Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
zubari na SK maju tendenciju (kotra sa ale uz pomaly blizu ku koncu), zuby jednoducho nechat zhnit pod plombami.
Dobry zubar ti jasne povie ze zub treba preliecit-nenasadi ti plombu raz dva.
Vo vetsine pripadoch tyzden staci na to aby sa organizmus pozbyl bakteriji zo zuba.
Nuz ak mas zuby funkcne tak zatial nechaj tak.
Ako spravne RNG podotkol, kvalita zubneho aparatu sa formuje v detstve a mladosti. Za hriechy nasich rodicov a celeho zdravosystemu ( co sa daj skor nazvat chorosystem), ludia nemozu.
Treba ale DOMAHAT SA NASICH PRAV - PRAVA NA ZIVOT.
nepoznate nejaku podobnu stranku s inet obchodmi hlavne co sa zdravia tyka aj slovensku? teda na slovensku, lebo tato je ceska. dik
nasla som len odkaz na tuto stranku s naplastami v tejto teme na zaciatku ktosi spominal ze su to tieto naplaste? no B17 som v nich nenasla:
www.internetove-obchody.com
damian, tak skus strucne informovat o co v nom ide
www.watercure.com
Nadherna stranka o vyskumnikovy, ktory hlasa o liecivych ucinkoch vody a ako mu brania v tom, aby sa jeho vyskumy nedostali ludom do usi. ZIAL, STRANKA JE V ANGLICTINE!
Kvalita zubov je casto urcena uz v mladosti zlozenim stravy.
Ked je zub uz vyrasteny a nema spravnu strukturu, kazi sa lahko.
Hlavna pricina kazenia su bakterie, ktore ziju na krckoch zubov, schovane. Obvykle su to streptokoky.
Cistenim zubov ich nevyhubis, len im ciastocne zoberies potravu.
Ked ich chces seriozne obmedzit, musis si 2-3 minuty niekolkokrat denne vyplachovat usta niecim, co ich znici alebo potlaci
Xylitol(brezovy cukor) ich odhakne. strieborna voda, peroxid alebo GSE ich znicia-teda na cas, lebo usta sa infikuju bakteriami nachadzajucimi sa na jedle stale.
A nejest silne kysle veci, ktore napadaju sklovinu.
no KOSA, vtej teme o odhalenych krckoch zubov som nic nenasla ani v inych co mi vyhodilo. co tam malo byt?
RNG ,
co mam pouzivat, aby som mala zdrave zuby, nekazili sa mi tak a aj medzi zubami aj na krckoch a korenoch mavam kazy a aj fokus mam na koreni lieceny.pritom hygienu mam dobru.inak mam problemy aj s dutinami, bolestami hlavy , zubov, aj krcnou chrbticou. ja do teho teda moc nevidim, asi su to vsetko sólo problemy, ale napadlo mi, ci tam nemoze byt aj nejaky suvis?
co poradis RNG? dakujem ti
kosa, je lepsie si dat teda bolavy zub vytrhnut, ked stale boli, aj ked je osetreny?
damian, tak nas potom informujte o kongrese
takze to ani prevencia vitB17 nepomoze? a s rakovinou coho konkretne to suvisi?