Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

V USA sa farmaceuti oficialne priznali, ze v roznych formach daju na priemerneho lekara az 15 000 dolarov rocne("skolenia v rezortoch", vzorky zadarmo,konferencie spojene s obedami atd.)
Na Slovensku som pocul, ze priamo ponukali podplacat lekarov za predpisovanie urcitych liekov.To iste s kupou medickych zariadeni. Neviem, ci sa to zaklada na pravde, ze by boli az tak drzi, ale tu to robili pokial im to nezakazali, takze by som sa nijak necudoval.

damian

Spravy: www.dnes.sk Niektorí z oslovených lekárov tvrdia, že farmaceutické spoločnosti ponúkajú lekárom bonusy za predpisovanie určitých druhov liečiv. Pripúšťajú, že sa stretli s ponukou "pobytu na kongrese" v prímorskej krajine, ak splnia daný limit pre niektorú z farmaceutických firiem.

kosa

Vazeny RNG,
ale aj tak pozor, SK ma este daleko k demokraciji. Zatial( vsak ANDREJKO....).
vase snahy su ale ocenovane a v BA si aj cast mojej rodiny chvali tu predajnu kotru sponzorujete.
a ja ich aj nasmerovavam do nej. v ramci KOREKNTOSTI K VAM, VASIM VEDOMOSTIACH (kotre 10x prevysuju rady nasich titularnych mudrcov...).

kosa

vazemu RNG,
ale stalo sa( ten piesok v kolieskach), nehovorim ze to je nieco zleho, naopak.
v tej RAKOVINOTVORNEJ KLIETKE to zvnutra nejde a neslo.
a treba podakovat aj DAMIANOVI.
ale naisto kedze on pred prichodom do Velkej Britanije mal typicke SK zvyky, tak ho niekto musel naucit a niekto mu asi aj na temu rakoviny musel OZREJMIT.
nebolo by od veci keby nam to DAMIAN aspon naznacil.
je vzdy dobre poznat pravdu. AJ TU O RAKOVINE.

RNG

Sypat piesok do kolies som rozhodne nechcel
Len neviem sediet ticho v tomto veku informacnej revolucie a pozerat sa na to, ako ludia trpia umieraju pre nedostatocnu informovanost

kosa

vazeny RNG,
dakedy su to JEDNOTLIVCI co si myslia ze ked kontroluju nejaky vypinac tak mozu hocico ( v tom horsom pripade hocikoho vypnut ci nedopustit) zmenit, niekotrym dusevne chorym sa zasa zda ze pojedli celu mudr-ost alebo si myslia ze celu mudr-ost pojedia a uz kuju plany....
ale mate pravdu, vazeny RNG, rakovina su nielen chori ludia ale aj chora spolocnost...a to je horsie.

kosa

vazeny RNG,

tov strankov kotra obsahuje 27 000 roznych, pardon 300 roznych sposobov na liecenie rakoviny, si im poriadne nasypal piesku do tych koliecok.
Teraz sa kazdy sprta v tom aby tu rakovinu pochopili a vedeli presne kedy a co maju robit.
no a popritom aby tych laikov bolo co najmenej...
ved BIZNIS IS BIZNIS ...aintit?

damian

Minule mi jeden mudry clovek povedal: 'Damian, bud sa rakovinari obratia k zdravej strave a metabolickej liecbe, alebo nech sa zacnu modlit 'Bliz k Tebe Boze moj'.