Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Vsimli ste si, ze ako sa postupne blizi aprilovy termin na pukazanie 2% z dani, tak sa postupne zacinaju vynarat s natiahnutymi dlanami organizacie ako Liga proti rakovine, ktorej baner v hornej casti obrazovky uz par dni klika a prosi o Vase peniaze? Dufam, ze im nikto neda ani korunu, aby nemohli za peniaze neznalych a dovercivych ludi pokracovat v nechutnom propagovani chemoterapii, navadzaniu zien na zdravie ohrozujuce mamograficke vysetrenia a dalsich PR aktivitach pod zastitou svojich naozajsnych mecenasov z onko-priemyslu.
krajinka,
miesaj sa miesaj, kontruj oponuj.
vyuzi tvoje pravo na slobodu slova.
inac sa z tymto problemom(rakovina) nic neurobi.
Kontrolovanie kyslosti ci zasaditosti tela je velmi dolezite pri mnozstve chorob a problemov.
Kysle telo podporuje vyvoj rakovin, osteoporozu, diabetes,rozne bakterie v tele atd.
Kyslost tela sa da kontrolovat pomerne spolahlivo "lakmusovymi" papierikami.
Obliznes a zafarbia sa . Podla farebnej skaly poznas kyslost ci zasaditost.
PH cisla pod 7 su kysle telo, PH cisla nad 7 znamena zasadite telo.
ja viem, ze sa vam pletiem do vysoko odbornych debat - dobre sa to cita, ale vsade je akosi ticho, len v tom vasom topicu nieco pribuda.
Este raz sa hlboko ospravedlnujem
krajinka,
toto je PORVB17 topic, a nie na oci.
Ale najdi si na nete cvika DOKTORA BATESa.
RNG ti urcite da radu co na unavene ci pretazene oci.
V ZDRAVOM TELE ZDRAVY VZRUCH!
a do tretice dufam, ze dobre
dik za vasu odpoved na moju absolutne laicku otazku
pisem teda blbosti...
dik za vasu odpoved na moju absolutne laicku odpoved......
dik za moju absolutne laicku otazku.
ale mam takuto otazku, v topicu Vitiligo ktosi uviedol nejaku web. stranku, zatial som to len tak prebehla, hovori sa tam o alkali strave, dostat nejake testovacie papieriky na zistenie beznej stravy , teda ba Ph ? Mam vitiligo a asi zacnem prave stravou....
na cislo dva:
koza je polopriepustna a urcita mnozstvo peroxidu a atomarneho kyslika sa cez nu dostane do tela(transdermalne podavanie, spominal som ho napr pri jode, damian spominal opacny proces detoxifikacie tela cez kozu pomocou zabalov do absorbcnych latok, ako drevenne aktivovane uhlie a pod)
Mnohe bakterie a rakovinne bunky neznasaju vela kyslika a to nam pomaha ich potlacit.
1.som presla asi 4 strany topicu a nikde som sa nedocitala ako zlepsit zrak.
2.aky ma ucinok peroxid vodika v kupeli trebars na zdraveho cloveka??