Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ciro, a co ak koli tomu svojmu kusku penazi sami zgegnu na rakovinu? to ich myslis netrapi, myslis, ze sa neboja?myslim ze zdravie a zivot je u kazdeho v hodnotovom rebricku na 1.mieste uvazaju statistiky.ked ide o zivot praxy su ukradnute.nejak sa mi to cele nevidi ze take kvantum ludi je okolo toho a nikto nic...?
ciro,
ten clanok je velmi zaujimavy. tvoja oponentura pravdupovediac je vyborna, a za nu si zasluhujes PhD.
Inac, kedysik to bolo na nastvanie, teraz sa treba smiat z toho ako ''vedatori'' v bielych plastoch kopijuju dalsich '' odbornikoch'' v... ciernych sutanach.....
Hlavne cast kde pan-sudruh lekar pise o tom ze.(citat)..''Inak, ja osobne zostavam verny zauzivanej praksi'' koniec citatu, je nazornym prikladom ''vedeckosti'' lekarov na SK.
Je az zarazajuce, ze ten dotycny ''odbornik''' tento fakticky dokaz o jeho neodbornosti este nestiahol z bloku. Kazdemu kto sa REALNE zaobera problemom zvanym rakovina je jasne, ze tento dalsi ''lekar'' by asi najlepsie urobil, ak by si nasiel nejaku inu robotu....napriklad pre firmu KIA ci PSA, tam vraj hladaju ludi.
urobi nieco uzitocnejsie, ludom neposkodi.
silviia,
tento system, kde sa na biznise s rakovinou podielaju vsetci od vlady, vyskumnikov, zdravotnych poistovni, farmaceutickych firiem a lekarov, vyhovuje vsetkym. Kazdy ma z celkoveho kolaca penazi vynalozenych na rakovinu svoj kusok. Podrobnejsie som to pred nejakym casom vysvetloval jednemu onkologovi na blogu dennika SME. Pozri si clanok aj diskusiu k nemu:
sepesi.blog.sme.sk
Metabolicka medicina pouziva neagresivne diagnosticke metody a pouziva vitaminy, mineraly, enzymy antioxidanty pri liecbe. Niekedy pouzivaju aj konvencne lieky (chemoterapia). Vtedy ide o integrovanu metabolocku liecbu. Pozor, metabolicka medicina nie je alternativnou, ale podskupinou vseobecnej mediciny. Zial, nepresadzuje sa, kedze sa tam na liekoch neda moc zarobyt, lebo prirodne lieky su nepatentovatelne a jednotlive farmaceuticke giganty nemaju zaujem.
Silvia, mam strasne malo casuodpovedat. Ako som vcera napisal, pracujem na prelozeni literatury istej organizacie, ktora pise o tychto veciach. Ak sa mi to vsetko podari, knihy budu sokom pre slovensko. Jadierka nepasteurizuju dobrovolne. Nariadil to americky urad pre kontrolu nad liekmi a potravinami (FDA). To hovori za vsetko...
nik neje zapleteny, kazdy robi len ich biznis.
a to ze aj ich ludja zomieraju tak vobec ne.erie.
vola sa to COLLATERAL DAMAGE.
co vsetko spada pod pojem metabolicka medicina? aka je to konkretne liecba?cim?aka je tam uspesnost vyliecenia napr.pankreasu alebo prsnika ... ?
damian, kosa a ini, celkom sa mi to nezda, zeby bolo tolko ludi-spolocnosti/okrem farmaceutov/ zapletenych do utajovania liecby rakoviny!je to dost divne,ze by aj v potravinarstve naschval pasterizovali mandle aby ludia dostali co najviac rakovin?a podobne...?ved a co ked to postihne niekoho z ich blizkych, koho budu vinit? nepomozu mu? povedia mu o B17? zvlastne,ze to aj mocnosti a vlada a vsetci z vysokych lekarskych kruhov a ja neviem kto este utajuju ak o tom vedia,a ani vedci sa neburia
KIKKI,
vdaka za to video.