Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Skoda, ze temu vymazali, dufam, ze s touto sa tak nestane...Ozaj neviem kde by taky bezny clovek nasiel informacie, ktore ho nakopnu tym smerom, hop ved nie je v nasom zdravotnictve vsetko zlato co sa blysti...Ja som tu nasla strasne vela informacii, ktore mi otvorili oci, az teraz po case mi dosiel argument, ktory potichu povedala lekarka ked mojej dcerke predpisovala Prednizon, " dame jej ho, aby ked bude vacsia mohla podstupit biologicku liecbu, musi splnit podmienku, ze bola na kortikoidoch... A psychicka podpora typu: mamicka nebojte sa kopec ludi na tom funguje...Ano je tu taky system, ale preco nepovedat, viete existuje este ina cesta..skuste, hladajte a nie prizvukovat rodicom, ze toto je ta jedina a spravna cesta.
Vdaka patri vsetkym , ktori nam tu otvarate oci.
dalsie namety na novu temu: "onkologicke centra? nie, dakujem" - tato tema by sa mohla venovat tomu, ako zavadzajuce a skodlive su konvencne sposoby ako CHOR, pripadne uvadzanie zlych osobnych skusenosti diskutujucich s konkrentnymi, menovite uvedenymi konvencnymi onkologmi
Dalsia tema: "Do zdravotnictva ide 90% financii zbytocne" - popisanie ako sa vyhadzuju peniaze na niektoru zbytocnu zdravotnu techniku (mamografy, ozarovace a pod) a predrazene chemicke lieky...atd, atd...rozoberat sa tu da toho mnoho a mnoho :-))
Co tak "novsie poznatky o leukemii"
Niektori ludia sa stale nepoucia - pravdu nie je mozne potlacit. Mozno jej hadzat polena pod nohy, ale nakoniec sa ona vzdy prevali. To je histricky fakt, nikdy tomu ani inak nebolo. Tak co damian, zakladas novu temu? Daj jej trochu menej sokujuci nazov - nie "mila leukemia", ale nieco neutralnejsie ako "vsetko o leukemii", "pravda o leukemii" alebo "ako liecit leukemiu"
RNG,
nuz a mozno aj preto ten Amazonsky prales tak usilovne nivocia....
Opakujem oficialnu spravu, pri latkach ucinnych na rakovinu je registrovanych 3000 druhov, z ktorych 40 percent je z tropickych pralesov Amazonie, kde je identifikovane zatial podrobne(nespecifikovane ako podrobne) len 2% rastlinnych komponentov vzhladom na rakoviny.
Cize prirofda ma pre nas len z hladiska rakoviny mozno statisice ucinnych latok...