Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ked sommsi raz precital jednu spravu o parazitoch, kde napisali ze vyse 25% americanov ma nejaky typ parazita v tele a vylucky tohoto parazita su rakovinotvorne, bral som pre istotu 20 dennu protiparaziticku kuru.
Totiz my sme hodne cestovali po krajinach kde je zla voda, aj moja polovicka dostala "montezumovu pomstu" a trapila sa vyse 2 mesiace. Vtedy(to uz je vyse 20 rokov) som nevedel ako na to.
Jedna z protiparazitickych kombinacii pozostava z artemisie absynthie(wormwood=palina prava, listky), alkoholickeho vytazku zo zelenych supiek vlasskeho orecha a kapsuliek s mletymi klincekami.
Tato kombinacia vynici crevne, krvne a aj svalove parazity pomerne velmi ucinne
a pri kvalitnej a zdravej strave, okrem toho ze neochorieme napr, na xripku, anginu atd. tak sa chcem opytat, ci to ucinkuje aj napriklad na take rozne parazity... ja neviem,listerie, giardialis lamblie a tak, co sa aj tazko zistuju ak vobec a
RNG, prosim ta da sa aj nejakymi prirodnymi prostriedkami ocistit telo od takych parazitov co sposobuju napr. aj giardiozu-lebo ta sa prakticky neda zistit a clovek o nej ani nevie, len ma napr. ine problemy,ako kuprikladu kozne, ci s travenim,...atd, teda daco pridat k tym antimikrobialnym co si uz x krat spominal aj nejake silne protiparazitarne-ale vseobecne lebo clovek a uz vobec lekar ktoreho to netrapi ani nemusi tusit ze nejakeho zakerneho parazita vsebe ma
porad
ja si nemyslim ze hrozno je kyselinotvorne,ja sa pytam ci je. a banany su na tom ako? len xcem vediet, lebo tu ktosi pisal ze sa nema ovocie jest casto a na druhej strane viem ze sa z ovocia ziskavaju antioxidanty a ine protirakovinne veci tak teraz neviem ci ovocie jest ci nejest ci ...? ateda ktore? ktore je bezpecne zdrave a neprekyseluje telo?
Od zakladnej skoly by sa mala vyucovat medicina a pravo.
Aby kazdy vedel narabat so svojim telom a nenechat sa oblbnut + tlacit na zdokonalovanie zakonov ...
Vlatne asi jeden rok sa v prirodopise v 6 rocniku bralo ludske telo, ale na strednej skole to uz malo ludi vie ...
No ale ten skolsky system tiez nie je nahoda, ale metoda, akou cielene zobrat chut vacsine od ucenia a tej zvysnej casti rozdelit a zlimitovat prehlad ako sa len da ...
A takto sa na vrchol pyramidy nedostane len par vyvolenych :)
radca: a velky problem s nasimi pacientmi je, ze si davaju tela lekarovi a ze sa o ne nezacnu starat sami.
Od lekarov cakaju, ze im vypise nejaky zazrak, a ze moze pokracovat v tom istom stravovani sa a navykoch ako toteraz, a len tabletka do pusy a uz je po vsetkom.
Za vlastne zdravie/chorobu nemozme vinit externeho cloveka/lekara, ale len seba.
To delenie lekarov na milion odvetvi je podproblemom toho, ze sa kazda profesia takisto deli do milion pod-casti.
To nie je nahoda, ale zamer ... takymto sposobom sa vytvori z podniku ziva bytost, a bude jedno, ci na istej pozicii je Jozko alebo Marienka, ten subjekt bude fungovat ako zijuci mechanizmus, bez nutnosti mat tam kvalitu, staci ak na kazdej pozicii bude priemer.
U nas sa to zacalo len nedavno, ale v takom Anglicku alebo Amerike uz davnejsie, ze na kazdom poste niekto iny ... preto ked ide Slovak do tychto krajin, tak nechape, ako moze niekto bez opytania sa co robi a preco to robi, robit isty druh prace a mat v naplni len to.
Priklad: Pri kase v Jewel-Osco(nieco na sposob Tesca) stoja dvaja, pricom jeden natukava do kasy a druhy dava potraviny do sacku. Kym na SVK to bud robi ta ista osoba, alebo si to hadze do tasky sam zakaznik ...
Tento luxus ma za dosledok, ze ludia prestanu pouzivat svoj vlatny mozog, lebo to uz nie je v naplni ich prace a zato nie su plateny ... a takto si s nimi predstavitelia statu robia co chcu.
Velky problem s nasimi lekarmi je, ze su rozdeleni na 1000 roznych zamerani. Existuje najmenej 10000 roznych chorob, ktore nemaju jednoznacne priznaky pre ziadne z tychto zamerani. Stava sa, ze lekar z infekcneho posle pacienta na imunologiu, imunolog posle pacienta na internu a ten zase naspat na infekcne pretoze choroba sa 100% neda zaradit ziadnemu z tychto lekarov a tak sa to stale opakuje. Straca sa tak uplne zbytocne cas a choroby a problemy sa len zvacsuju.
radca,
inac lieky nie su jednoduche a o ich vedlajsich ucinkoch sa radsej nepise.
co ale JEDNODUCHE JE je sposob-zmena stravy a stravovacich navykov nasich rodicov prarodicov, teda zmena niekotrych zvykov a tradiciji....
radca,
suhlasim s Tebov ze zavist ludi nepozna hranic, takze robia vsetko pre to aby mali tie prachy a viac....
Co sa tyka vedomosnej urovne lekarov na SK tak este stale trvam na tom ze je relativne LEPSIA od urovne lekarov napriklad tej hinduskej kasty. (nedavno mi trebalo navstivit domaceho lekara kvoli urazu-hej Damian - KP-) tak mi lekarka hinduska povedala ze nieco sa upravi za 7 dni, zatial co moj tip bol viac ako 10 dni, a este to stale mam.
Ale vdaka tej vseobecne sa rozsirujucej chorobe (zavisti) tak aj lekari u nas pomaly prestanu byt operativny a zosunu sa do urovne tej kasty....
ako pacienti musime jednoznacne vymahat viac a vyzadovat....
radca, ak by sme vsetko zvalovali na ludsku nenazranost tak by to bolo dobre.
kde su ale rodicia z charakterom, ktori vychovali deti z charakterom?.....
Kosa,
ver, ze keby existoval nejaky jednoduchy liek, tak uz by sa davno-davno o nom vedelo. Ludia su "od prirody" zavistlivi a ziskuchtivi (ak uz hovoris o ludoch SK-tak jediny rozdiel je ten, ze sa to nesnazia ani len skryvat) a ak by to niekto vedel uz by sa asi davno snazil z tohoto lieku (typu vit B17) vytazit.
Uroven znalosti bezneho lekara, aj onkologa je asi porovnatelna so znalostou bezneho cloveka, ktory sa o dany problem zaujima. Novinky vznikaju len vo vyzkume a na to potrebujes peniaze-vela penazi.
radca,
aj taky RNG by ti urcite povedal, ako sa ho snazia okradnut namiesto toho aby mu pomohli ako firme ( a aj sebe) zarabat...
nuz ale mali zme tu snahu o system v kotrom sa kazdy mal snazit a malo to fungovat....
zial nefungovalo to. a kto za to niesol zodpovednost?...ten 25 kg petrocny plan?...