Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

''herec'' Patrik SVAJZE ma udajne tiez rakovinu pankreasu, za co vdaci hlavne neumernym mnozstvam cigariet a alkoholu.

damian

Fidorka, pozri ww.zdravie.sro.sk rubriku MEDICINA, podrubriku RAKOVINA, Clanok NETOXICKE A UCINNE LIECBY RAKOVINY...

fidorka 2

mňa by zaujímali príspevky k danej téme "vitamin B 17", viete mi poradiť kde ich približne nájdem v tom veľkom množstve príspevkov?

kvetka k

doktor (Dr.) Branko
Varovanie!!!
Chcem upozorniť predovšetkým ženy na človeka, ktorý sa predstavuje pod menom „doktor Branko“. Je z Bratislavy a oslovuje ženy vo vlaku, na ulici a v nákupných centrách s úmyslom pomôcť im. Pozor! Je to nebezpečný človek, manipuluje s ľuďmi a sexuálne zneužíva svoje „pacientky“!!!

kosa

petricek,
ciro to v podstate vysvetlil.
roznymi prisadami znizuju efektivnost peroksidu vodika, a tie prisady maju nepredvidatelne dosledky.

ciro

petricek,
tie peroxidy v predajnach nie su dobre preto, lebo su miesane s inymi latkami. Napriklad do nich pridavaju parabeny (ako konzervacne latky), pricom parabeny su karcinogenne latky. Bezne sa tiez pridavaju aj do kozmetiky, z ktorej sa potom vstrebavaju do tela cez kozu.

petricek

kosa,
tiez by ma zaujimalo ako to s tym peroxidom vodika myslis.
Preco tvrdis, ze ten v predaji nie je najlepsi?

damian

KOSA, to plne potvrdzujem s tymi okuliarmi, lebo SOM NOSIL OKULIARE 23 ROKOV A NENOSIM ICH. NEBOL SOM NA ZIADNEJ OPERACII, NEMAM SOSOVKY, PROSTE, CVICIM A CVICIM OCI. PRITOM JAZDIM NA MOTORKE.