Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
......no mozno nie celkom umyselne, ale ten virus je umely a naco ho vyrobili?
Preco sa radsej nepustia do dacoho prospesneho, napr. aj do liecby rakovin, nieco co ludom prospeje, pomoze, alebo zaplatat ozonovu dieru a tak. preco musia ludia vymyslat stale len veci co skodia, vies, vedec, to mna trapi a je mi smutno, lebo som zila v tom ze svet je krajsi, ale tu citam hrozne veci a pocujem vsade naokolo, tak to preto. ale kde je pravda to neviem, to je fakt. a vtom teda musim s tebou suhlasit. tiez neviem ci bol spusteny umyselne,
ahoj
Tak nie som uplne presvedceny ze HIV bol pusteni umyselne...
o tom HIV je to asi kazdemu jasne ze tu neprisiel len tak z nicoho nic a ze bol vymysleny a pusteny umyselne, len ja stale nechapem...nechapem takemu comusi a nikdy nepochopim jak moze blizny bliznemu vedome skodit a vlastne aj sam sebe a celemu svojmu druhu.to sa clovek nema rad? je mi z toho celeho dost nanic a neviem ci je to vobec dobre, miestami uvazujem ci mi nebolo jednoduchsie zit v naivite a nevedomosti,lebo takto sa len trapim a nepomozem si, ked nemam dosah na to cele to zmenit ak je to ozaj tak ze ludia su proti ludom a legalne sa tu vyvrazduje a to ma trapi.to ozaj nik nezastavi?
RNG,
veru tak. jednym takym niecim je aj HIV....
jasne ze im to neuniklo ''nahodov'''....
mozme aj chapat ze ak uz ludia nemaju charakter a sa nekontroluju tak niekto to zacal surovo redukovat.
Ani cirkev a Janko Pavelko tomu nepomohol. A dusevne slabsi jedinci sa jednoducho rozhodli konat vo svojom mene...
Poculi ste zopar pribehov kedy cernosi umyselne nakazili tymto virusom svoje biele seksualne partnerky?....
takze je to pinkponk.
zds,
ludi v SSSA prave tou umelostravou pekne krasne pripravili na rakovinu...
rozumej, ohranicili im vek zivota.
jasna vec ze mnohi tam ziju povecme aj 85 atd atd...
ja mam v PHILA jedneho pribuzneho co ma uz 80 rokov a zije.....zo stimulatorom srca...urcite ze sa tesi atd atd.
zial nechape ze jeho predkovia sa tiez dozili takeho veku bez stimulatora....
a boli aj aktivnejsi.
Nastastie my mame prave "organic" jablka, bez akychkolvek postrekov, niesu sice dokonale, aj ked niektore su krasne ale zas pestovane daleko od kuminkacii a v dedinke na strednom Slovensku.
Ludia vedia o tom, ze to nieje spravne a aj napriek tomu to robia, podla mna biznis bude vzdy vitazit nad vsetkym :-)
vedec, tak toto je naozaj globalny problem, co si napisal.
zatial biznis vitazi nad zdravim.
momentalne sa mi dari vyberat aj zvraskavene jablcka od starych babiek na trhu, ale musim napisat, nie vzdy.
neviem, ako to vsetko dopadne, zatial mi vychadza len jedno - jednotlivec nema podporu systemu, musi sa vzdelavat a starat sam.
tragicke, lebo takto system si podpiluje konar pod sebou, ale nevyhnutne
Kolko ludi by sa vedelo vzdat komfortneho standardu ktori maju teraz (auta, mobily,...). Nikomu sa nechce spravit krok spet..mozno sa nasi potomkovia doziju v dalsich desatrociach scenarov katastrofickych filmov :-(
v pripade ochoreni, zvlast u rakoviny, je nevyhnutne co najviac sa vrati k prirodnym zlozkam potravy, pretoze pod taketo ochorenie sa podpisalo najma dlhodobe odklonenie od "prirodnej" stravy.
v takomto pripade by som GMO radikalne vynechal.
ale neviem, cu si pocnu ludia v usa....
v EU sa musia, ale ci tak skutocne robia, to vedia len zainteresovani