Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

campaignfortruth.com

Tak tu je vypoved jedneho velmi znameho cloveka, ktory bol doslova prarastany rakovinou a bol niekolkymi lekarmi prehlaseny za nevyliecitelneho s prognozou len par tyzdnov'mesiacov. A zije uz tolke roky.

damian

RNG, lebo na NOU otcovi povedali, ze ruku mu musi uz amputovat, ze je neskoro. Najskor mu povedali, ze musi ist na CHT, ze sa nador zastavi a zaobali a bude operatibilny. Teraz sa stalo (ako som si myslel), ze nador raste rychlejsie a neda sa operovat a zacina zaobalovat nerv. Hovorili sme mu uz pred 6 mesiacmi, aby prisiel sem k Dr Ettienovi Calleboutovi. A on isiel na CHT, lebo ze vraj ma tam znameho lekara. Nuz takto. A teraz asi nakoniec pride sem, ale je dost neskoro a tak akutna terapia s B17 asi bude potrebna.

damian

Silvia, koli Tebe nespim (a nie je to z lasky). Pavarotti trpel a umrel na rakovinu pankreasu (velmi zla rakovina). Hladajuc na stranke www.jurkovic.sk som prisiel k tomuto vyjadreniu Dr Jurkovica::: 'Mám v dispenzárí 32 ročného pacienta s Ca panereasu s MTS do pečene, ktorému
sa po 10 mesačnej liečbe proces stabilizoval, tumor neprogreduje, pacient po roku liečby nastúpil do
práce a už vyše 5 rokov žije veku primeraným životom. Ide o doteraz nepopísanú degradáciu zhubného
tumoru na nezhubný tumor, či tumory „klinicky nemé “.'

Dobru noc! Resp. Dobre rano! :-)))

kosa

co len potvrdzuje uz zname pravidlo, ze hoci niekotri ludia vedia co maju robit, ich neochota,nevola a hlavne NEVIERA im pomoze tak akurat 2m nizsie....

kosa

damian,
sme velice rady ze eksistuje pani( v tej Lubochni), kotra je dokazom, ze kazdy kto chce tak vie ako na rakovinu, a moze sa vyliecit.

damian

Chcem taktiez uviest jeden pekny priklad, kde zmena zivotneho stylu prispela k zotaveniu. Ista pani, s ktorou si volam ces SKYPE trpela folikulovym lymfomom (jeden z najhorsich lymfomov). Samozrejme, bola liecena standardnou liecbou, CHT, RDT, odstranenie sleziny atd. To jej znicilo menstruacny proces a bolo jej vraj povedane, ze sa uz neobnovi. Tato mila pani vyrazne zmenila svoju zivotospravu, pila a stale pije cviklovo-mrkvove stavy, uziva znamy Inocell a tvrdi, ze to vsetko jej velmi pomohlo sa pozbierat. Klinicke vysledky su vyborne, imunita jej stale lepsie a lepsie pracuje a, co ju prekvapilo najnovsie, obnovil sa aj menstruacny cyklus (hoci je kyvavy). To ale nie je jej prva zivotna prihoda. Tejto pani bolo v minulosti (davno pred diagnozou lymfomu) lekarmi v Lubochni povedane, ze je neplodna a nikdy nebude mat deti. A viete co? Teraz ma dvoch velkych synov.

damian

Este tu ktosi spominal, ze my v zahranici si mame moznost zadovazit B17. Nuz, ja si kupujem marhule a taktiez mam aj balicek marhulovych jadierok. Kedze otec mojej priatelky ma nador na ruke, asi zacnem zhanat injekcie z USA.