Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
len skoda ze moja english nie je na takej urovni, aby som to mohla prestudovat, co uz. ale ten peroxid vodika, som kdesi citala ze je karcinogen... a inde zas pri istych typoch? ho doporucuju, ci tak nejak?
silvia, v tejto teme kedysi davnejsie boli spomenute rozne liecby, aj infuziami slabych roztokov peroxidu vodika.
www.cancertutor.com
Je tam link na 150 clankov na liecenie rakovin a hromadu ineho
a tuto hľa nejaky vit.B16?popisuju...hm, ako b17! :
Názov
laetryl
Popis a funkcia
Aj vitamín B16 je v poslednom čase veľa diskutovaný a niektorými autormi je zaraďovaný medzi látky podobné vitamínom. Záujem vzbudzuje najmä u odborníkov na liečbu rakoviny. Je to amygdalín a obsahuje benzaldehyd a kyanid. Je výťažkom z jadier marhúľ, ale aj z iných kôstkovíc. Kyanid je jedovatá látka, ktorou sa niektoré druhy rastlín bránia proti škodcom. Ak sa prijíma pred jeho štiepením alebo vymývaním vodou, treba počítať s tým, že pri vyšších dávkach pôsobí toxicky. Je rozpustný vo vode.
Detailný popis sa dá nájsť v skriptách Dušan Zachar, Humánna výživa II.
Výskyt
Vyskytuje sa v jadrách marhúľ, broskýň, mandlí, sliviek a iných. V asi 200 druhoch rastlín bolo určených nad 20 kyanogénnych glykozidov, medzi ktoré amygdalín patrí.
Príznaky pri nedostatku
Vitamín B16 sa vyskytuje v malých množstvách aj v ľudskom organizme a ak je ho málo, dostavuje sa únava a zvyšuje sa riziko rakoviny.
kosa, ako sa ta terapia okyslicovanim pouziva? ako to prebieha?
O B S A H O V É L Á T K Y :
Podstatnou zložkou účinných obsahových látok kvetov sú flavónové glykozidy (asi 0,4%, napr. kempferol, kvercitín), stopy kyanogénnych glykozidov, benzaldehyd, sacharidy, triesloviny a minerálne látky. V plodoch je veľké množstvo trieslovín, sacharidy, kyanogénny glykozid amygdalín, do 3% antokyánového glykozidu, pektín a organické kyseliny vrátane kyseliny askorbovej a ďalšie látky.
to som nasla pod TRNKA Slivková-trnka,
vzdy som rozmyslala naco su tie male trpke plody dobre...no a nikdy som ich nejedla, ale zbieraju sa aj tak kvety, tak neviem, no pravdepodobne asi aj kostka tohto plodu bude obsahovat B17 ?
sylviia,
terapije okyslicovanim eksistuju, a pouzivaju sa s uspechom. Jasne ze je to obmedzene pre chudakov.
chudaci maju robit do 50-65 a potom co najskor zomriet.
tu som cosi nasla
GREEN SAP SHEET - zloženie detoxikačných náplastíObsahuje kyselinu jablčnú, kyselinu vínnu, kyselinu citrónovú, tanát, karotén, vitamíny A, B a C. Taktiež obsahuje amygdalín, ktorý je známy ako vitamín B17 ...
www.naturport.com - 28k -
LOGUAT EXTRACT
Obsahuje kyselinu jablčnú, kyselinu vínnu, kyselinu citrónovú, tanát, karotén, vitamíny A, B a C. Taktiež obsahuje amygdalín, ktorý je známy ako vitamín B17. Táto rastlina je známa už viac ako 3000 rokov a veľmi intenzívne sa používa v budhistickej medicíne. V Indii ju volajú kráľovna bylinnej medicíny. Podporuje očistenie lymfatického systému, detoxikáciu a vylučovanie baktérií. Má vplyv na vylučovanie kvapalín z tela a má upokojujúce účinky. Riadi dynamiku žalúdka, upokojuje kašeľ.
inak,ked rakovina tak neznasa kyslik, preco jednoducho sa nejak nedopravi v liecbe k nadoru a do tela kvantum kysliku a tym zlikviduje nador????????????
nachadza sa vit B15 aj v klasickom drozdi? B15 myslim. a drozdie take co kysne v ceste-ta tuha kocka