Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Vazeny RNG,
ten profesor ma okolo 70 ale vyzera na 50.
Technologije su.
To co som videl od neho a pocul od kompetentnych...
Taky MiG (cislo neviem) dokaze obletiet zemegulu 2x na jednu nadrz...
A su dokonca technologije aj na rast amputovanych koncatin!!!
Vsetko sa pred nami ale taji...
PRECO ASI?...
Vazeny RNG,
osobne pouzivam pristroj od Dr.CLARK.
jednoduchy,7min terapija, niekolko krat dene podla moznosti.
Tie data od toho profesora z Ukrajiny su v dany moment pre laicku verejnost nedostupne. Jeho skripta su v Britskej kniznici...nedostupne.Bolo mi odmietnute si ich vypozicat ( jasne v kniznici) :(
Kosa, ako sa k tomu mozem dostat?
Teda k tym ruskym datam.
Ja mam zatial len zdroje niekolkych pristrojov, ale ich navody na pouzitie maju vsade napisane-"skuste toto... xy osobe to zabralo".
Nuz to pre mna nie je dostatocne na pouzitie.
Ja potrebujem ako kvazi laik podla tvojho vyjadrenia aspon 120% istoty, tj solidnu statistiku pouzitia.
Napr v zmysle:nalepit elektrody tam a tam, nastavit frekvenciu "x" HZ a napatie "y "voltov pocas "z" casu, opakovat "w" krat a uspech na vela pacientoch(stovky na spravnu zodpovednu statistiku)uvedeny percentualne. A to chcem vediet aspon z 2-3 zdrojov (nezavislych).Nie od vyrobcu...
Neda sa nic robit, ja som extra opatrny.
A LAHKO VYLIECITELNE OCHORENIE!!
RAKOVINA JE BANALNE OCHORENIE !!!
Vazeny RNG,
uz aj to eksistuje.V ZSSR.A je to na 100 % overene. Teda pre laikov na 110%.
Najblizsie sa k tomu dostala na zapade ista pani Dr.CLARK.
Nicenie patogenov vcitane rakovinnych buniek nizkonapatovymi elektrickymi prudami regulovatelnej frekvencie je stara vec, problem je len, ze nikto nevypracoval presne navody na co ake frekvencie, napatia a pulzy sa maju pouzivat.
Zariadenia na trhu su ciste technickeho razu(regulovatelne generatory)bez alebo s pramalo informaciami co treba na co pouzit.
Pri nespravnych frekvenciach mozu signaly kolidovat s nervovymi signalmi a narobit skodu.
Pokial to nedostanu do ruk mnohi solidni alternativni lekari a budu ochotni aj napriek tlaku publikovat data svojich vyskumov, tato metoda nie je spolahliva.
Ja som sa o nu zaujimal uz od cias mojho studia(elektrotechnicka fakulta SVST), je mi blizka "k srdcu" ale zatial nie masove pouzitelna v praxi. Potrebne su data ako na jednotlive patogeny.
Zaujimavy clanok o lieceni nielen rakoviny pozrite na tomto linku:
www.matrix-2001.cz
Graviola(annona muricata) je zatial len vo forme caju.
Niekolkym Slovakom som ju zaobstaral a v kombinacii s betaglukanmi rakovinu odrazili.To uz je niekolko rokov spat.
Graviola ma vyssiu ucinnost proti rakovine ako lapacho. Okrem toho je silne antimikrobialna. Su to listy ovocneho stromu(ovocie sa nazyva soursop=guanaba=guanabana)
Davkovanie 1 polievkova lyzica(3 kavove)povarit niekolko minut v pol litri vody, odstat 20+ minut postupne pit.
Odporuca sa zacat s nizsimi davkami a postupne prejst na plnu(herxheimerova reakcia=privela mikrobov zabitych naraz, ktore telo nestaci odpratat, preto treba zacat pomaly postupne od nizsich davok)Po case treba pouzivat probiotika, lebo jej antibakterialna cinnost zasiahne aj crevnu floru postupne.
Vilcacora(uncaria tomentosa) v skratke je antimikrobialna a aj inac uzitocna.
Skoro je porovnatelna s Graviolou, ale graviola je este silnejsia plus silne protirakovinna.
Vytazok z Vilcacory pod menom Samento som tiez spomenul uz viackrat, jeho ucinnost je znacne vyssia ako Vilcacory,lebo su z neho odstranene latky brzdiace ucinok ( Samento je TOA free) ucinnych latok=POA,( pentacyklicke oxindolove alkaloidy), je plno dat na nu na nete.
Na moznost obstarania tychto vsetkych spomenutych adresujte moju konatelku priamo.
je to skoro PANACEA UNIVERSALIS.