Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
aloe,
malo ludi sa zaujima nielen o detoksikaciju, ale aj o to ako SK urobit energeticky nezavislym na rope a plynu.
je vela veci o kotre sa ludia nezaujimaju.
predpokladame, ze to niekomu vyhovuje.
Damian-poslala som ti svoje vyjadrenie:-)
Veľmi śúhlasím s tým, že je dôležité, aby sme prešli na prírodné prípravky,pokiaľ máme nejaké zdravotné problémy,aj pri závažných chorobách vie veľmi pomôcť príroda.Len veľmi malé množstvo ľudí robí prevenciu,alebo detoxikáciu organizmu, čo je na škodu každého z nás.Pokiaľ nebolí,prevenciu nepovažujeme za potrebnú.Každý by sa mal nad tým zamyslieť.Dúfam,že sa nehneváte, že som do toho vstúpila.Prajem zdravý a šťastný nový rok .
VELA ZDRAVIA A ODHODLANIA V BOJI S VETERNYMI MLYNMI V NASOM PREKOMPLEKSOVANOM SVETE! A VELA ZDRAVICKA!!!
drzte sa ( ked sa poopyjate :)
prachy nevladnu svetom, ale ludom kotri sa nimi nechaju zmanipulovat.a tymito ludmi vladnu zase ti kotri tlacenie prachov ovladaju...
Kazdy z nas tunak zije v tomto prachotvornom spolocenstve..
Od vcera citam ten dennik toho pana, co robil Breussovu kuru, zatial som na 60tej strane zo 76 a nemozem nic ine len suhlasit, iked ja verim, ze aj krvny tlak sa da trvale bez liekov ... ved on aj pocas Breuss dostaval "liecenie" ... cize telo sa nevedelo uplne vycistit ... ale ktovie, az taky odbornik nie som ...
damian: napisem optimisticky :) Stupa pocet tych ludi, ktory sa zacinaju zaoberat o svoje zdravie a nielen dat svoje telo doktorom ako dat auto do opravy ... a uz nas je zhruba 3% z obyvatelstva ... rozhodne som to nechcel napisat pesimisticky ... ale podla mna je to stale len okolo 3%.
Je to nieco ako film Matrix ... ludom toto vyhovuje, je len par prebudenych ... ostatny chcu zit "teraz a vychutnavat si", to ich netrapi, ze plakat a nariekat este len budu ...
Co sa tyka tych doktorov, nemozem len suhlasit ... cest vynimkam, ale tie vynimky sa uz asi nezivia tym chlebom ...
apropo biznis: kym budu svetu vladnut prachy, tak tu spravodlivost nebude ... vladcami sveta je svetova banka, vlastne organizacia za nou ... a potom ci je to uz medicina alebo iny priemysel, kazdy bude skakat ako pani povedia ...
Treba pripomenut ze PRVYM politikom, ktory zacal z aktivnov propagacijov fajcena ako nezdraveho sposobu bol svetoznamy nemecky politik A. H.
Ten zapocatkoval aj prvu protifajciarsku kampan.
skracovanie zivota bio-cloveka bio-clovekom.
nuz byznys ide dobre :)