Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
jessy: Najhlavnejsie je, aby hlavne on citil nadej a chcel sa z toho dostat, nielen jeho rodina aby chcela ... to som zazil, ked som chcel pomoct, ale osoba sa vzdala a neprijimala uz rady ...
Urcite nech vyskusa Breussovu 42dnovu kuru, mam dve zname ktore presli kurou, jedna dokonca 3krat... tretia sa na to bohuzial nedala, jej telesne pozostatky sme pochovali asi pred 3 mesiacmi...
Neviem ci sa da kupit ta kniha, ale v knizniciach by ju mali mat ...
Rudolf Breuss - Liecenie rakoviny, leukemie a inych chorob prirodnymi prostriedkami, rok vydanie 1998
Po cesky je rok vydania 1992 ...
A nech kupia klystir v zdravotnickych potrebach, ten stoji okolo 300sk, ten je lepsi ako ten balonik s umelou hmotou na konci ... bude to totiz potrebovat pri kure ...
Treba bojovat a popri tom sa vzdelavat, odporucam tiez knihy od Dr. Normana Walkera, daju sa volne stiahnut tu:
vitarian.cz
Najlepsie recept je aby zacal ihned, pokial nenastudujete knihu, nech sa okamzite zacne stravovat cisto ovocim a zeleninou, nech neje varenu stravu, nepije nic okrem cistej vody(nie z vodovodu) ... okrem toho moze zacat pit salviovy caj, co je mimochodom sucastou Breussovej kury ...
Ja som 4 mesiace bol len na zelenine a ovoci + cistej vode a takisto som popri tom hraval futbal a vykonaval fyzicke aktivity a nijak som nebadal, zeby som bol viac unaveny, prave naopak! Stale ked som zacitil hlad, tak som si dal ovocie ... zeleninu vacsinou okolo obedu.
Breussova kura bude prisnejsia, ale ked chce zit, tak nech ju absolvuje.
..hlavne,ze taka kravina,ako je tu tema samovrazda od nejakeho vymetenca,to tu ostava...ale tema roacutan bola zlikvidovana!!!
:-((..do kelu!!to su sviniari!!!myslela som,ze toto je slobodne forum!!..ale bohuzial,peniaze hybu svetom...
neviem najst tu diskusiu o roacutane,poradite mi?..dakujem
do tretice vsetko dobre(ponahlam sa)
www.cancermed.org
oprava www.cancermes.org
bez tej ciarky alebo bodky, to pomyli vyhladavac
Ja mozem ponuknut k tomu len rozne doplnky z metod pouzivanych na www.cancermed.org, menovite :
graviola, beta glukany, lanovy olej,silne antioxidanty, enzymaticke zmesy, protokol Dr Berksona na regeneraciu pecene a pankreasu, zelene zmesy, Samento,liquid zeolite, neutralnu formu vitaminu C na dosiahnutie vysokych hladin C v krvi a podobne.