Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
radca,
nuz prehlad v globalnych konspiracnych teorijach nemame a na SK asi nie je cloveka co by o tom vedel hovorit dopodrobna a aj z DOKAZMY.
Ano, veci v medicine(a nielen)suneoverne ale od toho by tu mali byt prave ti medici teda odbornici v medicine, co by mali veci neoverene overovat, a nie hned pretoze ''to nie je overene''',neradit ci dokonca zakazovat ( vid rakovina sa neda vyliecit lebo na nu pred 50 rokmi 99% ludi zomrelo....poedal jeden tiezlekar..
Pred x rokmi prisli s riesenim pouzivat vytazky zvieracich stitnych zlaz pre ludi z SZ problemom ( je to tu okolo 100 rokov). No a o produkciji insulinu tiez vieme- od roku 1920 sa vyskum DM zintenzivnil. Co je viac ako 80 rokov.
To len skutocne hlupy po tolkych rokoch nevie vyliecit cukrovku, alebo ten ktory ma z utrpenia zisk ( co je VETSINA LEKAROV ...:)))))......
alebo ten kto si nechce priznat ZE SA MYLIL V DOSLEDKU VLASNEJ HLUPOSTI KOTRU MU NAVSUGEROVALI V SKOLE CI KDE ( teda clovek kotry si nezachoval VLASNU SUDNOST s kotrov sa kazdy z nas narodi, ale kotru si LEN SKUTOCNE CESNI LUDIA A LUDIA Z CHARAKTEROM ZACHOVAJU AZ DO KONCA ZIVOTA....
a na SK je VEEEEEEEELMI MAAAAAAAALO LUDIIIIIII z charakterom.
Kosa,
je dobre, ze je tu niekto ,kto ma prehlad v "globalnych konspiracnych teoriach" a vie posudit, kto rozmysla spravne a kto nie. A takisto chape vyznam veci, ktorym nikto iny nerozumie :-)
Co sa tyka tej stitnej zlazy tak niektori pouzivaju pri liecbe tyreostatika a megadavky B12-to tiez nie je asi ziadna novinka. Ale to tiez nie je overeny postup liecby.
kosa: vdaka za privitanie :)
Naposledy som tu bol niekedy cez vianoce, alebo v januari, uz ani nepamatam, som nemal velmi cas, ale som rad, ze mozem zase citat rady a prispevky od teba, rng, damiana, cira a aj ostatnych ...
O tej elite co hovoris, no hej, zaujimam sa aj o tieto veci a vyjadrujem vdaku ludom ako Michael Tsarion, David Icke, Tom Bearden, a vlastne vsetkym, ktory patraju po pravde a snazia sa ludom otvorit oci, ze realita ktoru ziju im je vytvarana, namiesto aby ju vytvarali oni ...
Ale kedze toto je tema o VitB17, rakovine a prirodnym sposobom ako navratit imunitu, tak mozem este vyjadrit par nazorov aj o tomto ...
V predchadzajucom prispevku som rozpraval prevazne o jedle ako posobi na ludske telo ... lenze priorita cislo jedna je dusevny stav cloveka, psychika, pozitivne myslienky, brat veci s nadhladom ... cize vdaka damianovi za 10toro prikazani, kde je tiez rec o odpustani a o psychickej podstate veci ...
Jeden psychotronik mi povedal, ze ludia trpiaci na rakovinu sa nenavidia alebo si nevedia odpustit(ci uz nevedome(v podvedomi) alebo vedome. A moze to byt aj za predchadzajuce zivoty, ktore zili v inych materialnych telach(nemusi tomu kazdy verit, ale treba byt otvoreny vsetkemu, a bez vyskusania, meditovania, nema pravo nikto povedat, ze to tak nie je) ...
Sestra mojej krstnej skonala v rakovine, a fakt sa nenavidela, aj to verejne povedala. Ona(ako aj vacsina ludi) sa vsak stotoznuju s ich telesnymi schrankami, a za telesnu vadu, alebo nieco, co na tele nemaju rady, tak zato vinia seba ... no ktovie, urcite je v tom nieco, co mi ten psychotronik povedal ...
Dalsia vec je, ze ludia, ktory nechcu prijat pomoc, tak treba respektovat ich rozhodnutie, a zmierit sa s tym, ze nebojuje=umrie. Z casu na cas, si vsak treba overit, ci este prejavi zaujem o svoj zivot, a v tom pripade sa snazit pomoct ...
Na teraz vsak ukoncim filozofiu a prezentovanie nazorov :)
Prajem pekny den kazdemu :)
robbie56,
vitaj!Vyborny prispevok!
Dobre Ta vidiet naspet a dobre ze sam skusas overujes a vynaliezas. Mame malo takych ludi co skutocne myslia.
Ale su tu.
Bolo by iste zaujimave vediet, CO VLASNE PRED NAMI TAJA.
Bola civilizacija uz na MARSe? Znicili sme planetu MARS nasov cinostov?...
Urcite je vela otazok na kotre by sme chceli mat odpovede.
tie odpovede su ale zatial neverejne...
kedisik sa im hovorilo PAPALASI ci VERCHUSKA ( v SOJUZE NERUSIMOM), teraz sa im hovori ELITA alebo KAPITALOTVORNA VRSTVA. Je nam vsetkym jasne ze prave talto KAPITALOTVORNA VRSTVA ktora NIC NETVORI NIC NEPRODUKUJE a chce VSETKO KONZUMOVAT a SPOTREBOVAT je najvetsim brzditelom nasej spolocnosti.
Ahojte po dlhom case :)
Silvia: ja by som ti radil to, ze vsetko ber s rezervou. Nie som kabalista, ale v kabale sa mi paci, ze na zaciatku knihy ti povedia, neuver vsetkemu co je v knihe, pokial to ty osobne nezacnes citit a uvedomovat si.
Odkedy som na vegetarianskej strave, vyhybam sa masu, snazim sa vyhybat cukrom(priemyselne vyrobenym), soli(priemyselne vyrobenej) a jem menej varenu stravu, to jest vyse roka dozadu, tak mozem povedat s cistym svadomim, ze som nebol chori. Pre tym asi 3-4 krat do roka ma "chytila" chripka, ako sa povie.
Ludia maju taku predstavu(vlastne tato predstava sa im vnucuje cez rozhlas, TV, noviny, ..), ze choroba si ta chyti a ty nemozes nic.
Medicina drzi "status-quo" a udrzuje to, ze bojujeme, vyvijame, ale este nemame "zazracnu" latku.
Tym oklanaju pozornost ludi, od veci, ktore su pred ich ocami.
Neutocim tym na lekarov, hoci za tych 6 rokov studia stravia veeelmi kratky cas studiou metaboliky, a prosim vas, ktory z nich to skusa na sebe ? cest vynimkam ...
Stale mam pocit, ze je to konspiracia, podobna ako je vo fyzike, politike a inych odvetviach.
Kym Einstein nam dal vzorec e = mc^2, tak Nikola Tesla bol 2x vacsim geniom, a mozme mu dakovat za striedavy elektricky prud, cez ktory napajame takmer vsetky el. spotrebice, mozme mu dakovat za mnohe ine vynalezy, ktore sa pokusali utajovat(skalarne vlny, vyroba prudu z eteru, ..), ci ukradnut(prenos radiovych vln).
Kym Pasteur dal teoriu bakterii(historia vzniku tejto teorie nie je "cista", a mozno islo tiez o ukradnutie prace ineho autora(Beschamps-a), tak na druhej strane ludia ako Rudolf Breuss vyliecili tisice ludi a jeho metodami sa liecia dalsie tisicky ludi doteraz ...
Ale to len na margo som spomenul ...
Ja jem ovocie, zeleninku, oriesky(orechy(namocene ceznoc), mandle(namocene ceznoc), oriesky lieskove), ak varena strava, tak kus fazulky s pseno, proso, kus-kus + zeleninova obloha(ktora stale prevysuje a za surova) a pijem dostatok vody(cca 1,5-2 litre) a mozem povedat, ze som spokojny.
Nevravim, ze aj od takejto stravy netreba mat ciastiace dni, od vsetkeho si potrebuje telo oddychnut, vycistit, ...
Takze s cistym svedomim davaj detom surove ovocie a zeleninu(ale poriadne umyvaj vodou), urcite urobis viac dobra ako zla(ale snaz sa bez GMO, iked vzdy nevieme, co nam hodia na trh ...).
Treba sa vzdelavat a skusat, ak nechame, aby nam diktovali iny, tak to uz nebudu nase zivoty, ale matrix ...
vsimnite si diskusiju na temu stitna zlaza.
aj SZ je dolezita v prevenciji a lieceni rakoviny.
Mira - mas deti? Nedavas im ovocie kazdy den? Ja sa urputne snazim to dodrziavat, aby aspon pred spanim zjedli jedno jablcko, kiwi, banan, grep... A myslela som, ze preto su zdrave...
silvija,
to preco si myslis ze hrozno prekiseluje organizmus?
silvija,
co sa tyka hrozna tak sucasne GM hrozno az taky velky impakt na zdravie nema.
Okolo roku 1916 sa ista pani v Juznej Afrike vyliecila z rakoviny kotra v tamten cas bola klasifikovana ako 100% nevyliecitelna. Ta pani sa vyliecila tym ze jedla hrozno, hrozno nic ine len hrozno....
Podstata je ale v tom ze hrozno kotre ta pani pred skoro 100 rokmi jedla bolo naturalne nie GM a hlavna vec....MALO JADIERKA OBSAHUJUCE VITAMIN B 17.
dnesne hrozna bezjadierkove su GM modifikovane, a je to tragedija pre tych co by sa mohli vyliecit konzumacijov jadierok z vitaminom B17
takze napr. jablka su zasadotvorne, a hrozno je kyselinotvorne? tak?
a preco je potom hrozno zdrave a protirakovinne ked prekyseluje organizmus? ktore ovocie je teda najbezpecnejsie na dennu konzumaciu a ktoremu sa radsej vyhnut,alebo len obcas? lebo sa napr.vyrabaju aj stavy ako Flavin 7 z ovocia a je udajne priamo proti rakovine, tak tomu nexapem...