Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Dr. James R. Shannon, former director of the National institute of health declared, "the only safe vaccine is one that is never used."
Preklad: Dr James R. Shannon, exriaditel Narodneho Institutu Zdravia deklaroval, ze: Jedina bezpecna vakcina je ta, ktora sa nikdy nepouzije’.

RNG

Poslal som Ti to , aj par inych.
Na google.com to este stale vystupuje-aspon tu pod slovami "curing lyme disease with samento"

RNG

Pridam aj sem link na boreliozu, kedze obsahuje v sebe link na ockovanie(vaccination), kde je popisany hrozny stav ockovania a z toho vyplyvajucich chorob a tiez rakoviny.
Sam neviem. nakolko to moze byt pravda, ale naznaky sprisahania v natlacani ockovania som cital uz mnohokrat. Spojenie rakoviny s oslabenim imunneho systemu , kde telo pri ockovani dostane neziaduce latky, s ktorymi si nevie poradit je uz par rokov oficialne na svetle. Ale tento obraz, co autor popisuje je obludny.
Rakovina ako dosledok ockovania. Autoimunne choroby ako dosledky ockovania.Alergie ako dosledky ockovania.
O autizme som pocul viackrat, ale statisticke vyhodnocovania nakaz"celkom nahodne?!?" sa zhodujucimi s ockovacimi kampanami, to je prvy krat v takom ucelenom obraze.
Stiahnite si to, pokial to nevymazu z netu. To sa da a casto sa robi.