Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Je hromada rastlin co ma protiparaziticke vlastnosti, ale nemam o nich potvrdene data od lekarov "zapadnej mediciny" ani sa nepredavaju s tym zameranim.
Wormwood(artemisia absynthia alebo po slovensky palina prava je vo vacsich davkach alebo dlho brana skodliva. Preto zakazali kedysi vo Francuzsku predavat liker z nej vyrobeny-Absint.
Ale 20 dnova kura by nemala nikomu ublizit, to az roky pouzivania velkych davok utocili na zrak a nervovu sustavu.

RNG

silvia, ovocie je zdrave, hlavne niektore menej slachtene druhy.
Ta trocha cukru, co obsahuje je ovela menej, nez dostaneme zo sacharidov v skrobovinach, nachadzajucich sa v celozrnnych produktoch.
My sme vsezravce a potrebujeme zo vsetkeho trochu a to v co najprirodzenejsej forme, podla moznosti

silviia

RNG, a ked nevies ci mas ci nemas parazity, tak ti to neublizi??? nieco take na prevenciu,alebo slabsie i ked dlhodobejsie neexistuje?
a co si ty prosim ta myslis o tom ze ovocie by sa moc nemalo konzumovat? lebo my sa snazime vsetky dostupne druhy s tym ze je zdrave!...hm?

silviia

lostdog,
obrat sa na Damiana,alebo RNG ti mozno poradia ze kde a ako mas zacat-teda s cim treba zacat, no a damian mozno by vedel pomoct zohnat aj B17?

ciro

lostdog,
pozri si clanky na tychto linkoch, je tam vela informacii, ktore sa ti mozu teraz zist:
-odkaz odstránený-
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-odkaz odstránený-

lostdog

PROSIM O RADU

Moj otec trpi rakovinou a presiel uz dvoma operaciami a ozarovanim. Chemoterapiu mu nechcu nasadit koli nizkej hmotnosti. Metastazy sa mu rozrastaju a uz nema vela casu. Tu som cital ze B 17 dokaze vyliecit aj v pokrocilom stadiu dokonca sa da vo forme injekcii,tabletiek,marhulovich jadierkach objednat zo zahranicia.
PROSIM PORADTE MI CI UZ NIEKTO OBJEDNAVAL A CI MU TO POMOHLO.
VDAKA!

radca

Robbie,

asi mas pravdu, ze niektori ludia by mohli dbat viac o svoje zdravie. Na druhu stranu ale slovo "lekar" pochadza zo slova "liecit" a pravdepodobne nie od nasledujucich slov, alebo spojeni:

"posielat inde"
"odmietat"
"vycitat"
"tvarit sa chytro"
"sikanovat"
"nechat zbytocne trpiet"

To slovo liecit sa mi zda tie vyznamom blizko slovu "pomahat".

mira

No a kto má zdravotný problém, na ktorom sa ovocie podieľa, mal by ho vynechať. Na ako dlho, to závisí od intenzity problému.
Napr. pri leukémii najmenej pol roka až rok, pri cukrovke podľa stupňa 1 až niekoľko mesiacov atď.

mira

Silvia, ovocie je kyselinotvorné. Jediná výnimka sú hrušky. Pre zdravého človeka je únosné množstvo 2-3 x za týždeň trošku ovocia pochádzajúceho z pásma, v ktorom žije. Ovocie oslabuje lymfatický a imunitný systém, uvoľňuje sliznice, kožu, moč močový systém, nervový systém, oblasť úst atď. Je toho moc. Vtedy i paraziti majú voľnú cestu do tela a dobré podmienky v ňom.
Je lepšie prejsť na zeleninu, ktorá je zásadotvorná, okrem subtropickej a kelu. Kel je ale len slabo kyselinotvorný a je dobré ho jesť z iných dôvodov - zelené zeleniny vôbec nám moc chýbajú.