potomstvo, denne je 10-12 hodín v pohybe, často aj po osemdesiatke ukazuje svojim vnúčatám, ako sa kosí tráva alebo ich zoberie na prechádzku ku 10 km vzdialeného mora či susednej dediny.
Vôbec nestratil inštinkty.
Ak je príliš unavený, ľahne si. Ak ho bolí brucho, nič neje aj dva-tri dni. Ak má proti sebe silnejšieho protivníka, vyhne samu.
Všetko toto a ďalšie učí svoje deti, tie zase svoje deti...a tak to ide dookola celé stáročia.
Nepozná lekára, aj lieky sú preňho čímsi úplne neznámym, do nemocnice by nevkročil ani za svet (načo aj?), keď treba, bylinky z okolitých lúk mu pomôžu.
Homo natures na nikoho nestrieľa.
Ale svoje si ubrániť vie.
Je štíhly, mocný, rýchly a húževnatý.
Dokonale pozná svoje okolie, vie sa mu prispôsobiť v každej dobe.
Nepodvádza, má jednu družku na celý život, ktorú s chuťou vykrúti pri oslave diamantovej svadby.
Homo natures ešte o tom nevie, ale je odsúdený na zánik.
Odíde ticho, nikto si to v množstve záplav ďalších úžasne zaujímavých informácií o perfektných výdobytkoch supermodernej vedy ani nevšimne.
Neskôr, historici, paleontológovia, sociológovia, biochemici a medici, celé štáby budú skúmať, kde sa vlastne a prečo sa stratil.
A ako je to možné, že sa mu to tak darilo.
Takmer úplne zbytočne.
Odpoveď je na očiach všade okolo nás. Každú sekundu.
V živote práve tých, čo sú šťastní a zdraví, v širokom zástupe celej živočíšnej ríši, v celej okolitej bio-sfére.
Ahojte, zavše nazriem do tejto témy.
Veľmi pekné príspevky – ccc, andie, rng, damian, kosa (ak sa drží na uzde) a ďalší.
Napriek tomu, že som sa z tých príspevkov všeličo zaujímavé dozvedel, posielam vám iný pohľad na naše zdravie, aj na rakovinu.
Nechcem vám kaziť vašu líniu, ale...možno má príliš ovplyvnil Walker,
www.zdravie.sk,
aj ďalší autori zaujímavých kníh o zdraví, aj vlastná skúsenosť, keď som si vyriešil dosť náročné zdravotné problémy bez jediného lieku aj výživového doplnku.
Je to tak názor z „druhej“ strany, ale som presvedčený, že v podtexte príspevku, nájdete aj názor na tému, ktorá sa tu diskutuje.
prosim vas, kde sa nachadza vit. b15-pangamic acid, myslim? teda v com, akych potravinach?
RNG
pisal si o HPV viruse a ja tym teda trpim aj viacerymi typmi, co viem , tak minimalne 4 som uz mala, o inych neviem, ale vsakhpv virus sa ani celkom nijak neprejavuje a ani neboli, tak nevies ci ho vobec mas...
chcem sa spytat, daju sa na HPV spravit protilatky z krvi, ze ktore typy mam? a da sa toho nejakym sposobom natrvalo zbavit, alebo aspon, kym sa teda znova nenakazim? mala som onkogenne HPV na krcku-nic mi nebolo, nevedelasom o tom, zrazu preventivka a cytologia az 3b-operacia, neskor mi odstranovali kondylomata z obl.pohl.organov, no a co som zistila zial az teraz-lebosom myslela ze su to znamienka-sosovicky, ale vraj nie, ze su to bradavice a z toho som zufala, lebo su drobne vela a roztrusene po celom trupe vratane prsnikov a aj na dvorcoch bradaviek kde kojim babatko a dojcilasom aj starsie dieta.som zufala,hnevam sa na seba a citim sa strasne.bojim sa koli detom,cisom ich nenakazila, lebo podla vlastnej skusenosti viem, ze to neboli a ani ziadne problemy to veelmi dllllho nerobi a tak neviem co robit a ako zistit, ci som ich nenakazila, lebo som citala, ze hpv napada aj ÚD, hltan , pazerak a tiez aj tam moze sposobit to co aj na krcku maternice. a tiez pisali, ze aj neskodne typy HPV su nebezpecne z toho dovodu, ze ked ich clovek ma, tak je pravdepodobne ze zaroven s nimi ma aj tie ine-aj onkogenne typy HPV. preto sa bojim.prosim poradte mi, co robit?ako to zistim? koli detom.dakujem pekne za rady a odpovede
"Ale aj dnes pocujem ludi ze nejedia tie jadierka. Jedna sa vetsinov o chorych ci inac zdravotne postihnutych."...kosa tak toto mi vysvetli...aky maju suvis tie jadierka so zdravotnym postihnutim??
80 % uspech vyliecenia jednou metodou je zatial nerealisticke.
Ale keby sa spojili viacere prostriedky, ktore si vzajomne neprotirecia, nie je to nemozne