Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Inac, na stranke www.zdravie.sro.sk sme uverejnili dlhy pribeh isteho pana, ktory sa liecil zeleninovymi stavami.
Preto, VYZYVAM ESTE RAZ VSETKYCH, ABY SA NAVRATILI NASPAT K PRIRODNYM ZAKLADOM A DALI TELU TO, CO POTREBUJE, NIE TO CO SI ZIADA. VERIM, ZE MUDRI A RACINALNE ZMYSLAJUCI LUDIA SI UROBIA MUDRE A RACIONALNE PREDSAVZATIA DO NOVEHO ROKA, AJ CO SA TYKA VLASTNEHO ZDRAVIA. K TOMU PRAJEM VSETKYM VELA ZDRAVEHO ROZUMU A TRPEZLIVOSTI!
Buduju Narodne onkologicke centrum pomoci (vraj) lebo: "Na Slovensku pribúda ročne 23-tisíc nových prípadov rakoviny. Do roku 2020 sa očakáva až 50-percentný nárast nádorových ochorení. Znamená to, že tisíce ľudí žijú a budú žiť s rôznou formou rakoviny, či už ako diagnostikovaní, liečení, vyliečení, prípadne nevyliečení v poslednom štádiu choroby. LPR je presvedčené o tom, že problematika onkologického ochorenia je trvalá záťaž nielen pre postihnutých, ale aj pre spoločnosť"...
Robie56, necuduj sa. Ten rozdiel v referencnych hodnotach este nie je tak vely, ako rozdiely pri odporucacich davkach vitaminov medzi odporucaniami ortodoxnej (chemickej, farmaceutickej) a metabolickej mediciny. Napriklad farmaceuticka medicina odporuca dennu davky vit C maximalne 60 mg, ale metabolicka medicina siaha po davkach od 1000mg denne az po 30000 mg denne pri rakovinach. Ak vsak biedny rakovinou postihnuti clovek zajde k chemickemu onkologovi, ten mu samozrejme odvrkne, ze denne davka vit C je 60 mg (ved tymto mu 6 az 10 rokov vymyvali mozog na farmaceuticko-medicinskej fakulte, nie?!)
Je to mozne, kedze nie kazdy chape programom aj z toho programatorskeho hladiska(skripty, xml, pomocne subory) .. neviem aky soft pouzivaju v labakoch ... ale udaje musia z niekadial ziskat ...
Este by ma asi zaujimalo z coho tie "referencne hodnoty" vznikli ? Ktory jedinec, alebo aky priemer z jedincov sa podielali na tvorbe ? alebo ci nejakou inou metodou ?
To mozno ani nevygooglim ... momentalne ma to az tak netrapi ... len je tam uvaha o istych nepresnostiach ...
Tiez som si teraz vsimol, ze tie referencne hodnoty su akesi ine. Vysvetlit to neviem. Jedine logicke vysvetlenie, ktore ma napada je to, ze v laboratoriach maju rozne subory testov, pricom tieto subory mozu mat niektore ukazovatele spolocne. V tomto pripade je to spomenute ALP. No kedze su to ale oddelene subory, potom aj referencne hodnoty pre rovnake ukazovatele su v databaze, respektive programe nahrane osobitne (programatorsky povedane "pod roznym item_id") a tym padom je tam vytvoreny teoreticky priestor pre nezosynchrovanost. Je to podla mna chyba toho, kto sa stara a urdziava laboratorny software, v ktorom su taketo nezrovnalosti predprogramovane.
Zdravim :)
Neviete preco sa pri "vysledkoch krvneho obrazu" meni rozsah normy od-do ?
Napr. pri Petrikovom krvnom obraze z 6.12.2007 je tam
ALP 0,5 - 2,2 ukat/L
a z 16.11.2007 je tam
ALP 0,55 - 4,72
Dokonca ked si porovnam moje krvne obrazy, tak tam sa tiez menia tie normy (nielen pri ALP)...
Vie niekto odpoved preco sa tieto normy menia ?
Ja som si myslel, ze norma je nejaka pevna hodnota zo statistiky ... ale ked sa za tyzden zmeni ... a navyse od laboratoria k laboratoriu ...
Nechapem ... ak niekto vie preco, pls vysvetlite.
A este otazocka ... je niekde na webe vysvetlene, ze aka skratka co znamena ? Ak mate link, tak sem s nim :)
Vopred vdaka :)