Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
jaj, a este som daco chcela povedat, som citala, ze aj Riders Direct vydal nejaku dobru knihu o vyzive, stravou proti chorobam, ale nazov neviem, som zabudla, neviete?
ahoj damian, uz som kosu poxopila, hm. no a dufam ze si sa dobre vyspal, ked koli mne nespis :)
damian a preco ste mu nezacali pomahat skor tomu panovi s rukou?
no a pavaroti podla mna vyskusal vsetko mozne aj nemozne, isto onho bolo dobre postarane a naozaj mu chceli pomoct a aj penazi mal dost a predsa
liecitelka,
zaujimave, a akou metodou? nahodou aj web stranku nemate?
aha KOSA, teraz citam ten tvoj DOPver1 co to je, tak sorry
no vies damian, zaujimave ze v londyne ano, ale tu u nas marhule nekupis, no a jadierka uz vobec
...hm, skoda damian, myslelasom , ze si to bol ty, lebo som ju raz davno otvorila, aj videla tie naplaste, ale neviem ju uz najst. nevie dakto poradit?xcela by som pozriet indikacie a presne zlozenie, vtedy ma to nezaujimalo. viem ze tu stranku ktosi hodil na forum do nejakej z tychto tem, ale netusim,kde je a ktora to je
co je to gen DOPver1 ?
to min nehovori....
ale o gene p53-mal by to byt protein som to citala. on moze zmutovat pocas zivota, teda nie je to vrodena zalezitost a teda som citla v tom zmysle, ze ak ta mutacia na tomto gene uz je-teda gen sa zmenil-zmutoval, tak v tela prebieha nejaky nadorovy proces...
ako funguje DOPver1 ?
damian a je to len jeden z desiatok tisic, ktory prejdu tymito mexickymi klinikami.
A napriek tomu je oficialne ticho....