Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

vedec,
nikto neberie nic na lahku vahu...
ale povecme si otvorene:
je tento problem ( RAKOVINA) skutocne tak komplikovany ako cesta na NAMI UZ RAZ ZNICENU PLANETU MARS?
ci MEDZIPLANETARNY LET?...

kosa

vedec,
sak preto hovorim ak ludia si stazuju ci pytaju radu:
CHODTE K SVOJMU OSETRUJUCEMU LEKAROVI!

na jednej strane je to ako alibi...:)
na druhej strane prave tym sa zacina uspesna liecba.

vedec

presne tak ako si napisal...islo o tvoju mamu ktoru si poznal dokonale. To ze niekomu cudziemu poradis nieco co moze byt pre nejjakeho pacienta aj smrtlene (alergie) alebo v kontraikdicki s jeho momentlanou liecbou...
Zas neber vsetko tak uplne na lahku vahu a ako som napisal aj damianovi treba ist zlatou strednou cestou, nebat sa a chut zit a snazit sa vyuzit vsetko vo svoj prospech a vyahrat nad chorobou...nieje dobre ani podcenovat ani precenovat...

kosa

vedec,

hehe to si povedal ty.

co sa tyka mojej mamy tak mi bolo zname VSETKO vcitane jej prvych obtiazi kotre sa zacali operacijov v roku 1974, nasledne navstevy osetrujuceho lekara atd atd atd.

apropos, nedokazes si aj ty niekotre veci zariadit...TELEFONICKY?..

kosa

znamy v nemecku zomrel prave preto (teraz v sektembri), lebo mi neveril ze sa to da vyliecit, a nechal si ''poradit'' od lekara-chemizatora.
ten ho pekne krasne poslal v priebehu necelych dvoch tyznov dva metre (2m) nissie....
a robil to velmi usilovne....ten chemizator.

kosa

v kazdom pripade este raz,
SLOBODA SLOVA je zakladnym predpokladom, aby sa pravda o vyliecitelnosti rakoviny presadila.
RAKOVINA JE BANALNE ( TECHNICKY NENAROCNE OCHORENIE),..
a ako sam DAMAIAN vsimas, mozes hocikoho kdekolvek na svete telefonicky vyliecit...pokial to pacient chce a mu to okolosediaci dovolia.

kosa

silviia,
tak ako povedal RNG,
liecili ju jednostrane.
a ako RNG dole povedal, ale aj DAMIAN spominal nie raz toto je kompleksny problem.
inac napis toto DAMIAN-ovi v teme MILA LEUKEMIA.....

RNG

Mam tu nove poznatky o velmi malo znamej tematike cukrov-sacharidov.
Vzdy sa spominaju len negativne, ale v tomto clanku je uplne iny pohlad na ne a nase civilizacne skodlive zmeny.
Predstavuju ich ako velmi uzitovne pre telo, jeho budovanie a obranu, dokonca v predchdzani liecbe rakovin.
Samozrejme sa nejedna o glukozu a fruktozu, ale komplexne cukry roznych druhov, ktore sa rozpadaju na jednoduche varenim, a preto sme z tejto kategorie na komplexne cukry podvyziveni
Pridavam
www.galaktose.de

RNG

sylvia, tym viac je dovod na pouzivanie vsestrannych sirokospektralnych doplnkov a ich kombinacii. Keby pouzivala lapacho, graviolu a oreganovy olej a pripadne beta glukany,varila by na kokosovom oleji, pouzivala doplnok selen a rybacie oleje, pokrylo by to celu paletu chorob aj pri zlej diagnoze.