Pravda o rakovine - VITAMIN B17

jessy

priatelkyn otec ma rakovinu pankreasu a jeho rodine povedali lekari ze bude zit len par tyzdnov od vtedy presli uz 4 mesiace a on sa ma relativne dobre. jeho rodina by chcela pre neho spravit co najviac a predlzit mu zivot a preto ma priatelka poprosila ci by som tu nenapisala tento prispevok(nema internet)a skusila zistit ci niekto nevie o nejakej kure alebo alternativnej liecbe...rakovina je uz vo vysokom stadiu jej otec ma metastazy v peceni a zlcniku ale aj tak nestracaju nadej. dakujem

robbie56

Este pripajam, ze mojim dennym liekom su asi 2 struciky cesnaku ... k tomu som si zvykol narezat asi 3 kruzky z celozrenneho rozka, cize 2 rozky na tyzden stacia :)
Aj chleba sa vyvarujem a mucnej strave ...

robbie56

RNG: dakujem za informacie ohladom vit.b12 :) No zatial nebudem nic brat ... mojim feedbackom bude moj zdravotny stav :)

kosa: tiez som cital clanky ohladom Linusa Paulinga a vit C, to sa nepamatam, ze by spominal, ze si telo nevie/resp.slabsie tvori kvoli evolucii, no moze byt ze som si to nevsimol ...

Na druhej strane, na zaklade vlastnej skusenosti mozem povedat, ze odkedy je mojou hlavnou potravou ovocie a zelenina v surovom stave(cca rok dozadu) tak odvtedy som nemal nadchu, chripku alebo ako sa to vola :)
Okrem toho jem aj varenu stravu, ale ku kazdej varenej sa snazim pridavat ako oblohu cersvu zeleninu, casto sa stava ze oblohy je viac :)
Netreba vsak zabudnut, ze potrava nie je vsetko ...
Co je priorita ludskeho tela ?
[1]vzduch[2]voda[3]potrava
Rady:
[1]
Vela sa hovori o strave, ale zabuda sa, ze vzduch je vyssej priority. Fajciar pre svoju tvrdohlavost alebo nevedomost alebo zlozvyk si toto asi neuvedomuje. Nejde vsak len o fajciara, kolky mame zamestnanie take, ze cely den dychame vzduch z pocitacovych ventilatorov. Co tak aspon rano a vecer sa poriadne nadychat pri otvorenom okne ? Uz aj to pomaha ...
[2]Voda, cista voda bez bubliniek, nie z vodovodu, ocistena jednou z ucinnych metod(napr. reverzna osmoza)
Denne sa snazim vypit minimalne liter a pol cistej vody, hned rano po vstani 2 pohare, niekedy aj zohrejem a citronovou stavou pijem ...
Z mojej propagacie pitneho rezimu v mojom okoli profitovala najma moja mama, ktora trpela asi 6 rokov dozadu bolestami hlavy, asi nebol tyzden co by ju to netrapilo ... odkedy dodrziava pitny rezim, tak bolesti nema ... niekedy staci tak malo ... ide o zvyky, tak ako ste si zvykli umyvat aspon 2x denne zuby, tak isto sa da zvyknut na dodrzanie pitneho rezimu a mat flasku vody stale so sebou ...
[3]Strava.., tu tiez vychadzam zo seba ... som na bezmesitej strave cca rok, ked kazdy naokolo smrka, tak ja som v pohode .. nie je to nahoda, predtym som bol za rok chory asi 2-3 krat, i v lete ...
Netreba cakat zazrak typu "kedy uz vynajdu toto, alebo tamto", nikto za teba nic nespravi, sam rob pre seba nieco ...

Este nieco na zaver:
2-3x tyzdenne hram futbal, sem tam este aj zabeham, tu chcem poukazat len na to, ze kondiciu nestracam, prave naopak ... myslim si, ze je mylne si mysliet, ze ten co tazko pracuje potrebuje maso .. to je blbost ...

Sportoval som aj predtym ked varena masita strava bola mojim zakladnym jedlom, no i tak som bol dost casto chori, co som nechapal, az kym som si uvedomil, ze co je zakladny zdroj zivin.

Este rada k sportom a strave ... ak chcete vladat, tak treba zakombinovat do dennej stravy asi za hrst lieskovych orieskov, alebo orechovin vseobecne + ktory mate problem s klbami, tak vyskusajte 3x denne si dat za polievkovu lyzicu panenskeho olivoveho oleja(extra-virgin), za studena lisovanych ... je to vynikajuca vec na klby a pohybove ustrojenstvo.
Tak asi tolko nadnes ... :)

kosa

aloe,
tvoje uvahy a nazory su namieste.
ovocie a zelenina dnesnych dni je z velkej casti modifikovana. Vsetka produkcija nepochadzajuca z byvalych statov RVHP je uz tymto pobabrana. Hoci sa u nas pouzivalo neumerne NPK,potraviny schemizovane maju oproti potravinam GM urcite mensie zle vlasnosti.
Ano, nepochybujme ze ...''je lepsie byt zdravy a bohaty ako chory pracujuci''...:)

uz sa ale blizime k tomu ze prevencija je vlasne drahsia, ako kkupovanie zlych potravin.
a blizime sa k casom....

aloe

Ako tak čítam čo píšete o vitamínoch..Aj lekár povie jedzte veľa ovocia a zeleniny,veď absolútne nemajú tú výživovú hodnotu ako by mali mať, nehovoriac o vitamínoch a vitamín C žeby tam bol...?

aloe

kosa: asi máš pravdu,ale kto je rozumný a chce byť zdravý-relatívne v tejto dobe-tú detoxikáciu si urobí.Prevencia je totižto lacnejšia ako liečba samotná.Suhlasíš_